canım haklısın hamile kalmayı biz de kolay sanıyorduk ama benım de bu 10.ayım
ama bende pko var 1.5 senelik evliyim bence panik yapma
ama şunu yapbilrisin git bir kadın doğum uzmanına hormon testlerini yaptır oradan sağlıklı bir şekilde ymurtlayıp yumurtlamadığını söyler sana
adetin 3. ya da 4.günü gidiyorsun
sabaha ne kaldı şurda sabredecğim
ama var ya sabahları resmen kalbim güm güm atıyorr
Allahım bu çabamızı mükafatlandırsın inşallah
gece atesini de ciddiye aliyor musun
ben gecen ay adet olacagim sabahtan onceki gece olctum ve 37yi gordum (benim icin coooooook yuksek bir ates bu) hamileyim dedim
ama sabah 36.1le adet oldum
sirf o yuzden ben bu ay yumurtamin catladigini goreyim olcumu birakicamyoksa yersiz stres yasiyorum her sabah
bir de cok fazla dusunmus oluyorum.
sen düşük ateşle hamile kaldın dimi
hamile kaldığın ayki tablon mevcutmu sende koyabilir misin bır bakayımn
evet benim atesim cok dusuk hatta hamileyken brikac kez olctum 36.5 cikti hep.
yalniz o ay da ben catladigindan emin olunca olcumu biraktimyani devami yok ama olanini ekliyorum simdi:
ama bana resim olarak nasil ekleniyor biri soyleyebilir mi
simdi eklersem bu ayki gorunecek galiba :44:
ama şunu yapbilrisin git bir kadın doğum uzmanına hormon testlerini yaptır oradan sağlıklı bir şekilde ymurtlayıp yumurtlamadığını söyler sana
teşekkür ederim canımmm gecmiş olsun inşşş ahyırlı haberler alırsın RABBİM isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
teşekkür ederim canımmm gecmiş olsun inşşş ahyırlı haberler alırsın RABBİM isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
sağol canım inşallah tüm isteyenler tez zamanda kavuşur bebeklerine
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
benım de senin gibi canım resmen 36.4 ü zor görüyorumneyse ben yazayim zaten onu da dogru durust olcmemisim akintimi gorunce baslamisim ates olcmeye
adetin 1.gunu: 36.1
13.gun: 35.8
14.gun: 35.8
15.gun: 35.9
16.gun: 36.1 (genelde bende 0.2 artis oluyor catlayinca) 17.gun: 36.2
18.gun: 36.2
19.gun: 36.2
30.gun: 36.5
31.gun: 36.5
....................................
benım de senin gibi canım resmen 36.4 ü zor görüyorum
ateş eşiğimiz baya düşük
olsun bak bu atesle de hamile kalinabiliyor
bu sekilde serfik vardi simdi hamile
cardelens vardi o da hamile
tabi ki kalınıyor
sadece şaşırıyorum millet 36.6 ile çatlıyor
gece atesini de ciddiye aliyor musun
ben gecen ay adet olacagim sabahtan onceki gece olctum ve 37yi gordum (benim icin coooooook yuksek bir ates bu) hamileyim dedim
ama sabah 36.1le adet oldum
adet olacağım gün ve çatlayacağı gün ani ısı değişimi olduğu için sabaha değişiyor. ama diğer günler benim nerdeyse bire bir aynı çıkıyor. mesela dün gece 36,6 çıktı. sabah da öyle çıktı ondan önceki gün 36,7 sabaha da aynı. ovulasyondan önce de 36,4 çıkıyordu sabaha da aşağı yukarı aynı..
ama tabiki kıstasım sabah.. hiç bir zaman gece ölçümümü ateş tabloma almam
aaa benim oyle degil
gece mutlaka fazla cikiyor
bazen yataga giriyorum uzaniyorum yarim saat uzanmadan sonra olcuyorum gece yine de sabah 0.3 derece dusuk oluyor
olmadım hala regl cnm ya herdefasında oldum diye koşuyorum wc ye yok gelmemiş korkuyorum hüsranla sonuçlanıcak diyesimdi test yapabilirsin bence
varsa cikacaktir
her zamanki adetinden miktar ve sure bakimindan daha az bir adet gorduysen ustune gorme olabilir, umarim oyledir
BAT:[/B]
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4
5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
12 ocak : 36.3
slm kızlar dün doktora gittik eşimin sperm testini tekrarlamak için ama ölçüm yapılamadı gitmişken kadın doğumada gideyim dedim hsg sonucumu gösterdim yumurtalama zamanımı sordum 12sinden başlayın gün aşırı ilişki 19 una kadar dedi ama bende herhangi bir belirti yok ateşimde düşük.canımı sıkan bir şey daha oldu daha önceki aylarda yapmış olduğu hormon testinde erkeklik hormonum çok az yüksek çıkmış ama bir engel teşkil etmiyormuş sorun dilmiş anlamadığım hormon testi yaptırdım ay iyi demişti bir şey sölememişti şimdi söyledi canım sıkıldı adetimin 2.günü gel dedi heralde tekrarlıcak hormon testini...23 ocaktada eşimin testini tekrarlıcaz ona göre tedaviye başılcam dedi uzadıkça uzuyor herşey sen başla tedavine neden bekletiyorsun ki...
siz ne diyorsunuz kızlar ateşim için
canım adetin kaç gün sürüyor...ovul testlerinin içinde bir tablo olur genellikle ona bi bak.ya da şöyle söyleyim; adet döngün kaç günse ondan 16 çık..mesela benim 26 gün 26-16= 10...10. gün başlıyorum yapmaya..ama kendini tanıyana kadar günde 2 kez yapmanda fayda var...aralrında 7-8 saat olsun..sabah 11 den sonra daha iyi oluyomuş. saba ilk idrarla yapmayın yazıyodu içinde. ben bi 13:00 gibi bi de akam 9 gibi yapıyorum.....:)))bende merak ediyorum canım ov. testide aldım bu ay ne zaman yapsam diye düşünüyorum
hayırlı olsun yeni döngün, bebeğini getrsin inşallah...:)))395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar regl oldum keşke testi yaptırmak için 1 gün daha bekleseydim
inşallah yerleşiyodur canım....sıkı sıkı tutunur işşşallah....:)))kızlar bugün ateşimi gördüm şaşırdım yeni yumurtlama olabilirmi acaba
çünkü hem ateşim düşmüş hem kahve akıntı geldi sabah az miktarda hani diyolar ya yumurtlamada azda olsa bi kanama oluyo diye ne biliyim bilemedim gerçi benimki kan değil kahve lekeydi ama bi soruyım dedim sizlere
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ayy ben gecen ayki tablomu eklemeyi unutmusum karanfilceiste burda canim;
370846 Ovulation charts on FertilityFriend.com
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar peki bnm bu anlamsız tablom hakkında ne düşünüyosunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?