Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

uffff benim bir an once genetik sonuclarini almak icin doktoruma gitmem gerek:18:
bir ay oldu hala almadim test sonuclarimi bu ay bir de korunmayi birakmayi dusunuyorum tatil bitsin burda 10 ocak gibi hemen almaya gidicem cok meraklandim cogu kiside duydum kan pihtilasmasini. belki bende de vardir

canım aynı benimde o :) her gün iğne yapıyom doktor oldum artık :)aynu iğne 0.4 lük clanex mi ne
heryerim moradı bilmem 9 ay yer kalır mı AAllah sağlık versinde katlanıroz ne yapalım

aaa mutasyndamı aynı daha kollar ve bacaklar var Allah büyük :))) sanadamı 0.4lük verdi dr. canım keseyi kaçıncı hafta gördünüz canım

çok sağol canım uyarın için. ben de erik kurusu yer yemez çözülüyor ama üşeniyordum açıkcası hemen gidip tabağa doldurayım

canım 2 gün daha ateşin yüksek gider ve yine eggwhite olursa akıntın zaten 14. güne çeker çizgini bence...ayrıca 12. gün bile olsa önü ve arkası dolu merak etme...bugünleri de değerlendirin bence....
canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin..çokk sevindim ..Allah nazarlardan saklasn....

Son düzenleme:
kızlar şuan kocişim katur katur keçi boynuzu yiyor görmeniz lazım yazık yaaa kocişime akşama iş var yaaa hazırlık nekadar faydası olur bilmem ama

bebeğimm canım gözün aydın olsun inşallah sağlıkla gelir yavrun
darısı tez zamanda tüm arkadaşlara olsunn

bebeğimm canım gözün aydın olsun inşallah sağlıkla gelir yavrun
darısı tez zamanda tüm arkadaşlara olsunn
Ronyacım allah razı olsun canım senden. senle konuşunca doping almış gibi oluyorum
denediniz mi karbonatli suyu ?
karanfilce?
denedik denedik
ya ahım şahım yıkanmıyor maksat doktorumu kırmıyım
kızlar şuan kocişim katur katur keçi boynuzu yiyor görmeniz lazım yazık yaaa kocişime akşama iş var yaaa hazırlık nekadar faydası olur bilmem ama

kürünü uygula fatoş etkisi çok iyi oluyor. altı üstü kaynatcaksın netten bul kürün uygulanma şeklini biz 3 ayı tamamlayası olduk..

ohhhh masallah yarasin gelsin bebislerrrr ne guzel benim kocami zorlasam da yemez inatcidir. degerini bil kiz fatossss kocanin

nasılsınız kızlar?
ben çok yorgunum daha doğrusu beynim yorgun.
Sabahtan beri (ama gerçekten sabahten beri:) yazılı yapıp okuyorum onları e -okula giriyorum
fenalık geldi artık.

bu ay bizim boş ,hala rahim filmini çektirdiğime inanamıyorum
adet olayım diye bekliyorum ki ilaca başlayalım Rabbim utandırmasın bu kez

ben gibi tebel öğretmen olsaydın hemen yazılı okuyup girmezdin e okula ben gibi son günü beklerdin

oh valla o son gün telaşımı görmen lazım net yavaşlar unuttuklarım çıkar telaşımdan eşime çatarım artık... ama hayatımda hep öyle oldum her şeyi son an yazılılara son an çalırışırdım kendimi değiştiremiyorum. ve buna rağmen bu huyum hep başarı getirdi bi nevi pekiştireç oldu ne yazık kii

ben de tam tersine her şey zamanında olsun
yoksa o beni yer yer yer kurt gibi kemirir.
Eşim senin gibidir,ben onun yerine stres olurum hiç işim yokmuş gibi.

Tedavin nasıl iğne oldun mu canım?

kızlar bugün bi anda burnum akmaya yazılılar da ikiye bir hapşurmaya başladım. şimdi de salya sümük bilirsiniz.
boğaz iltihabımı ballı ılık süt bitki çaylarıyla atlattım. nezle gripte hangilerini yapim?
a) nane limon
b) ıhlamur
c) elma kabuğu tarçın
d) başka?

ben balli sut ve ihlamur iciyorm
bir de loimonlu cay
ihlamur terletiyor ve rahatlatiyor

e) ben hiç anlamam bu işlerden

ben de tam tersine her şey zamanında olsun
yoksa o beni yer yer yer kurt gibi kemirir.
Eşim senin gibidir,ben onun yerine stres olurum hiç işim yokmuş gibi.

Tedavin nasıl iğne oldun mu canım?

yok canım doktor iğne vermedi sadece serophene verdi 5 gün kullndım. dün kontroldeydim. olgunlaşmışlar iki tane olmuş
gün aşırı ilişki verdi doktor.

yok canım doktor iğne vermedi sadece serophene verdi 5 gün kullndım. dün kontroldeydim. olgunlaşmışlar iki tane olmuş
gün aşırı ilişki verdi doktor.

çatlama problemin yok diye vermedi sanırım canım.
İnşallah bebeğin gelir.

Ben de bu adetimle başlayacağım bakalım inşallah.
Bu ay kafam rahat ama yara vermış ,akıntı yapıyor çok doktor fitil verdi 1 4 tane.
umarım geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…