- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
canım nasıl geçti günün??
geçmiş olsunn
bu arada çizgiyi sen mi değiştirdin?
evet güzeldi çok şükür. herşeyi yetiştirdim. el açması böreğimi de beğendiler

ha bi de 400 tl m oldu :))
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nasıl geçti günün??
geçmiş olsunn
bu arada çizgiyi sen mi değiştirdin?
evet atlattım. misafir geleceğinde kendimi çok kasıyorum.. fena halde bacaklarım ağrıyor..
canım ben genelde bu durumdaki tablolara çok yorum yapmıyorum. çünkü luteal fazın ortalarında ateş herşey yapabiliyor. birşey demek yanlış olur. sadece çatlamadan sonra ateşin güzelce yükselmiş bu önemli. çatladığını gösteriyor.bundan sonra yükselirse de güzel diyebiliriz. ama önemli olan son günler.. bu yerleşme düşüşü de olabilir olmayadabilir.. Dileğimiz öyle olması yönünde..
evet güzeldi çok şükür. herşeyi yetiştirdim. el açması böreğimi de beğendiler
ha bi de 400 tl m oldu :))
sabahtan bri devam ediyor yumurtaliklarda agri:44:yani surekli degil de ara ara. genelde 2,3 saatte gecerdi ama bu sefer farkli, yumurtlama agrisi olarak degerlendiriyorum bunu ama acaba bir de usuttum mu?? butun gun ara ara vuran bir agri olmasi normal mi acaba :44:
evet atlattım. misafir geleceğinde kendimi çok kasıyorum.. fena halde bacaklarım ağrıyor..
canım ben genelde bu durumdaki tablolara çok yorum yapmıyorum. çünkü luteal fazın ortalarında ateş herşey yapabiliyor. birşey demek yanlış olur. sadece çatlamadan sonra ateşin güzelce yükselmiş bu önemli. çatladığını gösteriyor.bundan sonra yükselirse de güzel diyebiliriz. ama önemli olan son günler.. bu yerleşme düşüşü de olabilir olmayadabilir.. Dileğimiz öyle olması yönünde..
bir saattir arastirma yapiyorum
dollenmeyi kolaylastiran yiyecekler
bebegin rahme tutunmasini saglayan besinler
falan diye ama ic acici bilgi bulamadim daha![]()
henüz yumurtlamamışsın canım.çalışmaya devam et.
yaptım mı işin ayrıntılı güzel olmasını isterim ama ah bi yapabilsem..ohh Allah içine sindirsinn
el açması börek haaa
bi de bana diyo beceriklisin diyee
![]()
yok yok benım tablom bebişinkinden daha ilginç![]()
bulursan bizede söyle tatlım başta havuç diye biliyorum
yok yok benım tablom bebişinkinden daha ilginç![]()
yaptım mı işin ayrıntılı güzel olmasını isterim ama ah bi yapabilsem..
ben zaten neden tembel tenekenin teki olduğumu anladım. yaa insan marul yıkarken soğan doğrarken evi süpürüsken bile ayrıntılı olsun isterse sonunda hiç bişey olmuyoo.. ortalığı da pislik götürüyo
yok canım ilginçlikten değil yorum yapmamam. gerek yok. bu vakitte yapılacak bir yorum sağlıklı değil. ovulasyon döneminde olsa çatladı çatlamadı diye bilgi veririz. adete yakın olsa bebiş var yok diye.. ama bu vakitte yapacak tek şey beklemek...![]()
hayırr benimki daha ilginç-değişik-karmaşık![]()
no-no-no bebişimmm
senin için büyük gün salıı
havuc yumurtayi catlatiyor
ben tek onu biliyorum
sonra devam mi etmeli yemeye acaba ?:44: rahme tutunmada da etkili mi ki?
tabi fazlasi zararli vucutta kalan birsye fazlasi karacigere zararliymis
her gün 1-2 tane ye bence ben yiyorum
canım sen bizden 1-0 öndesin çünkü gebe kalabileceğini biliyorsun.çok üzücü ama allahım bir daha yaşatmasın.yeniden kal ve sağlıcakla kucağına al inşallah.bence de
6 ay boyunca tutturamadik biz ama bn her zaman 13.gun yumurtam catlardi ve cok sukur duzenli yumurtlardim bu donemde
ve de tutturamama sansim olmazdi iliski fulldu hatta bazi aylar da hergun iliskiyle olmayacak galiba dedim gunasiri yaptim ama yin olmamisti
hem yumurtladigim zamani bilirdim hem de iliski de dogru zamanda ama bu isler kismet, zamani gelince oldu o da olumlu sonuclanmadi
o yzuden daha rahatim ben bu ay korunmuyoruz artik ve saglikla glsin bebegim diye diliyorum. hamile olmayi v hamilelilgim saglikla devam edip bebegimi kucagima almayi diliyorum
dediğinde güzel olur canımama ben halındaki turkuazlar çok fazla olduğu için örtülerde turkuaz olursa çok göz yorar diye düşündüm.ama örtü mor yastıklar turkuaz olursa gayet güsel olur.koltuklarının kenarları krem deri gri değil önceden krem örtü lıyım yeter diyodum şimdi acaba koyu(açıkda olur) turkuaz örtü alsam bide yastıklar için açık(koyuda olur)turkuaz ve mor kılıf diksem nasıl olur ???:26:
bence son yumurtladığın günü baz almalısın canım çünkü geçen ay ben klomen kullanırken 2 yumoşum olmuştu biri 12 biri 16da çatladı ve 16.güne göre geldi reglim.işte zamanı gelmedi de o yüzden.. Allahım dermansız dert vermesin de..
ben batıma kaç gün var bilemiyorum. iki yumurta olunca bat hangisine göre hesap ediliyor bilemiyorum:26:
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
..
eğer sen hissettiysen öyle olmuştur canım yani kasık ağrın falan olduysa çatlamıştır.ama genelde 36 üzeri olmayınca çatlamadı diye düşünüyoruzcanım ben 15 yada 16 da çatlaıştır die düşünüyordum...
ama akkıntı da farketmedim(
ateşimde nasıl bi değişiklik olması lazım yum.olması için....
bi de bu ffdeki tablodaki kırmızı çizgiler nasıl yapılıyor...![]()
amanın kım gelmiş BAHOOOOOOOO![]()
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim yarına da yüksek girince 20. güne çekiyo çizgiyi. ama şaşırması normal tabi. sonuçta iki yumoş var.
bu arada canım senin testinde pozitifi gördün nolur kendini strese sokma ama sen de emin olmak istersen bugün düştü ya bu gece bi ilişki daha yap için rahat etsin.
himmmmm yok bulamadim
hem bizim sitelerde hem ingilizce sitelerde dolandim dolandim
bebegin rahme tutunmasini kolaylastiran yollar besinler diye birsey karsima cikmadi
hemen tup bebekle ilgili bilgilere yonlendiriyor boyle arayinca
sadece bir bilgi var o da 'yesil cay' ama ayrintisini bulamadim onun da, kolaylastirici etkisi varmis ama fazlasi zararli :44: bunu biraz daha arastrmam gerek![]()