Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben balli sut ve ihlamur iciyorm
bir de loimonlu cay
ihlamur terletiyor ve rahatlatiyor

sağoalsın deniyim c vitamini almak lazım bildiğim kadarıyla portakal mandalina yedim.
eskiden annem yapardı bu işleri evlenince kendi kendimizin doktoru olduk baksana elin oğlu sana nane limon kaynatıyım aşkım dedi salonda uyuyo beyfendi

ahh kuzumm sendende razı olsunnn
sen her kendini gergin hissettiğinde bana yaz

İnşallah geçer canım. doktoruna güven zaten yapılması gerekeni o yapıyor. benim eşimin hızda problem var ama yine de hap kullandık belki daha kaliteli yumurtayla olur diye. bildiğim kadarıyla senin eşinin iyiydi sonuçları belki de bu yaradan olmuyordu sonuçta senin de yumurtaların oluşmuştu klomen kullandığın aylar inşallah tedaviden sonra gelir hayırlısıyla..

Herkse iyi geceler.
Rabbim mutlu bir güne uyanmayı nasip etsin hepimize.
Beklediğiniz tüm güzel haberleri alın

Herkse iyi geceler.
Rabbim mutlu bir güne uyanmayı nasip etsin hepimize.
Beklediğiniz tüm güzel haberleri alın

eşimin değerleri iyi
ama benim yumoşlar sorunlu malum.
klomenle 1 kez büyüdüler ve çatladılar bu kez dozunu arttıracağız.
Artık hayırlısı Allah'tan.
Öpüyorum canım seni benım uykum geldii
kendine iyi bak

iyi geceler canım

aaa mutasyndamı aynı daha kollar ve bacaklar var Allah büyük :))) sanadamı 0.4lük verdi dr. canım keseyi kaçıncı hafta gördünüz canım

keseyi 5 + 3 de gördüm canım dün yani :)

çok sağol canım uyarın için. ben de erik kurusu yer yemez çözülüyor ama üşeniyordum açıkcası hemen gidip tabağa doldurayım

evet canım erik kurusu da çok ii geliyor bn de marmelatı var sulandırıp içmem lazım :) hala içmedim

bebeğim_01 canım tebrik ederim maşallah değerinde çok güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Bebegim_01 tebrik ederim canim..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.darisi bizlere olsun ins..

günaydın kızlar

ben hala adet olmadım

işte bu da tuhaf tablom

39d6b0 Ovulation charts on FertilityFriend.com :44:

canim tablon cok guzel
eger tam o gun yumurtladiysan zaten gecmis ve atesin sabitlemis hamile olabilirsin buyuk ihtimal
ama eger 18.gun catladiysa (bana sanki oyle gibi geldi) o zaman yarin senin batin oluyor. sen daha iyi bilirsin watery akintin 11.gun gelmis herhalde o zaman catlama 18.gunden erken olmustur. Umarim tabloya gore catlamissindir ve gunun gecmistir ve bebisin seninledir test yaptin mi?pardon baktim tabloya yapmissin, bana gore bat yarin ve umarim gelmez

Son düzenleme:

every çok teşekkürler yorumun için

bende 18.gün çatlamış olabileceğinden şüpheleniyorum. zaten 18. gün çatladıysa şansım daha az. çünkü 17. ve 21. gün ilişki var.

zaten bu sabah yine test yaptım. negatif

hem batım bugün ya da yarın olsa ne farkeder ki değil mi

mutlaka silik de olsa çıkardı

stres yapıyorum herhalde o yüzden kırmızılar gelemiyor :26:

kızlar günaydın bugün belime yakı yapıştırdım bide bunu yapıyım yapmadım demiyim diye
aranızda kullanan oldumu yumurtlamama 1 -2 gün var zamanlamasını bilen varmı

uzme kendini bak tablo yapmanin faydasi bizim icin
gorebiliyoruz adetimizi de
dpo 14 bugun tamamlansin batin yarin, ama atesin hala yuksek bunu unutma belli olmaz yani, sen daha iyi bilirsin bat gunu mu dusuyordu senin atesin ya da bir onceki gun mu? umarim hic dusmez ve hamilesindir

kızlar herkese günaydın bende bu sabah itibariyle ateş ölçmeye başladım ilk ateşim 36.3 :)

nasıl bi başlangıç sizce :)

gunaydın kızlar hayırlı cumalar hepınızee

dualarınızz için hepinize çok teşşekkürederim kızlarrr veee hamiilleeyyyimmmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbimeeee

degerim 223 çıktı kızllaarrrrrr sizce nasıl

bebegımm hayırlı olsun
Rabbım saglıkla kucagına almayı da nasıb etsın ınsallah

kızlar günaydın bugün belime yakı yapıştırdım bide bunu yapıyım yapmadım demiyim diye
aranızda kullanan oldumu yumurtlamama 1 -2 gün var zamanlamasını bilen varmı

bır arkadas adetın 3. gunu yapıstırmıstı yanlıs hatırlmaıyorsam
erken catladı yumurtası 7. gun falan catladı 14 gun sonrada regl oldu
sen gec yapsıtırdıgın ıcın belkıde zamanında catlar bılemıyorum
ates olcuyorsan anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…