Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kismetinde varmis bebegi desene o kadar seye ragmen bebegi olmus:44:
hatta onca zaman gizlemis de dogurmus bile cocugunu

kismetinde varmis bebegi desene o kadar seye ragmen bebegi olmus:44:
hatta onca zaman gizlemis de dogurmus bile cocugunu

evet ya ben de ona şaşırdım zaten... bizim çatlak kız yaaa... onunla ev arkadaşıyken bizi şaşkına düşürürdü akıllı mı deli mi bilemezdik.. şimdi burayı okusa "keleee yine mi beni anlatın" der ondan sonra da kendisi der dekana nasıl ders programı sordum anlatsana bi der... özledim o günleri..
her yaşın ayrı bi derdi var.. o zaman en büyük derdim dersleri geçebilmekdi. bitirdim atandım hayırlısıyla evlenmek şimdi de bebiş.. dünya telaşı hiç bitmiyor hiç ömrümüz ne kadar kıymetli aslında bitmeyen isteklerle dertlenmeyecek kadar..

olacak olacak
emeklerimizin karsiligini alacagiz

sevdalinka gozun aydın canım Rabbım melegını korusun ınsallah
hayrılısıyla saglıcakla kucagına aldıgın gunlerı gorursun ınsallah

adet olmadan üzülmeye başlama anını yaşa olumlu düşün adet olursan ki inşallah olmazsın ozman ağlarsın üzülürsün tamam mı cnm ...benimde biraz önce pembelerim gelmeye başladı yarın kırmızı olurlar ama inan artık ne ağlamaya ne üzülmeye halim kalmadı...yeni bi aya başlıcam nekadar inanarak başlarsam okadar olma olasılığı yüksek olcak inşllah...

arkadaşlar şükürler olsunki hamileyim bugün kan testinde değer 175 çıktı.. çok mutluyum anlatılmaz bir duygu.. Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu..

günaydınnnnnnnnnnnnnn....

tablom şekillli...inşallah sonundaki şeklide güzel olur..zirveye doğru

bata 4 kaldı

Son düzenleme:
arkadaşlar şükürler olsunki hamileyim bugün kan testinde değer 175 çıktı.. çok mutluyum anlatılmaz bir duygu.. Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu..

hayırlı olsun canım gözün aydın darısı başımıza
ne kadardır istiyodun bide ekstra yaptığın bişey oldumu bu ay

devsel çok çokkkkkkkkkkkkkkkk sevindim.. Maşallah nazar değmesin.
Allahım bize de yaşatsın bu mutluluğu inşallah

belirti falan olmuş muydu. Bahseder misin biraz batın son günlerinde neler yaşadın

bata 4 kaldı

Eki Görüntüle 317619

hadi inşallah hayırlısıyla biz de devsel gibi mutlu haber verelim aysun
bak bu da benim tablom

39d6b0 Ovulation charts on FertilityFriend.com

diğer hamile arkadaşın adını unuttum :26: çok tebrik ederim. Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin

sağol kuzum iyilik işte senden naber

bebeğim ateşin çok güzel maşallah test filan yaptın mı?
YOK CANIM DAHA ERKEN DEİLMİ BİRDE BENİM ATEŞ 36.5 LERDE HAMİLE KALANLAR VARMI ACABA???
yok tatlım dpo 8 deyim daha test yapmam
OLACAKKKKK OLAACCAAKKKKK SÜPERR ATEŞİNN BİR HAMİLEDEEE SENDENNN ÇIKACAKKKKK
GÖZLERİİNNAYDIN OLSUNNN CANIMMM BUNEGÜZELLL BİR HABER BÖYLEEE MAAŞŞALLAHHH SAGLIKLA KUCAGINA AL İNSAALLAH TABLONUDA ALTTA PAYLAŞAYDINDA BİZDE YORUM YAPAYDIKKK.DUALARINI BİZDEN ESİRGEME CANIM

bata 4 kaldı

Eki Görüntüle 317619

MAAŞŞALLAHHHHHH MAAŞŞALLLAHHH HAMİŞŞ TABLOSUUUU GİBİİYAAAAAABEBBİŞ GELİYOR BEBBİŞŞŞŞ

devsel ve sevdalinka06
hayırlı olsun bebişleriniz, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin...

kızlar ateş ölçmede yeniyim. geçen ay başında ve sonunda ölçtüm. ortada bi kopukluk oldu.
tam ovulasyonu yakaladım diyemem. o nedenle tam bilemiyorum ateş kaçta iken yumurtluyorum.
ama 36.5 de kırmızılar geliyo, onu anladım.

My Ovulation Chart
tabloya göre bugün yumurtlicam mı? napayım?

Devsel ve Sevdalinka tebrik ederim kızlar. sağlıklı bir gebelik diliyorum. ateş tablonuzu kaçırdım, tekrar koyar mısınız?

slm kızlar uzun zamandır giremedim kusura bakmayın doğum yaptım bugün 30 gün oldu aşıya geldik annemlere uğradım yazayım dedim unuttuğumu sanmayın sakın evde net yok anca annemlere gelince yazabiliyorum hamileler varsa hepsini tebrik ederim bebeğim biraz büyüsün bol bol gelirim annemlere takip ederim sizi kendinize iyi bakın bu arada normal doğum yaptım 12 saat sonunda gerçekleşti doğumum hepinizin isimlerini saydım aklıma geldikçe allah hepinize nasip etsin darısı hepinizin başına

selam kızlar hayırlı cumalar
devsel hayırlı olsun gozun aydın sende kurtulanlardan olmussun

bekleyıs bebegın gelmıs masallah guzel gunlerını gor hep ınsallah

Dogum Gunun Kutlu Olsun
Nice guzel yaslara, bebisin ve esinle birlikte, saglikli mutlu yillara!

cok sagol canım az once ffyı actım o da dogum gunumu kutlamıs
hemde kırmızı balonlarla kutlamıs sanırım bısey ıma etmeye calısıyo
dun geceden basladı benım klasık kahve lekem bugunde kırmızıya dondu

artık nasıb 2012 yeymıs ınsallah dıyelım

sen ve dıer bekleyen arkadaslar 2011 ın son mujdesını verırsınız ınsallah senın kac cıktı atesın bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…