kızlar merhaba benim sizlere bi sorum olucak bende ısı takibi yapıyorum acaba ssat kurup erken ssatte ölçme şartı varmı yyda uyandığım saatte ölçmem uygun olurmu 2 sinin arasında 0.4 derece farknolduğunu gördum
canım biz sabah saat kurup ölçüyoruz.saat 6 ile 8 arası en uygun ısı çıkarmış.sen alarmını kur ateşini ölç sonra uyumaya devam edebilirsin.
cnm ben 7.30 da ölçuyodum fakat gece 4 te eşim işten geliyo mecbur kalkıyorunm kapıyı açıyorum falan yani aralıksız bi uyku olmuyo acaba bu ay ölçtuklerim gecersizmi
kızlar selam bende bu ay ilk defa başladım ateş ölçmeye.
yazsam bana da bi tablo yaparmısınız?
7.gün...............35,8
8.gün...............-
9.gün...............35,4
10.gün.............35,4
11.gün.............35,4
12.gün.............35,8
13.gün.............35,5
14.gün.............35,7
38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
regl belirtilerim yoğun gaz şişkinlik.göğüslerde hassasiyet az..yorumu olan varmı:26:
aammiinn saol kuzummmm insaallahAy canım cok sevındım yaa allah tamamını erdırsın
Atesin cok guzel gidiyorDaha bata cok var umarim hep yukseklerde devam eder atesin
GUNAYDIN KIZLAR
aammiinn saol kuzummmm insaallah
sanada günayydınnn kuzummm
:13: günaydın kızlarrr
ya benim ateşim neden dalgalanıyor böyle
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
ben dün akşam süt+maydanoz buharı yaptım. adetimin son günüydü. 5 gün boyunca devam edeceğim.
doğru biliyorum değil mi?
adetim uzun sürdüğü için agnucaston (hayıt hapı) kullanmaya başladım. bugün 2. günüm.
bunu yumurtlama sonrası bırakıyor muyuz? yoksa sürekli içilecek mi? bilgisi olan var mı?
meryem suresi okumaya başladım dün akşam. 41 gün boyunca okunmasını tavsiye ediyorlar.
zeytinyağında beklettiğim incirlerden yemeye başladım dün akşam. her akşam bir tane değil mi?
eşim sabah+akşam keçiboynuzu tozu içiyor bir fincan
çalışmalara başlamadık henüz. ne zaman başlamam gerekir net bir fikrim yok.
inşallah bu ay hayırlısıyla bebeğim gelir
günaydın cnaım yeni döngün hayırlı olsun
agnucaston kullanırken incir çok yeme bence çünkü ikisi de yumurtlama için
çalışmalaraa 10.günden itibaren gün aşırı başlayabilirsiniz
ama erken ymurtlamıyorsan tabi
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
okula gideceğim şimdi size günaydın diyeyim dedim
bugün cumaaaaaaaaaaaaaaa
canım adetin kaç gün sürüyor...ovul testlerinin içinde bir tablo olur genellikle ona bi bak.ya da şöyle söyleyim; adet döngün kaç günse ondan 16 çık..mesela benim 26 gün 26-16= 10...10. gün başlıyorum yapmaya..ama kendini tanıyana kadar günde 2 kez yapmanda fayda var...aralrında 7-8 saat olsun..sabah 11 den sonra daha iyi oluyomuş. saba ilk idrarla yapmayın yazıyodu içinde. ben bi 13:00 gibi bi de akam 9 gibi yapıyorum.....:)))
hayırlı olsun yeni döngün, bebeğini getrsin inşallah...:)))
inşallah yerleşiyodur canım....sıkı sıkı tutunur işşşallah....:)))
canım bi de benimkine bakar mısın..ik defa çatlamadan sonra u kadar düşük seyrediyorateşim ve takıldı kaldı 36.6 da...senin tablona çk benziyor.....acaba benim de iki tane mi oluştu bu ay dedim..ve akıntım yumurta akı gibi değil ama ara ara kasıklarım ağrıyo hatta şu an yanıyo gibi......acaba bugünü de mi değerlendirsek..eğer ikinci varsa test yaparsam çıkar heralde dimi....
391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım sanırım seninki de yerleşiyoooo....valla benim bi yerde okuduğuma göre 5. gün yerleşmeye başlıyo...
maşallah canım çok güzel ilerliyorsun
bu da benimki..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
spor yapmak en guzelmis cok ozlemisim ya
hamilelik ugruna biraktim ne zamandir simdi super hissediyorum kendimi 3 gundur yapiyorum
ama yumurtlama sonrasi birakirim mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?