Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amin inşallah canım. bu sefer farklı olur inşallah yarın çıkar ve ateşin bize ümit olur.
doğumgününde evladın sürpriz yapar inşallah. ee kim kaldı şurda ben yeni geldiğimde taf vardı ronya vardı şeker vardı melek vardı çiğdem vardı bi kıvırcık bi sen kaldın. siz de gidersiniz annelik yoluna yakında inşallah..

bu arada canım benim doktorum dpo kaçla adet olduğumu bilmiyor ki işin açığı ateş ölçtüğümü söylemeye çekiniyorum. doktorum azcık unutkan biri. ama duruşahın doktoru o memnundu inşallah bana da vesile olur.

sızde gıdersınız ne demek hepımız gıdıcez annelık yolunda ınsallah

o zaman sende konyadamısın canım
benım kardesımd konyada da myom amelıyatı sonrası bayan doktor arıyo devamlı gıdecegı memnunsan doktorun bayansa nerde hangı hastanede kım

bence p tesı yumurtlamıs gıbısın ama atesın 3 gun daha yuksek gıderse net bsey soyleyeblırız
o yuzden sen ne olur ne olmaz 2 gun daha calıs bence hem regl e bı hafta kalana kdr aslında gun asırı calısmanın daha ıyı oldugunu soyluyolar

canım benimki başkentte cemalettin akyürek.

cemalettin akyürek başkent hastanesi canım. bu arada miyomda iyi sanırım duruşah öyle söylemişti. ama biraz unutkan ve rahat biri aklında bulunsun

zaten atesin de yumurtlamanin bittigini gosteriyor canim da sen yine de calis istersen
sonucta yumurta yasayabiliyor ve yumurtlama sonrasi 3 gun daha verimli olabiliyor diye biliyorum

benımde bugun progesteronum 11.23 cıktı
daha yuksek olsa hamılelık olma ıhtımalı dıyo bazıları
atesımde 3 gundur hastaydım bugun de pat dıe dıbı gordu nerdeyse

kizlar progestoren hormonunu yazmis ya lorke, ben de merak ettim eski dosyalari karistirdim baktim sonucuma. ben bu hormona rusyada baktirmistim bir sene once bakilmis. normal degerler hangi aralikta bilen var mi:44: cunku benim deger yuksek baya senin verdigin degerden aklima takildi:44:

ayy ilahisinnyaa nedense benim dpoda öyle diyor napacagız şimdi :)))))) bütün yıl adetlimii geçirecegizzzzzzzzzzz hayyyırrrrrrrrrrrrrrrrrr olamazzz

ah iste onu diyorum
bir arkadasimla muhabbet ediyordum o da bana demesin mi tum sene adetli olacaksin kiz diye
bozuldum ama sonra
ben de tam aksini diliyorum bir sene adetsiz bebisle bir sene cunku dogumdan sonra da aylarca adet olmayanlar var onu da hesapladim

Saol lorke ya sayende ogrendim. ailem cok merak etmis ulasamamislar da. ben de saat gec oldu burda diye tv de acmayi dusunmuyordum biraz burda takilip uyumaya gececektim, neyseki sayende ogrenip bilgilendirdim ailemi de

Bu gece niye kimse yok burdaaaaa

Son düzenleme:

bende biraz once okudup Rusyada deprem diye aklima sen geldin,iyi olmana sevindim canim

merhaba canim
tesekkur ederim dusundugun icin
sanal alemde de olsak birbirimizi dusunmemiz, birbirimiz icin sevinmemiz uzulmemiz endiselenmemiz ne guzel birsey ya... benim de cogu zaman burdaki kisiler aklima geliyor hatta ruyama girenler bile oldu bazen kocamla konusurken burdaki kisilerin yasadiklarini ya da onlarla konusmalarimi paylasiyorum. degisik bir duygu..

sanal tanisiklik ama kimse ile konusamadigin anlari konulari konusuyorsun,ayni sey icin uzlup yni seyi istiyorsun,etrafindan seni anlayan insanlar var,oyuzden burda degisk bir bag oluyor onu bende anladim:)))

kızlarrr telefon geldii b hcg 167 miş sanırım kesinleştiii

canım çok tebrik ederim seni..Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinn...
canım sen 3 aralıktan beri mi bekliyosun bu haberi...yani tam 25 gün mü geçti adetinin üzerinden...tam anlayamadım... yoksa 3 aralıkta adet oldun da adet günün gelmeden mi öğrendin?..bir de tablonu paylaşırsan sevinirim canım...:))

kizlar merhaba
benim beklenen adet tarihin 11 ocak ama bende malum bu gunler et degil
asagida tablom var bi bakarmisiniz?benim ates 4 gundur sabit ayni derece cikiyor ben anlamadim anlayan bana birsey diye bilir mi?????

39dc2b Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…