allah razı olsun canım bnm inş bu ay bebeğim gelir ..
hatırlamam mı senin tablonu hala taslaklarımda duruyor ilham alıyorum ondannnnnnnn
dpo 4 te çizgi altına düşmüştü seninde,
hadi bakalım inş sonuda benzesinnnnnnn canımmmmmmmmmmm
amiin canım ınsallah sonumuz aynı olur 3 ay arayla dogururz ınsallah :)
oh ohh iyi kırklarımız karışmamış olur :))))
evet kıslarr dün eczaneden derecemi aldım ve bugün sabah 7:10 da ilk kez ateşimi ölçmüş oldum... ateşim 36,5 çıktı. buraya kadar herşey normalde. şimdi bu ateş normal mi. yükselmesi mi gerekiyor yoksa düşmesi mi hiçbir şey bilmiyorum
hmm anladım canım. 4 ocakta adet olmuştum, dün son günümdü adetimin. bugün ilk defa ölçtüm ateşimi. genel ateş ölçüm hakkında hiç fikrim yok :26:
hergun sabah aynı saate olcup not al atesın genel ortalamanın altına dustugunde catlama yaklastı demektır ertesı gun yukselırse de catladın demektır. buarada akıntılarını da kontrol et yumurta akı kıvamında olduugnda yumurtalama zamanın o donemde esınle olursan hamıle kalma sansın yuksek olur sne bır kac gun not al ve buraya yaz mutlaka yorum yapılır .
bide benim bişey dikkatimi çekti yumurtlamadan sonra ateşi yüksek sıçrama yapanlar genelde hamile kalıyo acaba benim yumurtlamam kalitesizmi oluyo yada buna benzer bişeymi
çünkü hiç yüksek atlama yapmıyo ateşim bilginiz varmı
bide benim bişey dikkatimi çekti yumurtlamadan sonra ateşi yüksek sıçrama yapanlar genelde hamile kalıyo acaba benim yumurtlamam kalitesizmi oluyo yada buna benzer bişeymi
çünkü hiç yüksek atlama yapmıyo ateşim bilginiz varmı
canım bır gun oncesi yada sonrası ılıskı olduysa uzulmene gerek yok unutma sperm ıcerde 3 gun yasayabılıyor
hımmm farklı bi bakış açısı bilemedim ne desem
ama ateşi küçük oynayıp hamile kalan tablolarda gördüm ben
genelleme yapılabilir mi bu konuda bilemiyorum canım,
sen çizgiye takılma çalışmalarını düzenli yaptırsan önemli olan önü arkası yada o gün boş geçmemiş olması ovulsyonu
olmuş canım hadi gözün aydın. bence sen bu ay hamile kalcaksın Allahın izniyle
olmuşş canım olmuşş bal gibi olmuş hemde maşallahhh
395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kızlar yarın kan testine gideceğim ne diyorsunuz dün gece baska bişeyden dolayı hastaneye gittim rahim kalınlığı 10 cm olmus
canım adetin geçmiş ve hala ateşin yüksek
rahim kalınlığından anlamam ama bence var gibi bi şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?