Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

amiin canım ınsallah sonumuz aynı olur 3 ay arayla dogururz ınsallah :)

adetının kacıncı gununde olcmeye basladın kısıden kısıye degısıyor ates cunku ben 364 ıle adet oluyodum o nedenle bana gore yuksek deıl o ates aba kımıne gorede yuksek sen tam bılgı ver bıze ona gore yorum yapılır bır atesle yorum yapmamız ımkansız

hmm anladım canım. 4 ocakta adet olmuştum, dün son günümdü adetimin. bugün ilk defa ölçtüm ateşimi. genel ateş ölçüm hakkında hiç fikrim yok :26:

hmm anladım canım. 4 ocakta adet olmuştum, dün son günümdü adetimin. bugün ilk defa ölçtüm ateşimi. genel ateş ölçüm hakkında hiç fikrim yok :26:

hergun sabah aynı saate olcup not al atesın genel ortalamanın altına dustugunde catlama yaklastı demektır ertesı gun yukselırse de catladın demektır. buarada akıntılarını da kontrol et yumurta akı kıvamında olduugnda yumurtalama zamanın o donemde esınle olursan hamıle kalma sansın yuksek olur sne bır kac gun not al ve buraya yaz mutlaka yorum yapılır .

tamam şimdi daha iyi anladım. demekki ateşim ortalamanın altına düştüğünde hazır olmam gerekiyor, ertesi günde yükselmişse o gün en ideal gün demektir. zaten gün aşırı ilişki olur ama o gün daha titiz davranırım artık.. çok teşekkür ederim canım :13:

bide benim bişey dikkatimi çekti yumurtlamadan sonra ateşi yüksek sıçrama yapanlar genelde hamile kalıyo acaba benim yumurtlamam kalitesizmi oluyo yada buna benzer bişeymi
çünkü hiç yüksek atlama yapmıyo ateşim bilginiz varmı

canım bır gun oncesi yada sonrası ılıskı olduysa uzulmene gerek yok unutma sperm ıcerde 3 gun yasayabılıyor

hımmm farklı bi bakış açısı bilemedim ne desem
ama ateşi küçük oynayıp hamile kalan tablolarda gördüm ben
genelleme yapılabilir mi bu konuda bilemiyorum canım,
sen çizgiye takılma çalışmalarını düzenli yaptırsan önemli olan önü arkası yada o gün boş geçmemiş olması ovulsyonu

canım bır gun oncesi yada sonrası ılıskı olduysa uzulmene gerek yok unutma sperm ıcerde 3 gun yasayabılıyor

evet kızlar birgün öncesi ovucan artıydı gecesi çalışma oldu -sonra boş geçen gün ve ogün 2.çizgi silikti- ondan sonraki gün sabah akşam oldu
inşallah dediğiniz gibi olmuştur ve 3 gün dururlar içerde saolun yorumlar için

hayırlısı olsun valla çok yoruldum banyo yapmaktan ya ama artık hastalanınca üzülmeme kararı aldım ateşi birazda daha ölçiyim sonra bırakıcam inşallah çünkü çok mralim bozuluyo düşünce veya çıkınca çok seviniyorum
ateş ölçmeyi bırakıyımda bari sadece kırmızılar gelince üzüliyim

olmuş canım hadi gözün aydın. bence sen bu ay hamile kalcaksın Allahın izniyle

olmuşş canım olmuşş bal gibi olmuş hemde maşallahhh

ayy canlarım sizi seviyorum .
sabah ateşimi ölçtüm termometre öttü ve ben bakamıyorum korkudan .baktım 36.3 Allahım çok şükür çok şükür diye tekrar ettim
bu bile benı nasıl mutlu etti.
karanfil inşallah dediğin gibi olur ağzından bal damlıyor
demek ki o kanama gerçekten yumurtlama kanamasıymış

ayy sonradan yamuk yapmasın tablom bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…