Düşünmedim değil ama artık sabaha ne kaldıbabalığı yaşıyor zaten canım ama bu bebek daha başka olacak çok fena hırslıyım ona hıncımı alıcam
Sağol canım çok tşk ederimMaşallah canım.Gözün aydın. Sağlıkla devam etsin inşallah.
Maşallah kat kat artsın inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Rabbim sana da miniğine de şifa versin canım sağlıkla kucağına al inşallah dualarımız sizinle
Tebrikler canım. . Sağlıklı ilerlesin inşallah. .Kızlar silik çizginin yanlış olma olasılığı var mı az önce test yaptım
Allahım sana ve bebişine sağlık versin canım. Dualarımız seninle..O zaman benden de bir haber gelsin :) bugünkü USG ile yarın öğleden sonra veya çarşambaya doğum dedi Dr.
Bebek gayet iyi belki kuveze bile gerek kalmazmış. Benim rahim de kalacak gibi görünüyor Allah'ın izniyle damarlar çok ilerlememiş :)
Belki kan alacağım için 1 gece yoğun bakımda kalabilirmişim. O ameliyatta belli olacakmis.
Sizlerin duasına çok inanıyorum canlar beni yalnız bırakmayın
Ben hiç mecbur hissetmiyorum bunda.aksine ne kadar az ilaç alsam o kadar iyi gibi.zaten sağlıklı bir bebekse tutunuyor annesine.değilse ne yapsan çözüm olmuyor.Hadi hayırlısı öyleyse inşallah o zamana doğal yoldan gelir belli mi olur
hala leke devam ediyor mu? Kese kalp atışı ne aşamada içerde hematom falan var mı
tüm gebeliklerimde kullanmama karşı düştü.çünkü sağlıksızdı benimkiler.kız da da çok kanamam oldu ama onda hematom vardı.ondacda kullandım çok şükür zamanla hematom küçüldü kanama bitti.tekrar hamile kalsam kullanmayı hiç istemiyorum açıkcası ama o zaman insan değişik duygulara giriyor.kullanmak mecburiyetinde gibi hissediyor kendini vicdanen.
Ayyyyy çok heyecanlı prensesimiz geliyor.kolay,ağrısı sancısı az,sağlıklı bir Doğum diliyorum canım.Allah yardımcınız olsun.kap gel şu minnakıGeldi valla hala inanamıyorum :)
cnim hayırlısıyla sağlıkla dogur❤tam olarak kaç haftalık olacaksın doğuma kadar?O zaman benden de bir haber gelsin :) bugünkü USG ile yarın öğleden sonra veya çarşambaya doğum dedi Dr.
Bebek gayet iyi belki kuveze bile gerek kalmazmış. Benim rahim de kalacak gibi görünüyor Allah'ın izniyle damarlar çok ilerlememiş :)
Belki kan alacağım için 1 gece yoğun bakımda kalabilirmişim. O ameliyatta belli olacakmis.
cnim hayırlısıyla sağlıkla dogur❤tam olarak kaç haftalık olacaksın doğuma kadar?
Ayyyyy çok heyecanlı prensesimiz geliyor.kolay,ağrısı sancısı az,sağlıklı bir Doğum diliyorum canım.Allah yardımcınız olsun.kap gel şu minnakı
Tebrikler kuzumKızlar silik çizginin yanlış olma olasılığı var mı az önce test yaptım
Benim regl 5 gun kala hassas gebelik testinde hayalet cizgi bile çıkmadı bata 4 gun kalaya gore cok iyiKuzum valla umudum yoktu ama ara ara batma olunca test yaptım çok şükür bunu gördüm ama kanda görmeden inanmıycam sanırım gerçi adetime daha 4 gün var belki ondan siliktir
Beklenen gun geldiO zaman benden de bir haber gelsin :) bugünkü USG ile yarın öğleden sonra veya çarşambaya doğum dedi Dr.
Canım kolay bir doğum olsun inşallah. Allah ikinizin de yardımcısı olsun. İkinize de sağlık versin. Dualarımız seninle. Herşey çok güzel olacak inşallahAklına gelirse buradaki arkadaşlarımıza da doğum anında dua et canım.
Tebrikler kuzumsağlıkla kavuşun, kolay bir hamilelik sureci diliyorum ben sana demiştim dimi önümüzdeki ay şansın cok yuksek diye bak Rabbim nasip etti
Benim regl 5 gun kala hassas gebelik testinde hayalet cizgi bile çıkmadı bata 4 gun kalaya gore cok iyiicini ferah tut kuzum..
Beklenen gun geldiRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızçeni İkinize de güç versin ağrısız sızısız kolay bir doğum olsun ins.
Aslnda ben bu sekilde dusunmuyorum canim. Bebek sagliksiz ise ne yaparsan yap duser kismina katiliyorum. Ama ben gibi progesteron hormonu eksik kadinlarda da, bu hormon takviye edilmezse saglikli bebek de duser. O nedenle dr kullan derse kullanilmali...Ben hiç mecbur hissetmiyorum bunda.aksine ne kadar az ilaç alsam o kadar iyi gibi.zaten sağlıklı bir bebekse tutunuyor annesine.değilse ne yapsan çözüm olmuyor.
Ay cok heyecanliiii... Saglikla gelsin kucuk hanim. Ben de 8ayligim. Haftayi hesaplayamadim. Kuyvez vs hic kalmamisim :)Aminn canım inşallah
Kızlar silik çizginin yanlış olma olasılığı var mı az önce test yaptım
MaşallahKizlar degerim 14'ten 59'a yukselmis :) Aksam da test yaptim dayanamadim. Darisi herkesin basina. Allahim ruyada miyim neyim :) Binlerce kez sukur..
Amin canım çok sağolTebrikler canım. . Sağlıklı ilerlesin inşallah. .
Girdim canım pozitif mi emin olamadığım için girmemiştim dahaTest yaptığın güne pregnancy test + gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?