• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kızlar şu tabloyu nasıl yapıyorsunuz biri sesimi duysun

banada bi arkadaş yardımcı olmuştu o oluşturdu bn devam ettim o yzden bilmiyorum cnm :(
fertility friend sitesine giriyosun brz ingilizcen varsa ordan tablo oluştur fln diye devam edip yönlendirir seni heralde

banada bi arkadaş yardımcı olmuştu o oluşturdu bn devam ettim o yzden bilmiyorum cnm :(
fertility friend sitesine giriyosun brz ingilizcen varsa ordan tablo oluştur fln diye devam edip yönlendirir seni heralde

tamam canım sağol ben bi araştırıyım orayı

şimdi baktım ama çok fazla ingilizcem yok malesef şu tabloyla ilgili biri bana yardımcı olsun görünce lütfen

sen tablonu yap ateşlerini bi kağıda yazmayı unutma. sen sordukça yardımcı oluruz inşallah canım. biraz uzun çünkü. bi anda öğrenilecek bişey değil. ben müsait bi vakitte ilgilenmeye çlıırım.

sen tablonu yap ateşlerini bi kağıda yazmayı unutma. sen sordukça yardımcı oluruz inşallah canım. biraz uzun çünkü. bi anda öğrenilecek bişey değil. ben müsait bi vakitte ilgilenmeye çlıırım.

teşekkür ediyorum canım sağol..

ama ben bu topiği yeni buldum adetim27 aralıkta bitti ben yarından itibaren başlıycam ateş ölçmeye haberiniz olsun

:52::52::52::52::52:dualarınızz için hepinize çok teşşekkürederim kızlarrr veee hamiilleeyyyimmmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbimeeee:52::52::52::52:

:49: degerim 223 çıktı kızllaarrrrrr sizce nasıl

canım gözün aydınn :) KAT KAT ARTSIN DEĞERİN

KAN PIHTILAŞAMSININ HANİGİ MUTASYONU VAR
NE İĞNE KULLANIYORSUN
1 SENE ÖNCESİNDEKİ HAİMİLELĞİNDE İĞNE KULLANMADIN DEMİ ?

:52::52::52::52::52:dualarınızz için hepinize çok teşşekkürederim kızlarrr veee hamiilleeyyyimmmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbimeeee:52::52::52::52:

bebeğim gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla sonu gelsin inşallah bizede dua et
progesteronu kendin mi kullandın yoksa doktor tavsiyesi mi canım bide belirtilerin nelerdi

KIZLLARRRRRRRR HEPİNİİZİNNNNN DUALARINNAAA AMİNNN DİYORUMM ÖNCEE İNSAAALLAHH DEDİGİNİZ GİBİ OLUR BU DEFA BEBEGİMİ KUCAGIMA ALMAK NASİP EYLER YARADAN
işte tablom 39c5aa Ovulation charts on FertilityFriend.com
hepinizz dualarımdasınızzzz rabbim bana yaşattıgı bu mutlulugu sizlerede yaşatsın insaaallaahhhh kızlarr ben bu ay neler yaptıgımı anlatım
1 -41 meryem suresine başladım
2-ısı ölçme metodunu denedim
3-ovülasyon testi yaptım
4- ovülasyonu yakaladıgım günlerde 1 hafta full hergüb birliktelik
5-yastık koydum ilişkiden önce ve öyle birlikte olduk ve mümkün oldukça kalkmamaya çalıştım
6-hergün dua ettim 100 defa lailahe illallah 100 defa rabbi hepli menes salihin 707 defa ya varis
8-Allah a teslim oldum elimden geleni yaptım gerisi sende yarabbim dedim
9-ilişki bittikten sonra progesteron aldım 100lük sabah akşam içtim :)

en son 1 sene önce gebeydim bende kan pıhtılaşması var dr.uma gittim ve hemen igneye başladık insaallah budefa herşey yolunda gider kızlar dualarınızı eksik etmeyinn insaallah ayagımı sürürümde hepiniz hamile kalırsınız

canım bide eşinin değerlerine baktırmışmıydınız değerleri nasıldı

canım çok tebrik ederim.. bekliyodum bu haberi.. eylül anneleri topigindede gördüm. hayırlı olsun canım..

