Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım sana daha önce de yorum yaptım ama hiç dinlememişsin. senin adetin daha geçmemiş ki. daha 3 günün var. neden dinlemiyorsun ve kendini harap ediyorsun kızıcam haaa
eğer 3 gün daha böyle devam ederse hamile olduğunu söyleyebileceğiz canım

canım bende beklenen adet günümün ertesi gününde test yaptırdım
benimde 175,09 çıkmıştı
6 gün sonra tekrar baktırdım 2453, çıktı
açıkçası şok oldum bu rakamı görünce
ben 1500 civarı bişey bekliyordum

öyle de ama herkesin adetten 1 hafta önce kanda çıkıyormuş bebişi benimki yoktu. dün çok ağladım keşke hiç umutlanmasaydım beklemeseydim ama bekledim. çok kızıyorum kendime. adet gecikince de hormonal olarak değişiyoruz sanırım. çünkü benim adetim hiç gecikmez hayatımda bir 2 ay önce birde bu ay gecikti

canım senin daha adetine var ki
neden adet söktürücü kullanacaksın
bu ay geç yumurtlamışsın ve adetin ileri tarihe kaymış
ben bir kereseinde 28.gün yumurtam çatladı ki normalde 30-32 günde adet olurum
dolayısıyla 41.gün adet olmuştum
bekle ve stres yapma

tablona göre adetine 3 gün var daha canım..
akıntının fazla olması güzel bence çünkü hamileysen gercekten akıntılar artıyo.. bi kaç gün daha bekle inşallah adet olmazsın testinide yenilersin..

tşk ederim karanfilce
darısı başınıza
tek bebekti canım
doktorun yanındaki bayan baktı, bak annesi tek taş gibi duruyor orda dedi
dünden beri tek taş pırlantam diye seviyorum

bende 2 gün geçince baktırmıştım şimdi 4 gün geçti bakalım akşam 6da yaptırcam kan testini umarım seninki gibi güzel bir sonuç görürüm..

duygusal olarak çöktüm canım ahhh bir anlatabilsem anlatamıyorum tarif edemiyorum kendimi. bari bebek olsaydı adet olmayıp bu stresi yaşamaya razıydım artık dün hastaneyi arayıp gebelik testi kitleriniz bozukmu diye bile sordum o derece yani. akıntı gelip ateş yüksek gittikçe kendimi hamile gibi hissediyordum ama yokmuş

benim doğum 30-31 Ağustos görünüyor canım
bayram şekeri gelecek allah nasip ederse
mutluluk tarif edilemez
heleki eşinin gözlerinde gördüğün o ışık herşeye bedel

canım benim de bebek düşünmeden önce 28 günde bir adet olurdum. ama bebek düşünmeye başladıktan sonra her ay farklı günlerde yumurtam çatladı. ama alıştım da bu duruma. mesela bi ay 21. gün çatladı. bu da demek oluyor ki adetim bir hafta gecikecekti. eğer ateş ölçmemiş olsaydım kesinlikle adetim geçti kendimi gebe sanacaktım. kanda çıkmıycaktı strese gircektim. ve sana tavsiye test yapma ateşin düştüğünü görerek adetin geleceğini bilmek testten daha az yıpratıcı. ve ateş ölçme yöntemi çok rahat bi yöntem ve kesinliğine artık daha çok inanıyorum. ben bu ay bi yumurtlama ilacı kullanıyorum. endikasyonlarını okurken ne göreyim. işte ovulasyon gerçekleşmişse bazal temperature şöyle olur yok gerçekleşmeişse böyle olur.. düşünebiliyor musun? bu yönteme güven ve de ki bu ay geç yumurtladım beklemem gerek de...

testi 2 gun once yaptim atesimden suphelendim birsey yoktu
ama eger ayin 20sinde oyle birsye olduysa erkendi sanirim
yarin sabah yapicam :44: simdi evde yok kocamla cikicaz o gelecek birazdan ama ona da caktirmak istemiyorum su an pek
hamileysem burda doktorlar 10 gun tatil yapiyorrrrrr yeniyilda ben nereye nasil gidicemmmm kimle kim yardim edicek o da var, Allahim yardim et neyse kizlar tesekkurler haber veririm size

birde kk da okumuştum işte adet günü test 0.1 çıktı adet geçti 28. gün kanda gebelik çıktı falan... ayyy kafam çok karışmış benim adetimi göreyim rahatlıycam artık

tşk ederim karanfilce
darısı başınıza
tek bebekti canım
doktorun yanındaki bayan baktı, bak annesi tek taş gibi duruyor orda dedi
dünden beri tek taş pırlantam diye seviyorum

canım sen anlattıkça sanki kendim gibi mutlu oluyorum. Allahım mutluluğunuzu hiç bozmasın.
senle birçok özelliğimiz aynı. ikimizin de yumurtlamada ateşde bi problem yoktu. ama belki de yumurta kalitesinde problem var bilmiyoruz. ikimizinde eşlerinin hızlarda problem vardı. ve senin eşini bilmiyorum ama benim eşim tam bi çocuk delisi. her hafta yeğen sevmeye gider. onun için dua ediyorum en çok. Rabbim bize hayırlı salih sağlıklı bir evlat ver de eşim de ben de mutlu olalım diye..

canım bu arada ben serophene kullanıyorum ya. bugün 8. günüm hap bu gün bitecek 12. güne kontrol var. 12. gün geç mi? sen daha önce böyle bi takip yaptırmıştın. o ay erken çatladı mı yumurtan ve çok büyüdü mü. sanki bana kocaman yumurtam olacak gibi geliyor? bir de o zaman iğne yapılmaya gerek kaldı mı yoksa kendiliğinden çatladı mı?

Son düzenleme:
birde kk da okumuştum işte adet günü test 0.1 çıktı adet geçti 28. gün kanda gebelik çıktı falan... ayyy kafam çok karışmış benim adetimi göreyim rahatlıycam artık

canım o kişi ateş takibi yapmamış önceden olduğu adete göre hesap yapmış.yapsaydı yumurtasının ne kadar geç çatladığını görmüş olurdu. belki de taa adet günü yeni çatladı yumurtası. bilemiyoruz işte. sen ateş yöntemine güven.

tamam canım sağol bekliycem artık ne yapalım

canım ben serophene de takip yaptırmadm, sadece kullandım dr.gitmedim yani
sadece iğnelide takip yaptırdım
onda da iğnem 11.gün bitti 12.gün ölçüm yapıldı ve aynı gün çatlatma iğnesi yapıldı

387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlaar sabah test yaptım dpo 9 negatif çıktı.çok erken biliyorum ama silik de olsa çıkması gerekmiyor muydu.bu kadar erken test yapmamın sebebi malum akşam yeniyıl kutlanacak yaa içki içip içmemek konusunda.içki içmek o kadar önemli değil de etrafa laf anlatması var niye içmiyosun falan soruları şüpheler falann of yaaa ne yapsam acaba.kimse bebek çalışmalarımızı bilmiyor herkes daha istemiyor zannediyor.kafam karıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…