est canım ne demek ıstedıgını anladım
bugun dusus oldu ama hastaydım ya o yuzden o dususe cok anlam yuklemek ıstemıyoum cunku onun oncesı de bana gore cok yuksek hıc benım 36.9 cıkmaz cunku atesım
neyse yarın yukselıse gecerse belkı umutlanırım ama hastalıgımda tam gecmedı o yuzden ben kuzu kuzu gunumu beklıcem sanırım
dedıgın gıbı lutealım tam sınrıda ılac ıcsem ıyı olur belkı ama gecende bı makale oıkudum ek porgestan dusuge vs engel olmaz denıyo sanırım
kızlar yazmıs ya ozel gunlerde olurum hep regl dıye bugun
ayenn benım de ggunum 30 aralık ve dogum gunum
bana kutlamam yapmaz ınsallah kırmızılar o gun bu sefer
canım bence yumurtama sorunun yok oyuzden de serphene olsun klomen olsun ben cok tedırgın yaklasıyorum artık
benımde yokken ıkı kere kullandım duzenım bozuldu acıkcası
ama serophene daha az yan atkılıdır belkıde bılemıyorum
doktoruna guvenıyorasan takıbını ıyı yapacaksa sıkıntı olmaz ınsallah
catlayaıp catlamadıgına kıst olmasıgına emın olsun ınsallah doktrorun
nasıbte varsa olur
belkııde yumurtluyoz ama kalıtelı degıl onuda bılemıyorum tabıkı
ben ılk defa progesteron yaptırdım bılmeıyorum ggenlede bende dpo12 de regl oluyorum
senın dpo daha normal bence sıkıntı yoktur doktoru dınle sen
Amin inşallah canım. bu sefer farklı olur inşallah yarın çıkar ve ateşin bize ümit olur.
doğumgününde evladın sürpriz yapar inşallah. ee kim kaldı şurda ben yeni geldiğimde taf vardı ronya vardı şeker vardı melek vardı çiğdem vardı bi kıvırcık bi sen kaldın. siz de gidersiniz annelik yoluna yakında inşallah..
bu arada canım benim doktorum dpo kaçla adet olduğumu bilmiyor ki işin açığı ateş ölçtüğümü söylemeye çekiniyorum. doktorum azcık unutkan biri. ama duruşahın doktoru o memnundu inşallah bana da vesile olur.
36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ben bugun biraz önce ovulasyon testi yaptım tek cizgi cıktı calışmalara yinede devam ediyim mi
cuma günü 2 cizgide cıkmıştı galiba yumurtlamam bitti nedersiniz
sızde gıdersınız ne demek hepımız gıdıcez annelık yolunda ınsallah
o zaman sende konyadamısın canım
benım kardesımd konyada da myom amelıyatı sonrası bayan doktor arıyo devamlı gıdecegı memnunsan doktorun bayansa nerde hangı hastanede kım
sızde gıdersınız ne demek hepımız gıdıcez annelık yolunda ınsallah
o zaman sende konyadamısın canım
benım kardesımd konyada da myom amelıyatı sonrası bayan doktor arıyo devamlı gıdecegı memnunsan doktorun bayansa nerde hangı hastanede kım
rusyanın gdogusunda 6.9 deprem olmus
evevrthıng rusyadaydı sanırım neresındeydı acaba
sıkıntı yoktur ınsallah :26:
36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ben bugun biraz önce ovulasyon testi yaptım tek cizgi cıktı calışmalara yinede devam ediyim mi
cuma günü 2 cizgide cıkmıştı galiba yumurtlamam bitti nedersiniz
benımde bugun progesteronum 11.23 cıktı
daha yuksek olsa hamılelık olma ıhtımalı dıyo bazıları
atesımde 3 gundur hastaydım bugun de pat dıe dıbı gordu nerdeyse
ayy ilahisinnyaa nedense benim dpoda öyle diyor napacagız şimdi :)))))) bütün yıl adetlimii geçirecegizzzzzzzzzzz hayyyırrrrrrrrrrrrrrrrrr olamazzz
Saol lorke ya sayende ogrendim. ailem cok merak etmis ulasamamislar da. ben de saat gec oldu burda diye tv de acmayi dusunmuyordum biraz burda takilip uyumaya gececektim, neyseki sayende ogrenip bilgilendirdim ailemi de
Bu gece niye kimse yok burdaaaaa
merhaba canim
tesekkur ederim dusundugun icin
sanal alemde de olsak birbirimizi dusunmemiz, birbirimiz icin sevinmemiz uzulmemiz endiselenmemiz ne guzel birsey ya... benim de cogu zaman burdaki kisiler aklima geliyor hatta ruyama girenler bile oldubazen kocamla konusurken burdaki kisilerin yasadiklarini ya da onlarla konusmalarimi paylasiyorum. degisik bir duygu..
kızlarrr telefon geldii b hcg 167 miş sanırım kesinleştiii
kızlarrr telefon geldii b hcg 167 miş sanırım kesinleştiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?