kizlar merhaba
benim beklenen adet tarihin 11 ocak ama bende malum bu gunler et degil
asagida tablom var bi bakarmisiniz?benim ates 4 gundur sabit ayni derece cikiyor ben anlamadim anlayan bana birsey diye bilir mi?????
39dc2b Ovulation charts on FertilityFriend.com
36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ben bugun biraz önce ovulasyon testi yaptım tek cizgi cıktı calışmalara yinede devam ediyim mi
cuma günü 2 cizgide cıkmıştı galiba yumurtlamam bitti nedersiniz
amin amin amin...evet cnm arapçadan...dediğin gibi türkçe olursa anlam değişikliği olabilir...ama önemli olan niyettir cnm...
arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.
ıyı sevındım o zaman gecmıs olsun yıne de ...Tesekkur ederim Lorkecim dusundugun icin
Ben de senden duydum simdi. Yok biz dogusunda degiliz canim burda hersey normal.Soguklar disinda
kizlar progestoren hormonunu yazmis ya lorke, ben de merak ettim eski dosyalari karistirdim baktim sonucuma. ben bu hormona rusyada baktirmistim bir sene once bakilmis. normal degerler hangi aralikta bilen var mi:44: cunku benim deger yuksek baya senin verdigin degerden aklima takildi:44:
kizlar merhaba
benim beklenen adet tarihin 11 ocak ama bende malum bu gunler et degil
asagida tablom var bi bakarmisiniz?benim ates 4 gundur sabit ayni derece cikiyor ben anlamadim anlayan bana birsey diye bilir mi?????
canım senin doktorunla benım doktorum aynı tedaviyi uyguluyorum catlatma iğnesi vuracak mı canım sana bana ocakta adet olursam serefone kullandıktan catlatma iğnesi vuracakecntrk 24. gün de yumurtan çatlamış olabilr eğer öyleyse boşuna test yapma biraz daha bekle
bebeğim tablonu ekler misin bugün ne oldu merak ettim
ben de bugün doktora gittim. 4. günüm. bugün serefone başlıycam inşallah. 5 gün kullancakmışım. 12. gün doktora gitcem. işte böyle.. bana herşeyin çok güzel artık eşinden şüphelenmeye başladım dedi. eşinin sonucunu bi göster dedi. ama tonton doktoruma göstermiştim unutmuş.. iyi demişti..
neyse bir dahaki gidişimde gösteririm. haa progestan istedim vermedi. gerek yok şimdi dedi..
canım allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah ayağını sürükızlarrr telefon geldii b hcg 167 miş sanırım kesinleştiii
aamminnnnnn insaallah canımAllah sabırlar versin canım rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder inşaallah
canım maallesef dün ben tam çıkmışım sen gelmişsin karşılaşıp denk düşemedik ben bugün gösterip yorum yapmanı bekliyorum canım acaba yükselmeye devam edermi ateşimecntrk 24. gün de yumurtan çatlamış olabilr eğer öyleyse boşuna test yapma biraz daha bekle
bebeğim tablonu ekler misin bugün ne oldu merak ettim
ben de bugün doktora gittim. 4. günüm. bugün serefone başlıycam inşallah. 5 gün kullancakmışım. 12. gün doktora gitcem. işte böyle.. bana herşeyin çok güzel artık eşinden şüphelenmeye başladım dedi. eşinin sonucunu bi göster dedi. ama tonton doktoruma göstermiştim unutmuş.. iyi demişti..
neyse bir dahaki gidişimde gösteririm. haa progestan istedim vermedi. gerek yok şimdi dedi..
ah iste onu diyorum
bir arkadasimla muhabbet ediyordum o da bana demesin mi tum sene adetli olacaksin kiz diye
bozuldum ama sonra
ben de tam aksini diliyorum bir sene adetsiz bebislebir sene cunku dogumdan sonra da aylarca adet olmayanlar var onu da hesapladim
canım çok tebrik ederim seni..Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinn...
canım sen 3 aralıktan beri mi bekliyosun bu haberi...yani tam 25 gün mü geçti adetinin üzerinden...tam anlayamadım... yoksa 3 aralıkta adet oldun da adet günün gelmeden mi öğrendin?..bir de tablonu paylaşırsan sevinirim canım...:))
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
bata 7 kaldı...bu tablodan bebek çıkar mı acaba?? hiç böylesi saçmasını görmedim ben
Gunaydin kizlar bool bebisli gunler herkese
sizden ricam dunden beri su tblomu bi yorumlarmisiniz
Ocak 11 gibi beklenen kirmizi kart ama bende hic belli olmuyor 4 gundur de ates sabit,ovulasyon testi yapiyorum 3 gundur onda da birsey yok anlamadim((
ooo daha bir hafta var
cikar cikar daha cok degisir tablon rahat ol
1 haftayi devirmissin, hatta sabir bir hafta daha
bak bakalim yuzustu yatinca seni acayip rahatsiz ediyor mu gogus ucu agrimanbenim tecrubeme gore bu gogus ucu sizlamasi donerken ya da yuzustu yattiginda ciglik attiracak birsey olmustu, zaten her zamankinden farkli oluyor sanki
gunaydin canim
atesin daha yetince yukselmedi catlamamis diye gosteriyor tablon da
umarim yakin zamanda cift cizgiyi gorursun ovulasyonda
ben 4 gundur yani seviyede onu anlamadim zaten(
catladigini tablodan nasil anliyorsun canim
yorum icin ayrica sagol
catladiginda belirgin bir artis oluyor sonra kademe kademe artabiliyor ya da sabir sabit ilerleyebiliyor
seninkinde cok goremedim o artisi sanki hala 35lerdesin ya
bir de zaten test yapmissin o yuzden kesin konustum
catladiginda belirgin bir artis oluyor sonra kademe kademe artabiliyor ya da sabir sabit ilerleyebiliyor
seninkinde cok goremedim o artisi sanki hala 35lerdesin ya
bir de zaten test yapmissin o yuzden kesin konustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?