Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar herkese günaydın bende bu sabah itibariyle ateş ölçmeye başladım ilk ateşim 36.3 :)

nasıl bi başlangıç sizce :)

36.3 benim icin cok iyi bir ates hatta 36.5 benim icin hamilelik demek oluyor
ama bazi arkadaslara gore 36.5 adet geliyor anlamina geliyor
anliycagin herkesin bunyesi farkli ve kimisinin atesi yuksek kimisinin dusuk, kimsenin atesiyle kiyaslama kendininkini ve sadece not al bakalim nasil gidiyor senin ates seviyen
hadi hayirlisi olsun

Son düzenleme:

evet ateş ölçüyorum canım
aaaa buda şimdi beni bugün çatlatmasın ancak akşama olur çalışma kaçırmış olmıyım

tamam canım teşekkür ediyorum ben not alıyorum devamlı

aaamminn aminn caanımmm ayagımı sürüüyümm hepinizz peşimden gelin insaaallah
bebeğimm canım gözün aydın olsun inşallah sağlıkla gelir yavrun
darısı tez zamanda tüm arkadaşlara olsunn
aammminn canım insaaallah
bebeğim_01 canım tebrik ederim maşallah değerinde çok güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
aamminn canım çok saol
Bebegim_01 tebrik ederim canim..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.darisi bizlere olsun ins..
amminnnn insaaallahhhh çok saol canım
günaydın kızlar

ben hala adet olmadım

işte bu da tuhaf tablom

39d6b0 Ovulation charts on FertilityFriend.com :44:
canım sanki hamile tablosu gibii çok güzel keşke bebbişş gelse

çok saol canımmm aamin insaallahh ardımdan hepinizzz sırayla gelin insaaallah

ah canım keşke
hamilelerin duası kabul olurmuş ya
Allahım duy bebeğimin sesini :)

ah canım keşke
hamilelerin duası kabul olurmuş ya
Allahım duy bebeğimin sesini :)

canım senin tablo ilginç ateşin gayet iyi
tabloda 15. gün emin olmayarak çekmiş acaba sen 18. gün çatlamış olabilir misin
eğer öyleyse yarın dpo 15 yarın gelmesi lasım senin adetn
gelmezse de zaten brz geç döllendiği için anca çıkar gibime geliyo
bence umudunu yitirme çnkü eğer gerçekten 15. gün çatlamş olsaydın çoktan adet olurdun
ateşin bile düşmemiş
umutlandırmak istemyiroum ama bunlarda ihtimaller

Son düzenleme:
kızlar benim kırmızılar geldi önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:))bu ay çalışma yok bizim eşim varikosel ameliyatı oldu.o nedenle 1 ay tatil:)))ama sonra sahalara dönücem yeniden inşallah ameliyatın faydası olur.Allahım herkese hayırlısını versin:))

ya anlamiyorum kizlar neden hala adet devam ediyor, 1 ocakta basladi bugun hala yeniden baslamis gibi kanama cogaldi normalde benim 3 gunde biter 4.gun lekelenme olur ve temizlenirim ama bu ay da dusukte oldugu gibi devam ediyor resmen 6.gun oldu simdiye hicbir sey kalmamasi lazimdi tekrar kanamam basladi korkmaya da basladim.

Bana da öyle geliyor canım
ama 18. de çatladıysa zaten hiç şansım yok. çünkü 17. ve 21. günler ilişki oldu.

doktora ne zaman gitme imkanın olacak.
kötü birşey olduğunu düşünme.
acaba geçen ay düşük yaşadığın için rahim mi temizleniyor

bilmiyorum ki hic
10 ocakta gitmeyi planliyorum
tatilleri o zaman bitecek hem genetik sonuclarimi alicam hem de konusurum doktorla

bilmiyorum ki hic
tatilleri o zaman bitecek hem genetik sonuclarimi alicam hem de konusurum doktorla

bilmiyorum ki hic
[/COLOR]

yokh
18.güne akıntı watery girdiğimde çizgiyi oraya alıyor
değiştireyim mi o şekilde

dualarınızz için hepinize çok teşşekkürederim kızlarrr veee hamiilleeyyyimmmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbimeeee

degerim 223 çıktı kızllaarrrrrr sizce nasıl

Anemmmm bebeğimmmm hamilesin sennnnn :) Hadi gözünaydın Hayırlı uğurlu olsun Allahım inşallah sağlığıyla ve hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görmeyi nasip eder :) Maşallah değerinde gayet iyi Hep katlansın emi :)

Teşekkür ederim canım Allahım sağlıklısını nasip etsin hepimize inşallah ama öyle karamsarlaşıp içine kapanarak değil olmaz öyle :) Aksine bu tip zamanlarda sosyalleşmek gerekiyor ki küstürmeyelim de mi :)

yokh
18.güne akıntı watery girdiğimde çizgiyi oraya alıyor
değiştireyim mi o şekilde

Canım hala adet olmayışın sebebiyle bunu söylüyorum
ve 18. gün de ani bi sıçrama olmuş bence 18 olma ihtimali yüksek orda kalsın istersen
yarın ve öbürgün senin için önemli gelmez inş sürpriz olurrrr..
öyle düşünme ama 17 sindeki ilişki etkili olabilir, dolayısıyla döllenme brz gecikmiştir eğer hamileysen de
sonuçta tek bir sperme ihtiyacımz var değilmi
bakma hergün halvet ediyoruzz hepsi boşaaa yalnızcaa bir tanesi gelecekkkkk o yımırtayııı kapacak :))

Son düzenleme:
everything senin bu ara adetin düzensizleşecek,süresi de kıvamı da yoğunluğu da değişmesi çok normal,henüz vücudun eski haline dönmedi

doğumdan sonra da kadınlarda bunblar olur normal yani bence ama tabi ki kontrol de fayda var ,sen endişelenme

mulberry sen bugün de test yaptın çıkmadı mı yani
adet de yok öyle mi?

kanda baktırsan canım ya boşa diğer testlerle uğraşma o zaman ,ateşin sabitlenmiş ve bugün 14. gün desek hamilelik tablosu gibi ama inşallah da öyledir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…