Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

AAA inşallah öle değildir canım ya dış gebelikmi dedi doktor
dış gebelik bebeğin gerektiği yerde olmaması demek yanlış yere yerleşmesi
umarım öyle değildir
öyleysede moralini bozma allah tan hayırlısı

cnm bildiğim kdrıyla döllenen yumurtanın rahm dışında biyere yerleşmesiyle oluşuyo dış gebelik
ama kese hiçmi oluşmazmış dış gebelikte onu hiç bilmiyorum ..
inş öyle bişey yoktur canım ya ama bence aklına kötü şeyler gelmesin gözükür bi dahaki gittiğinde mutlaka
sen ferah tut içini.
dualarımız seninle

Son düzenleme:
iyi gunler hanimlar..adet gunumden iki gun gecti.bazal temperatur son uc gundur 36.9 .hamile ola bilirmiyim acaba?3 ay once dish gebelik yashadim36.9 la hamile kalan oldumu hic?

canım benim ben hiç bilmiyorum
senin için sadece dua edebilirim
normalde kesenin bu değerde görünmesi gerekir derler ama bazen şaşırtıcı durumlar olabiliyor
o yüzden sen içini ferah tut

saol canım teşşekkürlerrr duan benimm için şuanda herşeyden kıymetli canım

saolun kızlarr dr.um birşeyy demedi ben kendi kendimmee öyle düşündümm canım dr.um degerin güzel katlanmış dedi cumaya gel bakalım tekrar dedi öyle işte

saol canım teşşekkürlerr Allah hepinizden razı olsun dualarınızı eksik etmeyinn

biraz önce ovulasyon testi yaptım
yine neredeyse dünkü gibi renkler çok yakın birbirine
acaba daha çatlamadım mı yoksa testler mi bozuk
ama daha önce hiç çift çizgi görmedim

hem dünkünü he de bugünkünün resmini koymaya çalışacağım

iyi gunler hanimlar..adet gunumden iki gun gecti.bazal temperatur son uc gundur 36.9 .hamile ola bilirmiyim acaba?3 ay once dish gebelik yashadim36.9 la hamile kalan oldumu hic?

olabilir bu düşük bi derece sayılmaz,
ama yinede ortalama vücut sıcaklığını bilmeden yorum yapmak zor,
gününde geçmiş neden test yapmıyorsun öğrenmek için?

çoookkk geçmiş olsun canım benim.
Sanırım 15.gün olmuş çatlama.
Çabuk iyileş inşallah
evet canım 15-16 arasında oldu ben de farkettim artık uzman olduk.
akşam damacanın yarısını bitirince geçti çok şükür. Allahtan eşim teskin etti akşam değilse acile giderdim herhalde kanı görünce.
dün ovulasyon testinde pozitif görümüştüm.
Bu da bugünkü ateşim 36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
umarım çatlamışımdır
İnşallah yarın da yüksek çıkar ve dün çatlamış olursun.. aaa bu pazar yumurtaları çatlatan senle beraber 3 olduk
teşekkür ederim canım senin yarın da ateşin yükselirse 16. günde çatlamış demektir...2 gün daha aeşin yüksek giderse zaten tablon çizgiyi çeker...
evet çeker sanırım canım. neyse ki bunu da atlattık. serophene kullanmama rağmen kist vb bişey oluşur çatlamaz diye korkum vardı ama çatladı çok şükür.
kızlar var mı bi hamile haberi uzun zamandır bakmıyorum..
canım nerelerdesin...
bebeğim hamile başka hamişimiz yok..
aynen sen gibi benim de 2 yumoşum oldu canım bu ay.. ama tam çatlama günü sistitle uğraştım kanamalı idrar enfeksiyonu oldum inşallah döllenmeyi etkilemez.neden korunmayın yoksa çocuğunuz olmaz dediklerini anlıyorum. biz korunasaya erkeklerden olan iltihabı kapıyoruz da ondan..
bu arada bebeğim inşallah dış gebelik değildir Allah yardımcın olsun canım..

hayır adetinin 15-16. günleri çatlayabilir. o da 13-14 ocak yapıyor. ama yine de belli olmaz ateşe devam

tekrar geçmiş olsun canım
benım ovulasyon testi bugünkü yine sanki birbiriyle aynı bırazcık daha silik sanki
heralde yeni çatladı diyorum yumurta lh hormonu daha yüksek vücudumda.
ama dediğin gibi yarınki ateş önemli
36.1 in üzerine çıkmalı dmi?

