Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım biz sabah saat kurup ölçüyoruz.saat 6 ile 8 arası en uygun ısı çıkarmış.sen alarmını kur ateşini ölç sonra uyumaya devam edebilirsin.

canım biz sabah saat kurup ölçüyoruz.saat 6 ile 8 arası en uygun ısı çıkarmış.sen alarmını kur ateşini ölç sonra uyumaya devam edebilirsin.

cnm ben 7.30 da ölçuyodum fakat gece 4 te eşim işten geliyo mecbur kalkıyorunm kapıyı açıyorum falan yani aralıksız bi uyku olmuyo acaba bu ay ölçtuklerim gecersizmi

cnm ben 7.30 da ölçuyodum fakat gece 4 te eşim işten geliyo mecbur kalkıyorunm kapıyı açıyorum falan yani aralıksız bi uyku olmuyo acaba bu ay ölçtuklerim gecersizmi

canım ozaman saat 8de ölç diğer ay ama bu ay 7.30a devam et zaten 3 saatlik uyku yeterli normal ısıyı yakalamak için.
umarım gerek kalmadan bu ay gelir bebişin.

kızlar selam bende bu ay ilk defa başladım ateş ölçmeye.
yazsam bana da bi tablo yaparmısınız?

7.gün...............35,8
8.gün...............-
9.gün...............35,4
10.gün.............35,4
11.gün.............35,4
12.gün.............35,8
13.gün.............35,5
14.gün.............35,7

canım google dan fertility frend sitesine gir oraya üye ol.
eğer biraz ingilizcen varsa yada türkçeye çevirerek google dan kendin yapabilirsin.
eğer yapamazsan yardımcı oluruz.

günaydın kızlar
hayırlı cumalar

ben dün akşam süt+maydanoz buharı yaptım. adetimin son günüydü. 5 gün boyunca devam edeceğim.
doğru biliyorum değil mi?

adetim uzun sürdüğü için agnucaston (hayıt hapı) kullanmaya başladım. bugün 2. günüm.
bunu yumurtlama sonrası bırakıyor muyuz? yoksa sürekli içilecek mi? bilgisi olan var mı?

meryem suresi okumaya başladım dün akşam. 41 gün boyunca okunmasını tavsiye ediyorlar.

zeytinyağında beklettiğim incirlerden yemeye başladım dün akşam. her akşam bir tane değil mi?

eşim sabah+akşam keçiboynuzu tozu içiyor bir fincan

çalışmalara başlamadık henüz. ne zaman başlamam gerekir net bir fikrim yok.

inşallah bu ay hayırlısıyla bebeğim gelir

günaydın cnaım yeni döngün hayırlı olsun
agnucaston kullanırken incir çok yeme bence çünkü ikisi de yumurtlama için
çalışmalaraa 10.günden itibaren gün aşırı başlayabilirsiniz
ama erken ymurtlamıyorsan tabi

neyse kızlar beım tabloma bakmadınız ama benım okula gitmem lazım
koca bebeler bekler beni
hepinize mutlu günler

sağol canım güzel yorumun için
inciri gün aşırı yerim o zaman, olmaz mı?

bende pko olduğu için acaba yumurtlamıyor muyum diye düşündüm de

senin de çatlaman olmuş hayırlı olsun. inşallah hayırlısıyla bebekle sonuçlansın bu döngün

bu incir kürü nasıl oluyor bana da anlatırmısınız

spor yapmak en guzelmis cok ozlemisim ya
hamilelik ugruna biraktim ne zamandir simdi super hissediyorum kendimi 3 gundur yapiyorum
ama yumurtlama sonrasi birakirim mecbur

ayy inşallah öledir canım benimde 5.gün düştü ilk defa inşallah yerleşiyodur bebelerimiz Rabbim mübarek cuma günü dualarımızı kabul eyle

maşallah canım çok güzel ilerliyorsun

bu da benimki..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım sende çok güzel ilerliyosun inşallah böyle devam eder
hepimiz bu ay toptan hamile kalırız inşallahhhhh

spor yapmak en guzelmis cok ozlemisim ya
hamilelik ugruna biraktim ne zamandir simdi super hissediyorum kendimi 3 gundur yapiyorum
ama yumurtlama sonrasi birakirim mecbur

gerçekten güzel bende başladım every ama bırakmalımıyım şimdi gidip yavaş yavaş yürürüm bisiklet binerim diyodum bırakıyım mı

bide kızlar progesteron testi yaptırsam mı yumurtam çatladımı diye 21.gün diyolar ama yumurtlamadan 1 hafta sonra normalde ben 16.da çatladım 23.gün yaptırmam lazım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…