- 30 Nisan 2010
- 1.093
- 0
- 116
aminn canım insaallah bilmiyorum sizin orda saglık oakları ögleden sonra veriyormu
mj tekrarı...:)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminn canım insaallah bilmiyorum sizin orda saglık oakları ögleden sonra veriyormu
hadi hayırlı sonuçlar gelsin inşallah. bende yarın kontrole gidicem. keseye bakılacak görülürse bebişimede.. çok heycanlıyım..
mj tekrarı oldu pc takıldı bu iki mj değiştiriyorum...
günayydın canım ewet kan verdim saglık ocagına gittim bize çok yakın sonucun yarın çıkacagını söyledii lütfen dua edin kızlarr güzel bir sonuçç alayım
günaydın hanımlar...
çok güvenilir değil bence cnm gebelik testleri bile bazen yanıltabiliyor insanı...
hadi hayırlı sonuçlar gelsin inşallah. bende yarın kontrole gidicem. keseye bakılacak görülürse bebişimede.. çok heycanlıyım..
ewet canım dr.um yarın ögleden sonra gel al dedi canım demekki deişiyor ben adanada ikamet ediyorum
bebeğim, hayırlısıyla bebeğin seninledir inşallah. bugün ateş ölçmedin mi?
bir de geçen ayki tablon nasıldı. son anda mı düşmüştü yoksa önceden mi ben senden çok ümitliyim 2 binlere hazırla kendini:13:
inşallah bebeğim
inşallah yarın güzel haberler verirsin bize
iinnsaaallahhhh canımmm yüregine saglıkkkk
sen öğleden sonra doktorunu ara o değilden sor benim tahlil sonucum vardı çıktı mı diye. belki erken geliyordur sonuçlar ama tabi onların umrunda değil ya 1 gün bekletiyorlardır.
canım daha öncede test yaptıgım için biliyorum eminim yarın ögleden sonra çıkıyor
canım tablomu bugün yazmadım ama ateşimi ölçtüm dur hemen paylaşım herkesede
39c5aa Ovulation charts on FertilityFriend.com
ewet oldu canım benim bu 2. gebeligim olacakk rabbim izniyle ve hamile oldugumu düşünüyorum içimdeki ses öyle söylüyor dünüde atlattımya Allah a çok şükür bundan önceki tablom yoktu ama son günlerini ölçmüştüm 27.günden sonra 36.3 ten 36.2 ye düştü 2 gün sonrada kırmızılar gelmişti zaten.
benim ilk gebeligimde erken ögrenmiştim 5 gün önce test yapmıştım 31 çıkmıştı ozaman adet günümde ise 200 lerdeydi ben yine 200 lü birşeyler bekliyorum 2 binlerlerde çıkmaz çıkarsada çok sevinirim insaallah çıksın ama birde okadar yüksek çıkmayıp üzülmekte var.güzel bir deger çıksında insaallah bebegim benimle olsunda nasıl olsa 2000 leride görürüm insaallah
dualarınızı eksik etmeyin kızlaarrr insaallah dualarımızlaa bebbişlerimize kavuşacagız
ya dün gece halvetten 1 saat snra fln wc ye gittiğiimde bayaa bi yumurta akı akıntım geldi
çatladı mı acaba yoksa çatlayacak mı sinyal mi veriyo
dün oldu ilişki bugünde olsun mı sizce yoksa gün aşırıya devam mı yarın olsa yeetermi
kızlar bi el atın
Eki Görüntüle 320750
inşallah bebeğim
inşallah yarın güzel haberler verirsin bize
iinnsaaallahhhh canımmm yüregine saglıkkkk
canım daha öncede test yaptıgım için biliyorum eminim yarın ögleden sonra çıkıyor
Canım bu arada şimdiden hayırlı olsun diyim çok güzel gidiyor maşallah
yerleşme gibi düşüşte olmuş bence kesin hamişsin gününde geçmiş bi test yapsaydın ya
halay çekeydik bugün burda![]()
Canım bu arada şimdiden hayırlı olsun diyim çok güzel gidiyor maşallah
yerleşme gibi düşüşte olmuş bence kesin hamişsin gününde geçmiş bi test yapsaydın ya
halay çekeydik bugün burda![]()
:) çok saaoll canımmyaaa rabbimmm bu defa saglıkla kucagıma almayı nasip eyler insaaallahhhh uzun ömürler versinnnnn saglıkla sıhhatle eli ayagı düzgün olarak kucagıma almak nasip eylesin yaradan insaallah
bence ilşki bu gecede olsun birden yükselecek gibi hissettim ateşin canım
ya dün gece halvetten 1 saat snra fln wc ye gittiğiimde bayaa bi yumurta akı akıntım geldi
çatladı mı acaba yoksa çatlayacak mı sinyal mi veriyo
dün oldu ilişki bugünde olsun mı sizce yoksa gün aşırıya devam mı yarın olsa yeetermi
kızlar bi el atın
Eki Görüntüle 320750
:) çok saaoll canımmyaaa rabbimmm bu defa saglıkla kucagıma almayı nasip eyler insaaallahhhh uzun ömürler versinnnnn saglıkla sıhhatle eli ayagı düzgün olarak kucagıma almak nasip eylesin yaradan insaallah
Amin canım inşş rabbim kucağına almayı yüzünü görmeyi sağlıkla nasip etsin inş tüm bekleyenleri
aminn insaallahhh sen kaç haftalıksın canım kaçıncı haftada kese görülüyorrmuşşş insaallah sende güzel haberler al canım
çok güzel bir an yaşıcaksın cnm tadını çıkar...![]()
canım tablomu bugün yazmadım ama ateşimi ölçtüm dur hemen paylaşım herkesede
39c5aa Ovulation charts on FertilityFriend.com
ewet oldu canım benim bu 2. gebeligim olacakk rabbim izniyle ve hamile oldugumu düşünüyorum içimdeki ses öyle söylüyor dünüde atlattımya Allah a çok şükür bundan önceki tablom yoktu ama son günlerini ölçmüştüm 27.günden sonra 36.3 ten 36.2 ye düştü 2 gün sonrada kırmızılar gelmişti zaten.
benim ilk gebeligimde erken ögrenmiştim 5 gün önce test yapmıştım 31 çıkmıştı ozaman adet günümde ise 200 lerdeydi ben yine 200 lü birşeyler bekliyorum 2 binlerlerde çıkmaz çıkarsada çok sevinirim insaallah çıksın ama birde okadar yüksek çıkmayıp üzülmekte var.güzel bir deger çıksında insaallah bebegim benimle olsunda nasıl olsa 2000 leride görürüm insaallah
dualarınızı eksik etmeyin kızlaarrr insaallah dualarımızlaa bebbişlerimize kavuşacagız