evt canım iyii bir ilaç
ama bn diğer gebeliklerimde de aynı zamanda almaya başlaYACAKTIM bu ilacı onlar tutmadı bu tuuttu
öbür ikiisi
erkenden embriyoyken yanlış eşleşmeden sağlıksız bir bebk olduğu için 2. gün beta değerim yükselmedi İLAÇ ALMAYA FIRSAT KALMADI
bunda yükseldi
biraz Allahtan onlar da beta yükselmedi bile
progeston alamaya fırsat bile kalmdı
bunda Alahıma şükür aynı zamanlarada öğrenmeme rağmen progeston almaya fırsat kaldı beta yüklseldi
yani çok erken almak fayda etmez eğer yanlış kromozanel bir eşleşmeyse doğa eliyor zaten
sen alsan da almasan da
ben progetseron DEĞERİ sorunun yoksa DÜŞÜĞÜN YOKSA HAMİLELİĞİN ÖĞRENİLMESİYLE ALINMASI TARAFTARIYIM YANİ DOKTORA DANIŞIN
canım aynı benimde o :) her gün iğne yapıyom doktor oldum artık :)aynu iğne 0.4 lük clanex mi ne
heryerim moradı bilmem 9 ay yer kalır mı AAllah sağlık versinde katlanıroz ne yapalım
evet canım yapıyo özellikle
progesteron
hamilikte çok zor oluyor afedrsiniz oarası kanıyor(
kayısı suyu içiyorum
kapız değilim ama kanama var hemoroid oldu yani çokkk acıyor tualete gitmek istemiyorum
kapızlık yok ama acıyor
eğer kabızsan ıkınma ve kayysı suyu çok iyi geliyor aklında olsun hemoroide çevirmeden önlemini al
canım 2 gün daha ateşin yüksek gider ve yine eggwhite olursa akıntın zaten 14. güne çeker çizgini bence...ayrıca 12. gün bile olsa önü ve arkası dolu merak etme...bugünleri de değerlendirin bence....Julia'cım selam nasılsın?
gelmişken sana tablomu göstereymm, çizgiyi 12 ye çekti ama niye anlamadım,
ben tüm belirtilerime göre 14. gün olduğunu düşnüüyorum sen ne dersin?
Eki Görüntüle 321450
canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin..çokk sevindim ..Allah nazarlardan saklasn....KIZLLARRRRRRRR HEPİNİİZİNNNNN DUALARINNAAA AMİNNN DİYORUMM ÖNCEE İNSAAALLAHH DEDİGİNİZ GİBİ OLUR BU DEFA BEBEGİMİ KUCAGIMA ALMAK NASİP EYLER YARADAN
işte tablom 39c5aa Ovulation charts on FertilityFriend.com
hepinizz dualarımdasınızzzz rabbim bana yaşattıgı bu mutlulugu sizlerede yaşatsın insaaallaahhhh kızlarr ben bu ay neler yaptıgımı anlatım
1 -41 meryem suresine başladım
2-ısı ölçme metodunu denedim
3-ovülasyon testi yaptım
4- ovülasyonu yakaladıgım günlerde 1 hafta full hergüb birliktelik
5-yastık koydum ilişkiden önce ve öyle birlikte olduk ve mümkün oldukça kalkmamaya çalıştım
6-hergün dua ettim 100 defa lailahe illallah 100 defa rabbi hepli menes salihin 707 defa ya varis
8-Allah a teslim oldum elimden geleni yaptım gerisi sende yarabbim dedim
9-ilişki bittikten sonra progesteron aldım 100lük sabah akşam içtim :)
en son 1 sene önce gebeydim bende kan pıhtılaşması var dr.uma gittim ve hemen igneye başladık insaallah budefa herşey yolunda gider kızlar dualarınızı eksik etmeyinn insaallah ayagımı sürürümde hepiniz hamile kalırsınız
Ronyacım allah razı olsun canım senden. senle konuşunca doping almış gibi oluyorumbebeğimm canım gözün aydın olsun inşallah sağlıkla gelir yavrun
darısı tez zamanda tüm arkadaşlara olsunn
denedik denedikdenediniz mi karbonatli suyu ?
karanfilce?
kızlar şuan kocişim katur katur keçi boynuzu yiyor görmeniz lazım yazık yaaa kocişimeakşama iş var yaaa hazırlık nekadar faydası olur bilmem ama
kızlar şuan kocişim katur katur keçi boynuzu yiyor görmeniz lazım yazık yaaa kocişimeakşama iş var yaaa hazırlık nekadar faydası olur bilmem ama
nasılsınız kızlar?
ben çok yorgunum daha doğrusu beynim yorgun.
Sabahtan beri (ama gerçekten sabahten beri:) yazılı yapıp okuyorum onları e -okula giriyorum
fenalık geldi artık.
bu ay bizim boş ,hala rahim filmini çektirdiğime inanamıyorum
adet olayım diye bekliyorum ki ilaca başlayalım Rabbim utandırmasın bu kez
nasil yikadin onu tam anlamadimoyle iyice icini mi yikamak lazim yoksa genel bir sekilde mi?
ben gibi tebel öğretmen olsaydın hemen yazılı okuyup girmezdin e okula ben gibi son günü beklerdin
oh valla o son gün telaşımı görmen lazım net yavaşlar unuttuklarım çıkar telaşımdan eşime çatarım artık... ama hayatımda hep öyle oldum her şeyi son an yazılılara son an çalırışırdım kendimi değiştiremiyorum. ve buna rağmen bu huyum hep başarı getirdi bi nevi pekiştireç oldu ne yazık kii
kızlar bugün bi anda burnum akmaya yazılılar da ikiye bir hapşurmaya başladım. şimdi de salya sümük bilirsiniz.
boğaz iltihabımı ballı ılık süt bitki çaylarıyla atlattım. nezle gripte hangilerini yapim?
a) nane limon
b) ıhlamur
c) elma kabuğu tarçın
d) başka?
kızlar bugün bi anda burnum akmaya yazılılar da ikiye bir hapşurmaya başladım. şimdi de salya sümük bilirsiniz.
boğaz iltihabımı ballı ılık süt bitki çaylarıyla atlattım. nezle gripte hangilerini yapim?
a) nane limon
b) ıhlamur
c) elma kabuğu tarçın
d) başka?
ben de tam tersine her şey zamanında olsun
yoksa o beni yer yer yer kurt gibi kemirir.
Eşim senin gibidir,ben onun yerine stres olurum hiç işim yokmuş gibi.
Tedavin nasıl iğne oldun mu canım?
yok canım doktor iğne vermedi sadece serophene verdi 5 gün kullndım. dün kontroldeydim. olgunlaşmışlar iki tane olmuş
gün aşırı ilişki verdi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?