evet suan itibariyle dened,m dil altındada ölçülüyor
kızlar benimde kargom yolda ateş ölçerim geliyor sonunda gelsin bende hemen başlıycam bakalım daha bat 9 ocak en azından adette nasıl düşüyor anlayabilirim yani
bazen burdan ateş ölmelerimi size sorabilirim sonuçta ilk kez deniycem yardımcı olursanız çoook sevinirim diğer ntopicteki arkadaşlarımdan da yardım alıcam inşllah bakalım
selam kızlarrr nasılsınız??
bebeğim güzel hberlerle gelirsin inşallah...
bugün itibariyle diyete ve sporabaşladım inşallah kilo vercem hemde ovulasyona kadar geçen zamanımda kafamı başka şeylerle meşgul edicem...
her gün 2 mil leslie yapıcam..
tickerin da degismis canim hayirli olsun
ben de ben de basliycam birkac gundur hep erteliyordum ama yarindan itibren ben de basliycam
taa kargoyla ısmarlıyacak ne var eczanede 5 tl
sabahleyin uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan saat 6-8 arası hergün aynı saatte en az 3 saatlik uykunun ardından bi ölçüm olmalı. doğru sonuç için adetin 1. gününden itibaren ölçülmeli. ama ben adet bitiminde başlıyorum.
20 -25 arasında çatlaması gerekiyor normal şartlarda. bence bugün çatlar 13. yada 14. de diye düşünüyorum...mucksssssGünaydın kızlar...
bu ateş tablom..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu arada dün 22 mm olan yumurta çatlar mı ki hemen. bilgi sahiplerinden yorum istiyorum. çünkü ben yumurtanın santiminden boyutundan anlamıyorum..
allah duysun sesini canım ya inşallah sata nasıl 5 gün oluyor ama onu anlamıyorum 7sinde olmam lazım cunku ayyy bu sat bat cok karmasık işler canım :)
bebişte bende çok iyiyiz allaha şükürler olsun tüm vaktin hayatım Derin hanım oldu :) dünyanın en güzel duygusu anne olmak rabbim isteyen herkese nasip eylesin
amin canım inş.
evet canım öleydim :) ve 2 gebeliğimede ateş ölçerek kaldım derincik de iyi büyüo sıpa inş canım en kısa zamanda görürsünüz bugün test gününmüş hayırlı haberlerle gel inş :)
bebeğiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
hadi güzel haberlerle gel
merakla bekliyorum seni
:119: :119: :119: :119:
selam kızlarrr nasılsınız??
bebeğim güzel hberlerle gelirsin inşallah...
bugün itibariyle diyete ve sporabaşladım inşallah kilo vercem hemde ovulasyona kadar geçen zamanımda kafamı başka şeylerle meşgul edicem...
her gün 2 mil leslie yapıcam..
dualarınızz için hepinize çok teşşekkürederim kızlarrr veee hamiilleeyyyimmmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbimeeee
degerim 223 çıktı kızllaarrrrrr sizce nasıl
gözün aydın canım hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallahhh değerinde gayet iyi
dualarınızz için hepinize çok teşşekkürederim kızlarrr veee hamiilleeyyyimmmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbimeeee
darisi basimiza Nazlimgözün aydın melek evladın yollamış kardeşini sana umarım yüzün güler kucağına alırsın bu sefer rabbim yardımcın olsun canım
Bebeğim_01 canımmm dün seni tebrik etmiştim zaten belliydi :))))
allah bu defa kucağına almayı nasip etsin cnm gözün ayydınnnnnnnnnn
darısı başımıza inşş :)
tablonu hemen tekrar koymanı istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
ayrıca hangi gnler ilişki oldu tabloya göre yani neler yaptın
yattın mı ek bi kür uyguladınmı vs brz bize de anlat emiiiiiiiiiiiiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?