- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 40
aayyy ayy maaşşalllahhh Allahım saglıkla kucagına almayıda nasip eylesin insaaalllaaahhhh.cevabın için teşşekkürlerr canımmmcanım bn dpo 12 de idrar tsti yaptım çokkkkkkkkk silik çıktı emin olmak için kan verdim 75 çıktı
idrar testi yaptım 13. gün yine siik ama dünden daha koyu çıktı
14. gün tekrar kan verdim 215 çıktı
erken kan vermek sorundaydım çünkü kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum 2 kimyasal olduğu için
75 i duyunca ertesi gün hemen Ankara'yı annmleri aradım hastaneden faktör sonuçlarını gönderttim daha önce ankaraya gidip faktör testlerimi yaptırmıştım 15 güne çıakr dediler o da hamileiğime denk geldi ben yarı yılda sonucu alırım diyordum
kan pıhtılaşması çıktı
:) iğneye de bugün başldım DEPOLARDA YOKMUŞ
slm arkadaşlar
dün ilk doktor kontrolümüze gittik
kesemizi ve bebeğimizi gördük çok şükür
kalp atışı için henüz erken dedi
rabbime hamd olsun bu günleride gördük
darısı isteyen herkesin başına, hayırlısıyla inş.
slm arkadaşlar
gunaydın kızlar hepinize
bu atesle daha regl gelıyo dıyemezsın hemde erken dusmus bu baska bı dususte olabılır
hıc bellı olmaz
slm arkadaşlar
gözünnaydın olsunn canımmmm darısı kalp atışlarına insaallahh rabbbim senn bizleree de nasip et insaaallah
Rabbım sonuna kadar saglıcakla gıtmeyı nasıb etsın skeerleblebım
canımm tebrik ederimpıt pıtlarını da duyacaksın inşallah
Allah tamamına erdirsin canım...
ateşim her zamanki gibi bata 4 kala üşüşe geçti ve kırmızılar gelio...
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
kizlar cok korkuyorum
garip birseyler oluyor bana
ne olur dua edin
adet oluyorum saniyorum akinti akinti islaklik adet sancim sabah geldi gitti
hersey hamile oldugum aykinin aynisi ama cooooooooooooooook korkuyorummmmmmmmmmmmmmm
aslinda cooook da istiyorum ama korkuyorum kizlar, bir yanim insallah hamileyimdir diyor bir yanim yine sorun cikarsa diyor
vajinamda cok agri var en alt kisimlarda dusuk yaptigimdaki gibi
ama bat geciyor hissediyorum gelmeyecek
bana dua edinnn birsye olmasin hersye yolunda olsun bebegim benimle olsun saglikli olsun
hepiniz icin ayni dileklerim var benimm de
bu arada benim korunmayi adetimin 17.gununden itibaren biraktim yumurta takibine gore yani o zaman hamile kalamk da pek mumkun degil gibi
canimmm cok erkenden pes etmissin ama
bana da hic regl dususu gibi gelmiyor bu
yukselir daha
every canım..tekrar hamile olmanı çok istiyorum canım..
vede kısa bi süre sonra tekrar gelicek meleğin..ve seni terketmeyecek..
hayırlısı olsun tatlım dualarım seninle..:26:
CANIM İNANKİ İDRAR TESTİ FELAN YAPMADIMM ben çok korkuyorum eger salı çarşambaya kadar böyle giderse ateşim evde idrar testi yapacam sizce 36.5 le hamilelik olabilirmi???
tabiki kalınabilir ben 35.8 lerde adet oluyorum yumurtlamadan sonra en fazla 36.4ü görüyodum. adet günüm gectiği günde 36.6 olmuştu. bende arkadasların ateslerine bakınca bende sorun var sanıyordum ama demekki bünye meselesi. ben adetime bir gün kala yaptığımda silik çıkmıştı.. bugün dene bence.. varsa silikte olsa çıkar bence. inşallah hamilesindir canım..
slm arkadaşlar
canım hayırlı olsun tekrar.. nezaman gördünüz keseyi ben dün gittim daha çok yeni persembe günü görebiliriz dedi. bide hcg oranın kaçtı benin 175 ti bugün tekrar kan verip nekadar arttığına bakılacak..
canım ben dün gittim doktora
hem keseyi hemde bebeği gördük çok şükür
5+2 idik dün
kan testimi salı günü yaptırdım 2453 çıkmıştı
cok rahatladim canim cok heyecanliydim degisik bir his...
hayirlisi olsun korkarak kendime daha fazla eziyet etmek istemiyorum ama ya hamile arkadaslar bana yardim edin vajinanin alt tarafinda rahmin oldugu yerde ve daha asagisinda acima gibi birseyler oluyor mu size.
bana gecen ay oldu simdi de oluyor
malum gecen ay normal saniyordum bunu ama ya normal degilse benim icin:26: ayni seyelr inananin.
kızlar merhaba adetten 3 gün önce ce 5 gün geçince yapılan kan testlerinin negatif olmasına rağmen ateş tabloma bir bakın Allah aşkına
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
adet söktürücü almak istiyorum adını bilmiyorum ilacın söylermisiniz bana adet olmayınca da sinirim bozuluyor. bol miktarda akıntım var ama adet yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?