kızlar kafanıza göre progeston kullanmayın be n hamileolduğumu öğrendim o gün gidip acile yazdırdım
yanİ Acele etmeyin
ALLAH VERECEKSE HAMİLE OLDUĞUNUZ ÖĞRENDİĞİNİZ GÜN ALMANIZ YETER

hormon ilacı olduğu için hemoroid yapıyor kabzızlık yapıyor
yani bebekleriniz için almaya değer ama hamilelğiniz öğrendiğinizde yoksa boşuna içmiş olursunuz

kızlar kafanıza göre progeston kullanmayın be n hamileolduğumu öğrendim o gün gidip acile yazdırdım
yanİ Acele etmeyin

yani bebekleriniz için almaya değer ama hamilelğiniz öğrendiğinizde yoksa boşuna içmiş olursunuz

aaaa canım hormon ilaçları kabızlık mı yapıyor 1 haftadır kabızım hiç bu kadar uzun sürmezdi anlaşıldı problem. tabi ben doktor kontrolünde serophene kullanmıştım

aaaa canım hormon ilaçları kabızlık mı yapıyor 1 haftadır kabızım hiç bu kadar uzun sürmezdi anlaşıldı problem. tabi ben doktor kontrolünde serophene kullanmıştım

evet canım yapıyo özellikle
progesteron
hamilikte çok zor oluyor afedrsiniz oarası kanıyor :((
kayısı suyu içiyorum
kapız değilim ama kanama var hemoroid oldu yani çokkk acıyor tualete gitmek istemiyorum
kapızlık yok ama acıyor :(

eğer kabızsan ıkınma ve kayysı suyu çok iyi geliyor aklında olsun hemoroide çevirmeden önlemini al

yanİ Acele etmeyin

bu ilac bebegin rahme tutunmasina yardimci olan bir ilac anladigim kadriyla
bu topicteki yorumlara gore oyle anladim dogru mu?
oyleyse aslinda cok iyi birsey cunku bircok durumda dollenme gerceklesse bile bebek tutunmadan adetle sokulebiliyormus:50:

bebegim_01 cnm hayırlıı olsunnnnn rabbim kucagına saglıkla almayı nasip etsin.. inş bizde o duyguyu tadarız:)
aaminn canımmm çok çok saol rabbim sizlerede nasip etsin
maharet kimin yaptığı değil bebeğime de ben yapmıştım ama geçenlerde bi arkadaş bir ayda 3 kişiye yaptı 3 ü de hamile kaldı :9:

Allahım 5 senenin mükafatını vermiş ne güzel.. Allah mutluluğunu bozmasın.
amminn çok şükür canım karnımı seviyorum arada sabrımın meyvesiii o benimmm rabbbime şükürlerr olsunnn
çok sevindim senin adına tebrik ederim canım darısı bizim de başımıza inşallah...
amminnn canım tşkler
Canımmm inşş allah kucağına almayı nasip etsin..:nazar:
bu full birliktelik gerçekten işe yarıyor galiba, doktorlara kalsa gün aşırı diyorlar ama ...
Allah bizlerede nasip etsin inşş tüm bekleyenlere.
aamminnn teşşekkürler kızllarr
canım gözün aydınn :) KAT KAT ARTSIN DEĞERİN

KAN PIHTILAŞAMSININ HANİGİ MUTASYONU VAR
NE İĞNE KULLANIYORSUN
1 SENE ÖNCESİNDEKİ HAİMİLELĞİNDE İĞNE KULLANMADIN DEMİ ?
yok canım ilk gebeligimde maalesef kan pıhtılaşmam oldugundan haberdar deildir bebegimi kaybettigimin hemen akabinde genetik testlerimi yaptırdım ozaman ögrendim canım MTHFR 677 HETEREZİGOT MUTANT yazıyor canım dr.um 0.4lük verdi senin mutasyonun nedir canım igne kullanıyormusun dozu nedir
bebeğim gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla sonu gelsin inşallah bizede dua et
progesteronu kendin mi kullandın yoksa doktor tavsiyesi mi canım bide belirtilerin nelerdi

canım bide eşinin değerlerine baktırmışmıydınız değerleri nasıldı
eşimin degerlerii çok çok iyiydi 80 milyonlardaydı canım çok şükür
canım çok tebrik ederim.. bekliyodum bu haberi.. eylül anneleri topigindede gördüm. hayırlı olsun canım..

