Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
seker leblebi
tek tasim sozunu cok begendim
hemen aklime geldi kocam bana yillardir tek tas almiyor ne zaman alican dedigimde gecen sene
anne ol alicam demisti. tabi gecen sene bebek istemiyorduk ya ertelemek icin.
hemen aklima geldi simdi, bebisi tek tasim diye sevsem en basta bir hatirlatma yapsam

benim doğum 30-31 Ağustos görünüyor canım
bayram şekeri gelecek allah nasip ederse
mutluluk tarif edilemez
heleki eşinin gözlerinde gördüğün o ışık herşeye bedel

bayrama mı denk geliyor canım :) ne güzell

az içersin canım :) az soğuk almışım tadı garip geldi drrsin kimsseye hesap vermene gerek yok bence :)
benim dpo 12 de silik çıkmıştıı

Son düzenleme:
bayrama mı denk geliyor canım :) ne güzell

az içersin canım :) az soğuk almışım tadı garip geldi drrsin kimsseye hesap vermene gerek yok bence :)
benim dpo 12 de silik çıkmıştıı

40 haftayı doldurursa bayram sonu ama tamamlar mı bilinmez
birde sezeryan olacağı için ne zaman alır bilmiyorum
hayırlısı neyse o olsun
o zamanlara erişmeyi nasip etsin allahım

cenım benim 2.5 yıl omadı senin kadar stres yapmadım 3 kez aşılama oldumyine yapmadım
yapma ne olurr
senin ataşine göre daha vardı hemen kendini kaptırıp üzülme

sırada sen varsın gibi içime doğuyıor neden bilmiyorum :)

oo maşallhh ne gzüel çıkmış darsı ı benim başıma :)
her gün idrar test iyapıyorum bekleyemiyorum koyulaşma 2 kat mıdiye
salı 75 perşembe 215 çıktı
acaba artmışmıdır idye çok merak ediyorum
hatta bugün bile verecektim neyse bekle dedim kendime

canım sen de eylül annesi olcaksın galiba eylül anneleri topiğine gel :)
inşallh h değerin artarr

maşaşlhhh :)))

rica edrim canım her şeyi sorabilirsin

canım insaallah hamilesinndirrr

canlarım hsg filmim temiz çıktı artık içim rahat çok şükür herşey yolunda dedi doktor bu ay gebe kalma şansın çok yüksek bu yüzden sık ilişkiye girin dedi eğer adet olursam yine ocakta hap tedavisine başlıycaz dedi klomen mi dedim o dedi çok mutluyum ağrım var biraz ama geçer içim rahat

benim dpo 12 de silik çıkmıştıı[/QUOTE]

haklısın öyle yapıyım barii:))inşallah bebiş vardır yaaa yüksseldi bugün umutlandım biraz ama geçen ay 37lerdeyken yoktu bebiş bu ay hiç yoktur diyor bir tarafım.

çok çok erken canım ben bile terettürdeyim yapsammı yapmasammı acaba diye

haklısın canım bakalım ateşe göre hreket ederim tekrar.

Kizlar Selam...

Serfik,sevdalinka,devsel,sukrate,mihrace,seker-leblebi ve unuttugum butun hamile arkadaslar tebrikler.
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin ins.amin.darisi tum isteyen bekleyen herkesin basina..

Karanfilce yeni ilac tedavin hayirli olsun canim..ins sana bebegini getirir..
Kizlar benim bir sorum var..hamilelik belirtisinde illaki akinti olmali mi??Akintisi olmadan hamile oldugunu ogrenen var mi??

Bende bundan once bir dusuk yasadim ama hic hatirlamiyorum o hamilelgimde akintim varmiydi yokmuydu?kimden duysam akinti diyor bende akinti olmayinca hamilelik yoktur diyorum,uzuluyorum
Hamile arkadaslar akinti olmusmuydu sizde?eger olduysa ne zaman basliyor bu akintilar?simdiden tesekkurler cevaplariniz icin..

karanfilimm doktorundan muhakkak çatlatma iğnesi iste
riske atmayın bazen kistleşebiliyor yumurta
canım birde benim doktorum 2 günde bir çağrıyordu bakıyordu ne kadar büyümüş diye
umarım seninde istenen büyüklüğe gelmiş olur ve bebiş olarak döner sana

sevgili arkadaşlar hepinize mutlu yıllar olsun
inşallah 2012 herkese gönlündeki muradını getirir

canım teşekkür ederim.. akıntı kesin olurmu bilmiyorum ama bende çok oldu.. adet gelir gibi hissediyosun akıntını.. ben adet günüme 2 gün kala başladı akıntım.. herkeste farklı belirtiler oluyor diye biliyorum.. inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canım..

Gözün aydın canım çok geçmiş olsun inşallah doktorun dediği gibi bu ay daha kolay hamile kalırsın

fatoscum cok sevindim
insallah gelecek bebisin en yakin zamanda

masumiyetcim senin icin de hayirlisi olsun
senin de yeni dongunde gelcek bebegin gonulden inaniyorum

Son düzenleme:

Aminnn....
Cok sagol cnm cevabin icin..bende merak ediyordum yani iliskiden sonra beklenen adet gunune kadar surekli akintimi oluyor acaba diye...
Sende son 2 gun kala olmus..
Diger hamile arkadaslarda cevaplarsa sevinirim kizlar...

teşekkürler hayırlısıyla inşallah.
benim bi tanıdığım vardı burda hamile kalan o çok endişe etti bende hiç akıntı olmadı diye. ama o ay hamileydi akıntıya takılma bence. ama ateşin düşmemesi yüksek ateşle adet olmayanlar için en büyük belirti.
ronyacım 12. gidecem bakalım doktor ne diycek belki de verir iğne. ama istesem verir mi bilmiyorum progestan istedim vermedi.
sırada sen varsın gibi içime doğuyıor neden bilmiyorum :)

Amin hayırlısıyla inşallah..

Son düzenleme:
kızlar bakın bu ay kullandığım ilacın prospektüsünde ne diyor:

ve prospektüsün bir çok yerinde bundan bahsediyor. Ateş ölçme yöntemi tıbben de uygulanan bişeyse bizim doktorlar ovulasyon tespiti için neden bunu önermiyorlar ki hastalarına:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…