• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama iyi tarafından bakalım. çok güzel yumurtladığının göstergesi bi tablo. Rabbim tez zamanda gönderir inşallah:emir_bebek:

valla canım her ay yumurtlamam oluyor ilşkide oluyor her şeye uyuyoruz ama bi türlü bebiş yok.
o yüzden güzel yumurtlamakta bi anlam ifade etmiyo gibi.ama yine de allaha şükürler olsun.
sen naptın kaçıncı gündesin.bata kaç gün var.

valla canım her ay yumurtlamam oluyor ilşkide oluyor her şeye uyuyoruz ama bi türlü bebiş yok.
o yüzden güzel yumurtlamakta bi anlam ifade etmiyo gibi.ama yine de allaha şükürler olsun.

bence de
6 ay boyunca tutturamadik biz ama bn her zaman 13.gun yumurtam catlardi ve cok sukur duzenli yumurtlardim bu donemde
ve de tutturamama sansim olmazdi iliski fulldu hatta bazi aylar da hergun iliskiyle olmayacak galiba dedim gunasiri yaptim ama yin olmamisti
hem yumurtladigim zamani bilirdim hem de iliski de dogru zamanda ama bu isler kismet, zamani gelince oldu o da olumlu sonuclanmadi
o yzuden daha rahatim ben bu ay korunmuyoruz artik ve saglikla glsin bebegim diye diliyorum. hamile olmayi v hamilelilgim saglikla devam edip bebegimi kucagima almayi diliyorum

hayır canım meşgul etmiyorsun arada kafa dağıtmak konu değiştirmek iyidir.
benm fikrim halıda çiçeklerin ortasında sanırım mor renk var.o renkte polar yada kaymayan bi örtü alabilirsin.
turkuaz al dicem ama oda çok boğar.hem koltuklarının kenarları gri sanırım mor ile gri güzel uyum sağlar.
kirlendikçe yıkarsın.ama tavsiyem desenli değil düz rekler almalısın.
küçük oda da fazla göz yormaz.hemde geniş görünür.

koltuklarının kenarları krem deri gri değil önceden krem örtü lıyım yeter diyodum şimdi acaba koyu(açıkda olur) turkuaz örtü alsam bide yastıklar için açık(koyuda olur)turkuaz ve mor kılıf diksem nasıl olur ???:26:

14,gün 35,9 ***
15,gün 36,0 ***
16,gün 36,1 ***
17,gün 35,9 ***
18,gün 36,0 ***
19,gün ölçemedim
20.gün 4,30da uyandım ölçtüm 35,7...... 7,30da kalktım tekrar ölçtüm uyku pek verimli değildi altımda yastık falan uyur uyanık değişikti 36,2 çıktı
21.gün 36,2
22,gün ölçemedim
23,gün 36,2 kapatıp tekrar ölçtüm çünkü pek sabit tutamadım hemen arkasından 36,3
24,gün bugün 36,2 çıktı ilk kapatıp tekrar ölçtüm 36,3

sapıttım artık noldu yaaaaaaaaaaaaaaa anlamadım artık 36,4ü görsem rahatlıycaktım ama göremedim hala gerçi 6 gibi uyndım kendiliğimden öyle ölçtüm 01,00gibi çlışma oldu yine söylemesi ayıp çıplaktım üzerim örtülüydü ama üşümüştüm onunda etkisi varmıdır acaba kızlr benimki jübileyi yptım dedi son maçmış yani yorulduk napalım bu gece yok çlışm demiycem bidhada zaten hayırlısı artık:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
12 ocak : 36.3
13 ocak : 36.2
14 ocak : 36.3
15 ocak : 36.2

kızlar leklenmem hala devam ediyor 12sinde ilişkiden sonra başladı bitmek bilmedi leke şeklinde dvm ediyor bu yüzden çalışmada olmuyor...ateşim desen takıldı kaldı acaba bu ay yumurtliyamıcam mı...yarın doktora gidim diyorum bi aksilik olmazsa...

inşaALLAH diyerek ben dileğimi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Rabbime aşırdım bekliyorum sabırla... O değilmiki ol deyince oluveren, neylerse güzel eyleyen...amiiiiiiinnnnnnnnn......:24::24::24:

canım o kadar stres yapma.. kendini çok üzüyorsun. rahatla biraz. bu ay ilk defa tam pozitif gördün. tblon şimdiyeki kadarkilerin en güzeli.. hormon değerlerin çok güzel normale yaklaşmış. bunların keyfini çıkar ve bebeğini bekle...