aminn canım çok çok saolasınız

bu ilac bebegin rahme tutunmasina yardimci olan bir ilac anladigim kadriyla
bu topicteki yorumlara gore oyle anladim dogru mu?
oyleyse aslinda cok iyi birsey cunku bircok durumda dollenme gerceklesse bile bebek tutunmadan adetle sokulebiliyormus:50:

evt canım iyii bir ilaç
ama bn diğer gebeliklerimde de aynı zamanda almaya başlaYACAKTIM bu ilacı onlar tutmadı bu tuuttu
öbür ikiisi
erkenden embriyoyken yanlış eşleşmeden sağlıksız bir bebk olduğu için 2. gün beta değerim yükselmedi İLAÇ ALMAYA FIRSAT KALMADI
bunda yükseldi

biraz Allahtan onlar da beta yükselmedi bile
progeston alamaya fırsat bile kalmdı
bunda Alahıma şükür aynı zamanlarada öğrenmeme rağmen progeston almaya fırsat kaldı beta yüklseldi

yani çok erken almak fayda etmez eğer yanlış kromozanel bir eşleşmeyse doğa eliyor zaten
sen alsan da almasan da
ben progetseron DEĞERİ sorunun yoksa DÜŞÜĞÜN YOKSA HAMİLELİĞİN ÖĞRENİLMESİYLE ALINMASI TARAFTARIYIM YANİ DOKTORA DANIŞIN

Son düzenleme:
kızlar 31 aralık yani geçen c.tesi çektirdim ben filmi dün bir ilişkimiz oldu ama korka korka benim 4.güne kadar kanamam hafif hafifteolsa leke şeklinde geldi birazda ağrı tabi bu beni korkuttu doktorumla hep iletişimde oldum o korkulacak bişey yok dedi bu gece itibariyle çalışmalara başlıycaz inş. Allahım nasip etsin artık 23 aralık adetimin 1,günü ateş ölçüyorum ama ovulasyom testi alsaydım keşke diyorum ama ona nezaman başlamak gerekiyor ki? ben bu gece itibariyle hergece düşünüyorum:6::6::6: buay 8 haziran 8 temmuz 8 ağustos 10 eylül 16ekim 16 kasım 23 aralık adetlerim önceden okadar düzenliydiki biz bebek ddüşüneli sapıttı böyle doktorum 7ocak-12 ocak dikkat et dedi neye dayanarak dediyse artık bilmiyorum siz nedersiniz???:nazar:

aaminn canımmm çok çok saol rabbim sizlerede nasip etsin

amminn çok şükür canım karnımı seviyorum arada sabrımın meyvesiii o benimmm rabbbime şükürlerr olsunnn

amminnn canım tşkler

aamminnn teşşekkürler kızllarr

yok canım ilk gebeligimde maalesef kan pıhtılaşmam oldugundan haberdar deildir bebegimi kaybettigimin hemen akabinde genetik testlerimi yaptırdım ozaman ögrendim canım MTHFR 677 HETEREZİGOT MUTANT yazıyor canım dr.um 0.4lük verdi senin mutasyonun nedir canım igne kullanıyormusun dozu nedir

eşimin degerlerii çok çok iyiydi 80 milyonlardaydı canım çok şükür

aminn canım çok çok saolasınız

canım aynı benimde o :) her gün iğne yapıyom doktor oldum artık :)aynu iğne 0.4 lük clanex mi ne
heryerim moradı bilmem 9 ay yer kalır mı AAllah sağlık versinde katlanıroz ne yapalım

Back
X