canım çok şaşırdım maşallah sana. İnşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur yavrun sana canım benim
ya bizim okulda da her arkadaşın çoluğu çocuğu var ama bu beni şok etti nerdeyse 6 aydrı face de paylaşımı yoktu.evleneli 13-14 ay olmuştu az önce benim çocuk da 8 aralık doğumlu filan diyince çok şaşaırdım.
bir de bu arkadaş mahalledeki bi çocuk tarafından bıçaklanmıştı. çok kan kaybetti komada yattı günlerce kendine gelemedi. rahmi bağırsağı ve midesi yırtılmıştı. bu kadar çabuk beklemiyordum.
bir de çatlaktır bizim kız hiç onu anne olarak hayal edemiyorum
neyse bi ara açık yakalayınca bi güzel fırçalarım nerde bebenin fotoları diye.
kismetinde varmis bebegi desene o kadar seye ragmen bebegi olmus:44:
hatta onca zaman gizlemis de dogurmus bile cocugunu
evet ya ben de ona şaşırdım zaten... bizim çatlak kız yaaa... onunla ev arkadaşıyken bizi şaşkına düşürürdü akıllı mı deli mi bilemezdik.. şimdi burayı okusa "keleee yine mi beni anlatın" der ondan sonra da kendisi der dekana nasıl ders programı sordum anlatsana bi der... özledim o günleri..
her yaşın ayrı bi derdi var.. o zaman en büyük derdim dersleri geçebilmekdi. bitirdim atandım hayırlısıyla evlenmek şimdi de bebiş.. dünya telaşı hiç bitmiyor hiçömrümüz ne kadar kıymetli aslında bitmeyen isteklerle dertlenmeyecek kadar..
güzel haber alamayacağım ama((( ağlıyorum şu an ve artık hiç bişey istemiyorum ne yumurtlama hesaplama ne başka bişey. olmayacak biliyorum bu ayda yok çünkü şiddetli adet ağrılarım başladı ((((((
arkadaşlar şükürler olsunki hamileyim bugün kan testinde değer 175 çıktı.. çok mutluyum anlatılmaz bir duygu.. Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu..
günaydınnnnnnnnnnnnnn....
tablom şekillli...inşallah sonundaki şeklide güzel olur..zirveye doğru
bata 4 kaldı
Eki Görüntüle 317619
arkadaşlar şükürler olsunki hamileyim bugün kan testinde değer 175 çıktı.. çok mutluyum anlatılmaz bir duygu.. Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu..
bata 4 kaldı
Eki Görüntüle 317619
sağol kuzum iyilik işte senden naber
YOK CANIM DAHA ERKEN DEİLMİ BİRDE BENİM ATEŞ 36.5 LERDE HAMİLE KALANLAR VARMI ACABA???bebeğim ateşin çok güzel maşallah test filan yaptın mı?
OLACAKKKKK OLAACCAAKKKKK SÜPERR ATEŞİNN BİR HAMİLEDEEE SENDENNN ÇIKACAKKKKKyok tatlım dpo 8 deyim daha test yapmam
GÖZLERİİNNAYDIN OLSUNNN CANIMMM BUNEGÜZELLL BİR HABER BÖYLEEE MAAŞŞALLAHHH SAGLIKLA KUCAGINA AL İNSAALLAH TABLONUDA ALTTA PAYLAŞAYDINDA BİZDE YORUM YAPAYDIKKK.DUALARINI BİZDEN ESİRGEME CANIMkızlar merhaba ben 2 gün önce kan testi yaptırdım 75 çıktı bugun 215 çıktı maşallah
bura bana çok yardımcı oldu kimyasal gebeliğimden sonra ki ay
2 seneyi aşkın beklemem sonunda müjdeme kavuştum sizlerde kavuşun inşalhhh
hepinize cevap verememm şimdiden hepinizee çok teşekkür edrim yatmam gerekmiş hep
özel sorularınız olursa özel mesaj atın
:) tablolarımı hamilelirn ateş tablosuna ekleyeceğim
biraz kendimi toplayayım yine geliirm
okuldan da izn aldım okula gitmiyorum yatıyorum 2 kimyasalım olduğu için faktör testlerimi yaptırmıştım azcık da olsa kan pıhtılaşması çıktı öenmsiz dedi doktor ama çok korkuyorum her gün iğne vurulmam gerek ama iğne yokmuş yarın gelecek umarım yavrum yarına kadar daha da bana tutunurr
belitim hiç yoktu sadece kasıklarım ağrıyor göğüs hafif sızılıyor hatta neden belirti yok yoksa beta az mı çıkacak derken maşallhhh yükselmişş
hepinizn meleklerine kavuşacağına inaıyorummm
şimdilik hoşçakalınn
bata 4 kaldı
Eki Görüntüle 317619
Dogum Gunun Kutlu Olsun
Nice guzel yaslara, bebisin ve esinle birlikte, saglikli mutlu yillara!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?