Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet cogalmazsa ve atesin dusmezse gidersin yarin teste
kendini cok yorma sen yine de ne olur ne olmaz hamilesindir belki

kızlar bugün doktor muayenesi için hastanedeydim doktor alttan muayene etti herşey yolunda dedi ama biraz akıntın var deyip bir fitil verdi :26: obile yetti bana ne gerek vardıki? neyse. c.tesi rahim filmi çekecek dualarınızı eksik etmeyin nolur... eylülde muayenede sol overde 22*22 kist var demiştiniz dedim sorun yokmu yani deyince yüzüme baktı siz kadınlarla böyle abartıyorsunuzda abartıyosunuz sonra burada bayılacak gibi oluyorsunuz dedi... güzel düşün güzel şeyler olsun dedi ben doktoruma inanıyorum onun desteği Allahın izniyle gelecek bebeklerimiz inşallahhh... yardımcısına anestezisiz de oluyormuş hsg dedim tabi istersen olabilirsin ama ağrılı bir işlem nede olsa daha önce bikaç kez başımıza geldi ilacı verince yataktan fırlıyorlar onca emek para boşa gidiyor dedi bende çok paniğim hepsi anladı bunu zaten o yüzen anestezi istiyorum dedim bende.. 200 tl çekecekler 125 hsg 75 anestezi dedi. dua edin bebişlerim gelsin artık canlarım....

insallah fatoscum
cok gecmis olsun atlatmissin birinci asamayi
umarim rahim filmin de rahat gecer hem anestezi istemen daha iyi olacaktir senin icin eger geriliyorsan
doktorunu sevmen ve ona guvemen cok iyi
sen de dualarimizdasin
hepimizi hamis olucaz burda

bakalim benim ates yarin sabah ne cikacak
meraklardayim
erkenden uyumak istiyorum sabah olsun diye
eger 36.4 ve uzeri olursa hemen test yapicam:44:

Kan gelirse zaten sorun yok bu ay da olmadı deyip yolumuza bakıcaz ama böyle olursa yarın kesin kana giderim artık hayırlısı neyse o olsun

evet canim
eger adetse de uzulme
6.aya gireceksin benim cevremdeki herkesin 6.ayda ya da 7.ayda geldi bebisleri
ben bu iki aya cok guveniyorum saglikli oldugunda bir sorun olmadiginda bu aylardan sonra olma ihtimali daha da artiyor
sonucta oncesinde korunduk uzun sure vucut korunmaya alisti bebek icin zaman gerekiyor en basta
insallah senin de gelecek en yakin zamanda

meraklardayim

Hadi bakalım sende ölç ateşini belki süpriz olur
Benim bu ay 5.ci denememdi beklerim beklemesine de sorun var mı yok mu onu bilemiyor insan inşallah bir sorunumuz yoktur hamile kalacağımız günler yakındır canım sonra ilerde bugünleri hatırlayacaz hep birlikte

canım 26 aralıktı

sanırım cumayı bekliodun inşllah yarın güzel haberlerin gelir...

hsg ağrısı kişiye göre değişio cnm,bende çektirdim gerçekten ağrılı bir işlem 3 dk felan sürüo zaten en fazla aleti yerleştirip ilacı içeri vermeleri,sorsalar gene anestezisiz çektirirdim...ama sen acı eşiğini biliosundur muhakkak cnm endişe duyuyorsan tabiki anestezi yaptır....yanına pet almayı unutma cnm ayağa kalkınca ister istemez içeri verdikleri ilaçlı su dışarı akıo...kolay gelsin inşllah açıktır tüplerin...

meraklardayim

aynen cnm bende erken yatım de bi an önce sabah olsun diyorum ama uyunmuyor...yarın güzel bir ateşle uyanırız inşllah...

güzel haber alamayacağım ama ((( ağlıyorum şu an ve artık hiç bişey istemiyorum ne yumurtlama hesaplama ne başka bişey. olmayacak biliyorum bu ayda yok çünkü şiddetli adet ağrılarım başladı ((((((

yok tatlım dpo 8 deyim daha test yapmam

az önce bi arkadaşımın çocuğu olduğunu öğrendim

Allahım bizlere de nasip etsin. evlenen ünv ve ev arkadaşlarımın nerdeyse hepsinin çocuğu oldu. Allahım inşallah sıra bizdedir...

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben 2 gün önce kan testi yaptırdım 75 çıktı bugun 215 çıktı maşallah
bura bana çok yardımcı oldu kimyasal gebeliğimden sonra ki ay
2 seneyi aşkın beklemem sonunda müjdeme kavuştum sizlerde kavuşun inşalhhh
hepinize cevap verememm şimdiden hepinizee çok teşekkür edrim yatmam gerekmiş hep
özel sorularınız olursa özel mesaj atın
:) tablolarımı hamilelirn ateş tablosuna ekleyeceğim
biraz kendimi toplayayım yine geliirm
okuldan da izn aldım okula gitmiyorum yatıyorum 2 kimyasalım olduğu için faktör testlerimi yaptırmıştım azcık da olsa kan pıhtılaşması çıktı öenmsiz dedi doktor ama çok korkuyorum her gün iğne vurulmam gerek ama iğne yokmuş yarın gelecek umarım yavrum yarına kadar daha da bana tutunurr

belitim hiç yoktu sadece kasıklarım ağrıyor göğüs hafif sızılıyor hatta neden belirti yok yoksa beta az mı çıkacak derken maşallhhh yükselmişş

hepinizn meleklerine kavuşacağına inaıyorummm
şimdilik hoşçakalınn

az önce bi arkadaşımın çocuğu olduğunu öğrendim

Allahım bizlere de nasip etsin. evlenen ünv ve ev arkadaşlarımın nerdeyse hepsinin çocuğu oldu. Allahım inşallah sıra bizdedir...

canim ben oyle bir ortamdayim ki
her gun kizlar toplaniyor geziyoruz ruslar ve turk arkadasim
hepsi bebekli cocuklu
bir tek ben yanlarinda oyle elim bos dolasiyorum
hergun bizim muhabbetler bebek cocuk dogum falan filan:2:
oyle isteeee
Allah bize de nasip etsin saglikla

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tebriklerrrrrrrrr
cok sasirdim hayirli olsun canim
degerin cok artmis bile masallahAllahim tamamini erdirsin canim

yaaaaaa bak sana ne diyorum bennnn
adet sancisiyla yikilma hemen
inan bana hamilelikte de aynisi oluyor
hatta yaz google a bir suru sey cikar
adet olacakmisim gibi agri+gebelik yaz
bunu hamilelerin buyuk bir cogunlugu yasiyor

canım çok şaşırdım maşallah sana. İnşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur yavrun sana canım benim

ya bizim okulda da her arkadaşın çoluğu çocuğu var ama bu beni şok etti nerdeyse 6 aydrı face de paylaşımı yoktu.evleneli 13-14 ay olmuştu az önce benim çocuk da 8 aralık doğumlu filan diyince çok şaşaırdım.
bir de bu arkadaş mahalledeki bi çocuk tarafından bıçaklanmıştı. çok kan kaybetti komada yattı günlerce kendine gelemedi. rahmi bağırsağı ve midesi yırtılmıştı. bu kadar çabuk beklemiyordum.
bir de çatlaktır bizim kız hiç onu anne olarak hayal edemiyorum
neyse bi ara açık yakalayınca bi güzel fırçalarım nerde bebenin fotoları diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…