36.1 mevzusunu bilemiycem canım çünkü senin vücut ısın farklı ve biraz dalgalı kendim olsam daha emin konuşurdum.
sen bugünü de boş geçme kesinlikle..

olabilirsin canım niye test yapmıyosun

herkese merhaba...
ben ateş ölçmeye başlamadım henüz sanırım bu ay ölçmüycem..adete yakın bi kaç gün ölçerim zaten kendimi iyi tanıdım..adete yakın 36.6 üzeri benim için süper ateş...

bu ay kendimi biraz kilo vermeyle meşgul edicem..bebek fikri beni epey yıprattı...

bu ay bebişim olursa çok sevinicem olmazsa da dr kontrolüne tekrar gidicem..
eşimin testlerini yenilicez bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..

bu arada yeni hamiş varmı??

Son düzenleme:

http://www.fertilityfriend.com/ttc/homepage_module.php
Text Color: Text

dediğin şekilde deniyorum canım umarım ekrana gelir tablom.

kızlar kızlar güzel haberlerle geldimmmmmmm. kanımdaki toksoplazmaya vücudum bağışıklık yapmış ve bu durumda bebişe zararı olmayacakmış doktor çalışmaya devam dedi. ovulasyon testimide aldım yarından itibaren ateş tablomla buradayım

cok sevindim canimaslinda hamilelik boyunca daha rahat edeceksin, yok cig etten bulasir mi yok yesillikten bulasir mi kedi sevsem sorun olur mu derdin olmaz bu mikropba karsi bagisilik kazandiysan herhalde

http://www.fertilityfriend.com/ttc/homepage_module.php
Text Color: Text

dediğin şekilde deniyorum canım umarım ekrana gelir tablom.

yok olmamis
sharing set up ve cikan kutuda numarali olan linki buraya kopyalayacaksin

cok sevindim canim kendini baska dusuncelerle oyaliyor olmana en gzuelini yapiyorsun
ben bir turlu cesaret edemedim erteledim de erteledim sporu
umarim onu hic dusunmedigin anda gelir de bebegin sasirtir canimcim

bu ates harika bir ates
hem gunun gecmis hem de atesin boyleyse iyi birsey bu
umarim hamilesindir ve saglikla gelir bebegin
sen neden hemen test yapmiyorsun canim???

MERHABA KIZLARRRRRR
BENDEN DE HABERLERI VEREYIM 9.GUN AMA AZ ONCE YINE KAN GELDI
CILDIRICAM AMA SABREDIYORUM BANA KALSA YINE DUSUK YAPTIM BU AY DIYCEM KANAMA BITMEDI HALA, LEKE LEKE
BIR DE OVULASYON AKINTIM BASLADI HAYIRLISI BAKALIM

karanfilimmm ateşine baktım şimdi yükselmiş
kız çatlattınmı yumurtayı
umarım dünki çalışma işe yaramıştır

geçmiş olsun. çok sevindim adına..
karanfilimmm ateşine baktım şimdi yükselmiş
kız çatlattınmı yumurtayı
umarım dünki çalışma işe yaramıştır

sağolasın canım yaa en azından çatlattık öyle bakmak lazım dimi bir de olaya.. kist oluşmayacağına eminiz artık diyebiliriz..
canım dün gece olmadı ilişki sabah ve öğleyin oldu. sorma akşamına beni bir sancı tuttu kıvrandım bol ilişki olunca sistit de kaçınılmaz oluyor. idrardan gelen kanı görünce ölecem sandım bi an, sanırım biraz fazla korkağım..inşallah döllenmeyi olumsuz etkilememiştir dua et canım benim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…