- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
ben balli sut ve ihlamur iciyorm
bir de loimonlu cay
ihlamur terletiyor ve rahatlatiyor
Ronyacım allah razı olsun canım senden. senle konuşunca doping almış gibi oluyorum
denedik denedik
ya ahım şahım yıkanmıyor maksat doktorumu kırmıyım
kürünü uygula fatoş etkisi çok iyi oluyor. altı üstü kaynatcaksınnetten bul kürün uygulanma şeklini biz 3 ayı tamamlayası olduk..
çatlama problemin yok diye vermedi sanırım canım.
İnşallah bebeğin gelir.
Ben de bu adetimle başlayacağım bakalım inşallah.
Bu ay kafam rahat ama yara vermış ,akıntı yapıyor çok doktor fitil verdi 1 4 tane.
umarım geçer.
İnşallah geçer canım. doktoruna güven zaten yapılması gerekeni o yapıyor. benim eşimin hızda problem var ama yine de hap kullandık belki daha kaliteli yumurtayla olur diye. bildiğim kadarıyla senin eşinin iyiydi sonuçları belki de bu yaradan olmuyordu sonuçta senin de yumurtaların oluşmuştu klomen kullandığın aylar inşallah tedaviden sonra gelir hayırlısıyla..
eşimin değerleri iyi
ama benim yumoşlar sorunlu malum.
klomenle 1 kez büyüdüler ve çatladılar bu kez dozunu arttıracağız.
Artık hayırlısı Allah'tan.
Öpüyorum canım seni benım uykum geldii
kendine iyi bak
ahh kuzumm sendende razı olsunnn
sen her kendini gergin hissettiğinde bana yaz
aaa mutasyndamı aynı daha kollar ve bacaklar var Allah büyük :))) sanadamı 0.4lük verdi dr. canım keseyi kaçıncı hafta gördünüz canım
çok sağol canım uyarın için. ben de erik kurusu yer yemez çözülüyor ama üşeniyordum açıkcası hemen gidip tabağa doldurayım
günaydın kızlar
ben hala adet olmadım
işte bu da tuhaf tablom
39d6b0 Ovulation charts on FertilityFriend.com :44:
canim tablon cok guzel
eger tam o gun yumurtladiysan zaten gecmis ve atesin sabitlemis hamile olabilirsin buyuk ihtimal
ama eger 18.gun catladiysa (bana sanki oyle gibi geldi) o zaman yarin senin batin oluyor. sen daha iyi bilirsin watery akintin 11.gun gelmis herhalde o zaman catlama 18.gunden erken olmustur. Umarim tabloya gore catlamissindir ve gunun gecmistir ve bebisin seninledirtest yaptin mi?pardon baktim tabloya yapmissin, bana gore bat yarin ve umarim gelmez
every çok teşekkürler yorumun için
bende 18.gün çatlamış olabileceğinden şüpheleniyorum. zaten 18. gün çatladıysa şansım daha az. çünkü 17. ve 21. gün ilişki var.
zaten bu sabah yine test yaptım. negatif
hem batım bugün ya da yarın olsa ne farkeder ki değil mi
mutlaka silik de olsa çıkardı
stres yapıyorum herhalde o yüzden kırmızılar gelemiyor :26:
dualarınızz için hepinize çok teşşekkürederim kızlarrr veee hamiilleeyyyimmmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbimeeee
degerim 223 çıktı kızllaarrrrrr sizce nasıl
kızlar günaydın bugün belime yakı yapıştırdım bide bunu yapıyım yapmadım demiyim diye
aranızda kullanan oldumu yumurtlamama 1 -2 gün var zamanlamasını bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?