Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım sana ve bebişine sağlık versin canım. Dualarımız seninle..

Ben hiç mecbur hissetmiyorum bunda.aksine ne kadar az ilaç alsam o kadar iyi gibi.zaten sağlıklı bir bebekse tutunuyor annesine.değilse ne yapsan çözüm olmuyor.

cnim hayırlısıyla sağlıkla dogur❤tam olarak kaç haftalık olacaksın doğuma kadar?

Kızlar silik çizginin yanlış olma olasılığı var mı az önce test yaptım
Tebrikler kuzum sağlıkla kavuşun, kolay bir hamilelik sureci diliyorum ben sana demiştim dimi önümüzdeki ay şansın cok yuksek diye bak Rabbim nasip etti

Kuzum valla umudum yoktu ama ara ara batma olunca test yaptım çok şükür bunu gördüm ama kanda görmeden inanmıycam sanırım gerçi adetime daha 4 gün var belki ondan siliktir
Benim regl 5 gun kala hassas gebelik testinde hayalet cizgi bile çıkmadı bata 4 gun kalaya gore cok iyi icini ferah tut kuzum..

Beklenen gun geldi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızçeni İkinize de güç versin ağrısız sızısız kolay bir doğum olsun ins.

Her zaman dua ediyorum kuzum sizleri ayirmadim hiç bir duamda. Genel anestezi olacak o yüzden ancak uyuyana kadar edebileceğim :)) Rabbim her birinize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Aminn canım inşallah

Ben hiç mecbur hissetmiyorum bunda.aksine ne kadar az ilaç alsam o kadar iyi gibi.zaten sağlıklı bir bebekse tutunuyor annesine.değilse ne yapsan çözüm olmuyor.
Aslnda ben bu sekilde dusunmuyorum canim. Bebek sagliksiz ise ne yaparsan yap duser kismina katiliyorum. Ama ben gibi progesteron hormonu eksik kadinlarda da, bu hormon takviye edilmezse saglikli bebek de duser. O nedenle dr kullan derse kullanilmali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…