Kızlar bu arada benim ateşim var ama ne bileyim ben gripten sanıyorum çünkü boğazlarımda acıyo ?
395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlarr hadi içimi açacak bişeler söyleyin reglime 2 gün kaldı ama bende hiçbişi yok ve ateş düşmüyo
gripliysen normalden yüksek çıkabilir ateşin,
adete yakın özellikle adet gününde bile yüksek olursa ateşin hala hamilelik olabilir
canım 11 ve 13 de olmuş nede olsa rabbim nasip ettikten sonra gerisi boş canım 36 saat yaşıyor zaten
canım ateş ortalamandan tahmin yürütülür zamanla sende kendini tanıyacaksın ve burda tablosunu paylaşanları yorum yapanları dikkatle takip et canım
canım daha dur sen geç yumurtlamışsın ve daha sata 5 gün var 2 3 günde böyle yüksek giderse bebbiş geliyor demektir :))
ya ben tam anlayamadım adet gününe doğru ve adet günü adet düşersemi hamileyiz yoksa yükselirsemi?
yokh bana da doğru yere çekmemiş gibi geldi çizgiyi
ilişki günlerin gayet güzel bence
bugün ve yarında çalışırsan süper olacak gibi görünüyor
ateşin çok güzel gidiyor
inşallah böyle devam eder de bebek haberi alırız senden
yokh bana da doğru yere çekmemiş gibi geldi çizgiyi
ilişki günlerin gayet güzel bence
bugün ve yarında çalışırsan süper olacak gibi görünüyor
ateşin çok güzel gidiyor
inşallah böyle devam eder de bebek haberi alırız senden
ya ben tam anlayamadım adet gününe doğru ve adet günü adet düşersemi hamileyiz yoksa yükselirsemi?
yükselirse tabi ki
Canım banada öyle geliyor bikaç gün daha ölçüp değiştiricem ona göre,
tek boş geçen günün 12. gün olduysada pess dicem artık :))
bugünüde değerlendiricem bikaç gün snra tatile giricem artık yorgun düştüm .)))
canım bak şimdi ateine birgün kala yada adet gününde ateşinde bariz bir düşme olur
herkesin değişiyor aslında kiminin 3-4 gün önceden düşüyor kimi tam gününde düşüyor
ama mutlaka farkedilir bi düşüş oluyor anlıyorsn,
ama yok ateşin düşmezde aynı devam eder yada artarsa hamilesin demek :)
sağol cnm sen nasılsın bebiş nasıl
Aminnnn canım Deryam inşallah Biliyorum sende zorlu süreçlerden geçmiştin ama bak Maşallah :) İnşallah bende ve buradaki herkes o günleri görür
deryacnımm maaşşallahh sende ateş ölçme topiginin müdavimlerindenmiydin h.g nasılsın derin bebek nasıll maaşşallah kocaman olmuşşş insaallah bizde ogünleri görürüz
bebeğiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
hadi güzel haberlerle gel
merakla bekliyorum seni
:119: :119: :119: :119:
bende öğle tatilinde termometre aldım kızlar alışveriş merkezinden o olur değilmi ?
birde günde kaç kere ve ne zaman ölçüm yapıyoruz kızlar
tatlım bilmiyorum ama ben dijital ateş ölçer aldım
günde bir kere sabah bildiğim kadarıyla 7 ile 8 arasında dil altından ölçüyosun
tabiki burdaki arkadaşlar daha deneyimli onlarda cevap yazarlar sana ama ben forumdan anladığım kadarıyla böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?