Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ay cnm lorkeeeee hamilesmisin çok sevindimmm doüğum gününde kutlu olsun cnm

lorkem doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı sıhatli mutlu yıllar dilerim.....

sevdalinka06 ve devsel tebriklerallah sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah....

devsel tebrik ediyorumm

sevdalinka tebrikler inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek tekrar tebrikler

lorkecim doğum gününmüş sanırım nice mutlu yıllaraaa inşallahh bi daha ki yıl dönümünde bebeğinle kutlarsın

lorkem doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı sıhatli mutlu yıllar dilerim.....

sevdalinka06 ve devsel tebriklerallah sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah....

ay cnm ben sen de sandım inş 2012 de tatlım

hepnız cok sagolun kızlar hayırlı zamanda gelsın ınsallah

guldurdun lorkecim ya
kirmizi balonlarla mi
hayirlisi olsun canim
2012 ocakta gelsin bebislerrrr
benim bugun de atesim cok iyi benim atese gore, 36.3 hamileykenki tum belirtileri aynen aynen yasiyorum ama test yaptim sabah degilim hamileadet sancim yok belki de gecikecek bilmiyorum:44: belki de ben yumurtlama grdum ama gec catladi ve adet gecikecek ya da catlamadi sonucta dusukten sonra hersye olmus olabilir bakalim:44:bir iki gune ogrenir bildiririm.

sevdalinka cnm ve devsal yeni arkadaş sanırım tebrikler kızlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin

folik seni gormek ne guzellll bebisi buyutmussun masallah cinsiyet belli oldu mu

sağol cnm maşallah büyüyo teyzesi merak içindeyim 3 hafta oldu son göreli erkek dedi dr pipisinin şeyi oluşmuş sağlıklı olsunda cnm hayırlı evlat kucağımıza alalım inş cümlesi içlerinden bizde

arkadaşlar şükürler olsunki hamileyim bugün kan testinde değer 175 çıktı.. çok mutluyum anlatılmaz bir duygu.. Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu..

kızlaarrr...çok sevindim Rabbim nazarlardan saklasın....sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin...güzel güzel dinlenin...sadece bi ara girdiğinizde neler yaşadınız, ne kadar beklediniz,bebeğinize kavuşmak için neler yaptınız yazarsanız seviniriz biz de....

erkekinnnnn geliyorrrrrr demek
masallah masallah ya ben de istiyorum, erkek bebek delisiyim tabiki saglikli olsun eli ayagi duzgun olsun yeter.

Masumiyetcim iyi haberlerle gelirsin umarim bugun

erkekinnnnn geliyorrrrrr demek
masallah masallah ya ben de istiyorum, erkek bebek delisiyim tabiki saglikli olsun eli ayagi duzgun olsun yeter.

Masumiyetcim iyi haberlerle gelirsin umarim bugun

evet erkekim gelicek inş o günleride görürüz inş
inş cnm benim allahım sanada nasıp eder neden olmasın sağlıklı hayırlı olsunda

bak bir suru zaman gecti
daha gecenlrde hamile oldugunu ogrenip sevinmistik
oglunun resmini de gostereceksin ileride bizlere

ewt cnm benim allahıma şükürler olsun binlece kezz kim istiyorsa rabbim tez amanda sağlıklı bebişler nasıp etsin öptüm cnm çıkıyorum
2012 hepimize hayırlı olsun

kızlar çıkıyorum herkes kendine iyi baksın bi dhaki görüşmemiz ne zaman olur bilmiyorum evde net yok annemlere geldikçe girerim görüşürüz bu arada avatarıma kızımın resmini koydum adı sahra darısı başınıza inşallah

kızlar çıkıyorum herkes kendine iyi baksın bi dhaki görüşmemiz ne zaman olur bilmiyorum evde net yok annemlere geldikçe girerim görüşürüz bu arada avatarıma kızımın resmini koydum adı sahra darısı başınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…