Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

spermlerin disari akmasi birseylerin yolunda oldugunu gosterir
gidecek kadari zaten gidiyor ve iceri gidenleri zaten goremiyoruz biz
disari akmasi sorun yapilacak sey degil,dogal bir surec
sen sadece ayaga kalkma hemen onemli olan o

guzel haberlerle gelip burayi senlendireceksin canim

*dijital termometreyle
* her gun sabah erken ayni saatte
*en az 3 saatlik bolunmemis uykuyla
*adetin ilk gunu olcmeye basliyorsun ve degerini not aliyorsun sonra burda yorumlariz biz

adetin ilk günümü daha adetime 15 gün var ya... ben son adetimden sonra hamile kalmayı umuyordum..şimdi ölçmeye başlasam bi işe yaramazmı acaba ?

tamam canım bunu aklımda tutucam sağol teşekkürler :)

ya birde kızlar ilişkiden sonra sanki rahim kısmımda böyle bi hareketlilik hissediyorum tabi bu psikolojikte olabilir

aha diyorum içimden birbirlerini yakalamaya çalışıyolar

spermlerin disari akmasi birseylerin yolunda oldugunu gosterir
gidecek kadari zaten gidiyor ve iceri gidenleri zaten goremiyoruz biz
disari akmasi sorun yapilacak sey degil,dogal bir surec
sen sadece ayaga kalkma hemen onemli olan o

tamam canım bu öneriyede uyucam mutlaka o zaman benim yapmam gereken şey sadece ilişki sonrası hemen ayağa kalkmamak..

ay bu zamana kadar acaba bundan donlayımı olmadı ya

biri de yorum yapaydı iyiydi noldu bu topice ya kimse kimseyi görmüyor...

Son düzenleme:
canım şimdi ölçersen az çok tahmin edebiliriz gebelik varmı yokmu birde ilişkiden sonra elini karnına yok ve lailahe illah de Allahın izniyle i.olacaktır

canım tablona baktım ama şuanda benim yapacagım yorum nekadar saglıklı olur bilemedim birliktelik olmadımı 12sinde neden endişe ettigini anlamadım yine sen bugünleride degerlendir 4 5 gün daha çalış ondan sonra bitirin canım mola :=)

tamam canım bu öneriyede uyucam mutlaka o zaman benim yapmam gereken şey sadece ilişki sonrası hemen ayağa kalkmamak..

ay bu zamana kadar acaba bundan donlayımı olmadı ya

oncesini dusunme
aklina takilmasin diye bir daha boyle yaparsin
atesini istersen yarindan itibaren olc en azindan fikir edinirsin ne durumda diye
rahimdeki hareketlilik demissin ya, bazen erkegin bosalmasi sirasinda o kasilmayi hissediyor ya insan oyle birseydir herhalde

ben de aynen baktim tablona canim
ama yorumum ne kadar dogru olur bilmedigimden yazmadim
bence de 14.gun catlamissindir sen degerlerini yazdikca bence cizginin yeri yeniden degisir
bana 14.gun gibi geldi

endişelendim çünkü 12' sinde olmadı işte :))
ona deli oldum 10-11-13-14 bi orda olmadı yani :)
ama ben neredeyse eminim dün çatladı bu yumurta sonuçta akıntı çatladıktan 2 gün sonra gelmez heralde
ya çatlarken yada çatladktan önce gelir,
herneyse hayırlısı artık sağol cnm.

senin sonucun ne zmn çıkacak bebek haberi bekliyoruz

ben de aynen baktim tablona canim
ama yorumum ne kadar dogru olur bilmedigimden yazmadim
bence de 14.gun catlamissindir sen degerlerini yazdikca bence cizginin yeri yeniden degisir
bana 14.gun gibi geldi

İnşş cnm öyledir dün hissettim çnkü ağrımdan ve akıntıdan,
12. gün hiçbi belirti yoktu ya bide 11-12 gün yılbaşıydı ya saatlerini geç ölçtüm e bide az uykuszlukla yorgunluk fln
aslnda o ateşler ne kdr doğru allah bilir ama yinede yazdm tabloya :)
döngüm 28 çnkü 12sinde çatlama pek olmaz bnm
bakalım göreceğiz 2 hafta snra hayırlısı olsn inş.

canım şimdi ölçersen az çok tahmin edebiliriz gebelik varmı yokmu birde ilişkiden sonra elini karnına yok ve lailahe illah de Allahın izniyle i.olacaktır

Tamam canım çok teşekkür ederim :)

o zaman ben yarından itibaren ölçmeye başlıyım her saatmi ölçücem?

birde bu ölçümler sonucunda neye ulaşıcaz onuda anlayamadım ben ?

ben yarından itibaren ölçücem ateşimi canım,ama ben sizin gibi tablo yapmayı bilemiyorum vede ne olacagınıda bilmiyorum daha bu konularda yeniyim

canım 11 ve 13 de olmuş nede olsa rabbim nasip ettikten sonra gerisi boş canım 36 saat yaşıyor zaten
canım ateş ortalamandan tahmin yürütülür zamanla sende kendini tanıyacaksın ve burda tablosunu paylaşanları yorum yapanları dikkatle takip et canım
395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlarr hadi içimi açacak bişeler söyleyin reglime 2 gün kaldı ama bende hiçbişi yok ve ateş düşmüyo

canım daha dur sen geç yumurtlamışsın ve daha sata 5 gün var 2 3 günde böyle yüksek giderse bebbiş geliyor demektir :))

umarım melek evladın kardeşini yollamıştır sana haberini bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…