benim doğum 30-31 Ağustos görünüyor canım
bayram şekeri gelecek allah nasip ederse
mutluluk tarif edilemez
heleki eşinin gözlerinde gördüğün o ışık herşeye bedel
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlaar sabah test yaptım dpo 9 negatif çıktı.çok erken biliyorum ama silik de olsa çıkması gerekmiyor muydu.bu kadar erken test yapmamın sebebi malum akşam yeniyıl kutlanacak yaa içki içip içmemek konusunda.içki içmek o kadar önemli değil de etrafa laf anlatması var niye içmiyosun falan soruları şüpheler falann of yaaa ne yapsam acaba.kimse bebek çalışmalarımızı bilmiyor herkes daha istemiyor zannediyor.kafam karıştı...
bayrama mı denk geliyor canım :) ne güzell
az içersin canım :) az soğuk almışım tadı garip geldi drrsin kimsseye hesap vermene gerek yok bence :)
benim dpo 12 de silik çıkmıştıı
duygusal olarak çöktüm canım ahhh bir anlatabilsem anlatamıyorum tarif edemiyorum kendimi. bari bebek olsaydı adet olmayıp bu stresi yaşamaya razıydım artık dün hastaneyi arayıp gebelik testi kitleriniz bozukmu diye bile sordum o derece yani. akıntı gelip ateş yüksek gittikçe kendimi hamile gibi hissediyordum ama yokmuş
canım sen anlattıkça sanki kendim gibi mutlu oluyorum. Allahım mutluluğunuzu hiç bozmasın.
senle birçok özelliğimiz aynı. ikimizin de yumurtlamada ateşde bi problem yoktu. ama belki de yumurta kalitesinde problem var bilmiyoruz. ikimizinde eşlerinin hızlarda problem vardı. ve senin eşini bilmiyorum ama benim eşim tam bi çocuk delisi. her hafta yeğen sevmeye gider. onun için dua ediyorum en çok. Rabbim bize hayırlı salih sağlıklı bir evlat ver de eşim de ben de mutlu olalım diye..
canım bu arada ben serophene kullanıyorum ya. bugün 8. günüm hap bu gün bitecek 12. güne kontrol var. 12. gün geç mi? sen daha önce böyle bi takip yaptırmıştın. o ay erken çatladı mı yumurtan ve çok büyüdü mü. sanki bana kocaman yumurtam olacak gibi geliyor? bir de o zaman iğne yapılmaya gerek kaldı mı yoksa kendiliğinden çatladı mı?
canım bende beklenen adet günümün ertesi gününde test yaptırdım
benimde 175,09 çıkmıştı
6 gün sonra tekrar baktırdım 2453, çıktı
açıkçası şok oldum bu rakamı görünce
ben 1500 civarı bişey bekliyordum
canım hayırlı olsun tekrar.. nezaman gördünüz keseyi ben dün gittim daha çok yeni persembe günü görebiliriz dedi. bide hcg oranın kaçtı benin 175 ti bugün tekrar kan verip nekadar arttığına bakılacak..
slm arkadaşlar
dün ilk doktor kontrolümüze gittik
kesemizi ve bebeğimizi gördük çok şükür
kalp atışı için henüz erken dedi
rabbime hamd olsun bu günleride gördük
darısı isteyen herkesin başına, hayırlısıyla inş.
aayyy ayy maaşşalllahhh Allahım saglıkla kucagına almayıda nasip eylesin insaaalllaaahhhh.cevabın için teşşekkürlerr canımmm
gözünnaydın olsunn canımmmm darısı kalp atışlarına insaallahh rabbbim senn bizleree de nasip et insaaallah
canım insaallah hamilesinndirrrkizlar cok korkuyorum
garip birseyler oluyor bana
ne olur dua edin
adet oluyorum saniyorum akinti akinti islaklik adet sancim sabah geldi gitti
hersey hamile oldugum aykinin aynisi ama cooooooooooooooook korkuyorummmmmmmmmmmmmmm
aslinda cooook da istiyorum ama korkuyorum kizlar, bir yanim insallah hamileyimdir diyor bir yanim yine sorun cikarsa diyor
vajinamda cok agri var en alt kisimlarda dusuk yaptigimdaki gibi
ama bat geciyor hissediyorum gelmeyecek
bana dua edinnn birsye olmasin hersye yolunda olsun bebegim benimle olsun saglikli olsun
hepiniz icin ayni dileklerim var benimm de
bu arada benim korunmayi adetimin 17.gununden itibaren biraktim yumurta takibine gore yani o zaman hamile kalamk da pek mumkun degil gibi
aayyyy içimee ümit doldu belkiii bütün cesaretimi toplar yaparım testi bilemiyorumm kızlarrrCANIM İNANKİ İDRAR TESTİ FELAN YAPMADIMM ben çok korkuyorum eger salı çarşambaya kadar böyle giderse ateşim evde idrar testi yapacam sizce 36.5 le hamilelik olabilirmi???
tabiki kalınabilir ben 35.8 lerde adet oluyorum yumurtlamadan sonra en fazla 36.4ü görüyodum. adet günüm gectiği günde 36.6 olmuştu. bende arkadasların ateslerine bakınca bende sorun var sanıyordum ama demekki bünye meselesi. ben adetime bir gün kala yaptığımda silik çıkmıştı.. bugün dene bence.. varsa silikte olsa çıkar bence. inşallah hamilesindir canım..
