kızlar günaydın saat 3te tekrar kan vereceğim çok heyecanlıyım korkuyorum..
hadi inşallah canım değerin 3e 4e katlanmış olsun
inşallah canım ben 2 ye katlansa bile razıyım:),yeter ki düşmesin..
karanfilce doğru söylüyorsun, teşekkür ederim canım. birdaha liste şeklinde yazıcam. bugün uyanır uyuanmaz ölçemedim yataktan kalkmamıştım ama uyandıktan 40 dk sonra felan ölçebildim düşük çıktı ateşim. hemen ölçmediğim içindi sanırım. daha yumurtlama günüm yaklaşmış olamaz.
adetimin;
7. günü: 36,5
8. günü: 36,6
9. günü: 36,6
10.günü (bugün): 36,2herhalde bugün hemen ölçemediğim için düşük çıktı...
çok sağol canım haber vereceğim mutlaka..inşallah canım ya haberlerini bekliyoruz
inşallah canım,sizler için de kendim için de dua ediyorum..düşmez allahın izniyle canım ya kötü şeyler düşünme olumlu ol ki her şey güzel olsun.dualarımız seninle.
inşallah bizlere de bu günleri görmek nasip olurr.
İnşallah cnm güzel haberlerle geleceksin içini ferah tut
allaha emanet
karanfil maşallah canımmaşallah canım çok güzel ilerliyorsun
bu da benimki..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bizim en büyük sıkıntımız maalesef yumurtanın büyüyüp çatlayamamasısağol canım güzel yorumun için
inciri gün aşırı yerim o zaman, olmaz mı?
bende pko olduğu için acaba yumurtlamıyor muyum diye düşündüm de
senin de çatlaman olmuş hayırlı olsun. inşallah hayırlısıyla bebekle sonuçlansın bu döngün
bebeğin büyüor sen merak etme canınkızlar günaydın saat 3te tekrar kan vereceğim çok heyecanlıyım korkuyorum..
slm kızlar dün ilişkiden sonra lekelenmem oldu bugünde arttı...yoksa enfeksiyon mu kaptım kızlar bi bu eksikti...
canım adetın yakın mıydı ?
yok canım bat 30 ocak büyük bir ihtimal enfeksiyon olabilir diye geldi aklıma başka bir sebepde gelmiyor...[/QUO
bazen yumurtlama donemınde de kanama olabılıyır enfeksıyon olabılecegını nerden dusundun ki ? kanama yapacak enfeksıyon agır bır enfeksıyondur cunku . eger suphen varsa doktora mutlaka bakın
bebeğin büyüor sen merak etme canın
bazen yumurtlama donemınde de kanama olabılıyır enfeksıyon olabılecegını nerden dusundun ki ? kanama yapacak enfeksıyon agır bır enfeksıyondur cunku . eger suphen varsa doktora mutlaka bakın
yumurtalama zamanı diyelim içim rahat etsin cnm...netten araştırdım enfeksiyon olabilir yazıyordu benim aklıma ilk gelende oydu ama ağır bir enfeksyonum olsa hissderdim saol cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?