canım sakın söktürücü kullanmaaaaaa ne olur ne olmaz dogal akışına bırak canım ateşin çok güzell yüksekkkızlar merhaba adetten 3 gün önce ce 5 gün geçince yapılan kan testlerinin negatif olmasına rağmen ateş tabloma bir bakın Allah aşkına
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
adet söktürücü almak istiyorum adını bilmiyorum ilacın söylermisiniz bana adet olmayınca da sinirim bozuluyor. bol miktarda akıntım var ama adet yok
canımmmm çokk saollyaa desteginn için insaallahhh dedigin gibi olurrr.benim normalde adete 2 3 gün kala adet oluyorum fazım uzun yani oyüzden erken test yapıp moral bozmak istemiyorumbebeğim seni çok iyi anlıyorum. ben de idrar testi yapamamıştım. ama dpo14 de hala yüksek gitseydi kesin yapacaktım. demişsin ya 36.5 ile hamile olunabilir mi. ben olsam olmaz çünkü ateşim yüksek zaten benim. ama senin ateş ortalaman düşük. yani önemli olan adet vakti gelse bile ortalamadan baya yüksekte olması seninki de öyle inşallah hayırlısıyla bebişin seninledir. bu arada luteal fazın kaç gün sürüyor..
şeker leblebi hayırlı olsun canım. Allahım tamamına erdirsin. İkiz de olma ihtimali vardı ya merak ediyordum.
every test yaptın mı? bence test yap ve eğer hamileysen önlemini al doktora git çünkü bi tane düşüğün var.
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlaar sabah test yaptım dpo 9 negatif çıktı.çok erken biliyorum ama silik de olsa çıkması gerekmiyor muydu.bu kadar erken test yapmamın sebebi malum akşam yeniyıl kutlanacak yaa içki içip içmemek konusunda.içki içmek o kadar önemli değil de etrafa laf anlatması var niye içmiyosun falan soruları şüpheler falann of yaaa ne yapsam acaba.kimse bebek çalışmalarımızı bilmiyor herkes daha istemiyor zannediyor.kafam karıştı...
çok çok erken canım ben bile terettürdeyim yapsammı yapmasammı acaba diye
çok çok erken canım ben bile terettürdeyim yapsammı yapmasammı acaba diye
haklısın canım bakalım ateşe göre hreket ederim tekrar.
Kizlar Selam...
Serfik,sevdalinka,devsel,sukrate,mihrace,seker-leblebi ve unuttugum butun hamile arkadaslar tebrikler.
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin ins.amin.darisi tum isteyen bekleyen herkesin basina..
Karanfilce yeni ilac tedavin hayirli olsun canim..ins sana bebegini getirir..
Kizlar benim bir sorum var..hamilelik belirtisinde illaki akinti olmali mi??Akintisi olmadan hamile oldugunu ogrenen var mi??
Bende bundan once bir dusuk yasadim ama hic hatirlamiyorum o hamilelgimde akintim varmiydi yokmuydu?kimden duysam akinti diyor bende akinti olmayinca hamilelik yoktur diyorum,uzuluyorum
Hamile arkadaslar akinti olmusmuydu sizde?eger olduysa ne zaman basliyor bu akintilar?simdiden tesekkurler cevaplariniz icin..
canlarım hsg filmim temiz çıktı artık içim rahat çok şükür herşey yolunda dedi doktor bu ay gebe kalma şansın çok yüksek bu yüzden sık ilişkiye girin dedi eğer adet olursam yine ocakta hap tedavisine başlıycaz dedi klomen mi dedim o dedi çok mutluyum ağrım var biraz ama geçer içim rahat
Gözün aydın canım çok geçmiş olsun inşallah doktorun dediği gibi bu ay daha kolay hamile kalırsın
canım teşekkür ederim.. akıntı kesin olurmu bilmiyorum ama bende çok oldu.. adet gelir gibi hissediyosun akıntını.. ben adet günüme 2 gün kala başladı akıntım.. herkeste farklı belirtiler oluyor diye biliyorum.. inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canım..
teşekkürler hayırlısıyla inşallah.Kizlar Selam...
Serfik,sevdalinka,devsel,sukrate,mihrace,seker-leblebi ve unuttugum butun hamile arkadaslar tebrikler.
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin ins.amin.darisi tum isteyen bekleyen herkesin basina..
Karanfilce yeni ilac tedavin hayirli olsun canim..ins sana bebegini getirir..
Kizlar benim bir sorum var..hamilelik belirtisinde illaki akinti olmali mi??Akintisi olmadan hamile oldugunu ogrenen var mi??
Bende bundan once bir dusuk yasadim ama hic hatirlamiyorum o hamilelgimde akintim varmiydi yokmuydu?kimden duysam akinti diyor bende akinti olmayinca hamilelik yoktur diyorum,uzuluyorum
Hamile arkadaslar akinti olmusmuydu sizde?eger olduysa ne zaman basliyor bu akintilar?simdiden tesekkurler cevaplariniz icin..
ronyacım 12. gidecem bakalım doktor ne diycek belki de verir iğne. ama istesem verir mi bilmiyorum progestan istedim vermedi.karanfilimm doktorundan muhakkak çatlatma iğnesi iste
riske atmayın bazen kistleşebiliyor yumurta
canım birde benim doktorum 2 günde bir çağrıyordu bakıyordu ne kadar büyümüş diye
umarım seninde istenen büyüklüğe gelmiş olur ve bebiş olarak döner sana
sırada sen varsın gibi içime doğuyıor neden bilmiyorum :)
fatoscum cok sevindim
insallah gelecek bebisin en yakin zamanda
masumiyetcim senin icin de hayirlisi olsun
senin de yeni dongunde gelcek bebegin gonulden inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?