ben de her ovulasyon sonrası bir rahatlama oluyor. ölçmek istiyorum ama kaçırtıyorum bazen. bu gece dereceyi aldığımı hatırlıyorum sabah zil çalınca. sonrasını hiç hatırlamıyorum. bi uyandım saat 7.30. yatakta derece arıyorum. neyse buldum. üzerinde 37.2 yazıyordu:53:. ama o dereceyi altımda kalmış ordan çıkardım. nasıl ölçtü ağzıma koydum da ordaan mı düştü hiç bişey hatırlamıyorum. neyse bir daha ölçtüm ama sağlıklı sonuç değil işte.

maşallah canım size siz iyi çalışıyorsunuz:nazar:

:50:
ama iyi tarafından bakalım. çok güzel yumurtladığının göstergesi bi tablo. Rabbim tez zamanda gönderir inşallah:emir_bebek:

ben de o nedenle umutlanıyorum
bugüne kadar ki en iyi tablom yalvarıyorum Allah'a utandırmasın diye.
sen de alemsin canım yaa iyi batmadı orana burana termometre:9::9:
rabbım bizi de ödüllendirecek inanalım buna:50:

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
12 ocak : 36.3
13 ocak : 36.2
14 ocak : 36.3
15 ocak : 36.2

kızlar leklenmem hala devam ediyor 12sinde ilişkiden sonra başladı bitmek bilmedi leke şeklinde dvm ediyor bu yüzden çalışmada olmuyor...ateşim desen takıldı kaldı acaba bu ay yumurtliyamıcam mı...yarın doktora gidim diyorum bi aksilik olmazsa...

doktora girmen iyi olacak elifcim, biz yumurtlamada gorulen kanama olarak yorumladik ama hale devam ediyor diyorsun icin rahat olsun gidince haber ver bize de:34:

sabahtan bri devam ediyor yumurtaliklarda agri:44:yani surekli degil de ara ara. genelde 2,3 saatte gecerdi ama bu sefer farkli, yumurtlama agrisi olarak degerlendiriyorum bunu ama acaba bir de usuttum mu?? butun gun ara ara vuran bir agri olmasi normal mi acaba :44:

sabahtan bri devam ediyor yumurtaliklarda agri:44:yani surekli degil de ara ara. genelde 2,3 saatte gecerdi ama bu sefer farkli, yumurtlama agrisi olarak degerlendiriyorum bunu ama acaba bir de usuttum mu?? butun gun ara ara vuran bir agri olmasi normal mi acaba :44:
yavaş yavaş hepimiz kafayı yiyeceğiz
koyverelim kızlarrr:41::41::41:
ama yapamıyoruuuuuuzzzzzzzzz:50::50:

yavaş yavaş hepimiz kafayı yiyeceğiz
koyverelim kızlarrr:41::41::41:
ama yapamıyoruuuuuuzzzzzzzzz:50::50:

yok yok kafayi takmiyorum:34: seviniyorum hatta agriyi gorunce bugun bir de bol sulu akintim vardi
mutluyum sukrediyorum duzenim dusukten sonra degismedi diye:nazar:
ama agri iste usuttum mu acaba falan diye aklima takildi bu sefer iki tarafli agri cunku, neyse iki tarafli yumurtluyorum diyeyim ben:34:

yok yok kafayi takmiyorum:34: seviniyorum hatta agriyi gorunce bugun bir de bol sulu akintim vardi
ama agri iste usuttum mu acaba falan diye aklima takildi bu sefer iki tarafli agri cunku, neyse iki tarafli yumurtluyorum diyeyim ben:34:

iyi düşün canım güzel şeyler olsun
benım gibi kafayı yeme

ben de artistlik yaptim ama dpolar baslayinca ben de siyirabilirim belli de olmaz
simdi olursa olur havalarindayim ama
:1::1::1::1::1::1:
kendi yazimin altina alinti yapmisim iyi mi:)

Son düzenleme:
işte zamanı gelmedi de o yüzden.. Allahım dermansız dert vermesin de..
ben batıma kaç gün var bilemiyorum. iki yumurta olunca bat hangisine göre hesap ediliyor bilemiyorum:26:
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben de o nedenle umutlanıyorum
bugüne kadar ki en iyi tablom yalvarıyorum Allah'a utandırmasın diye.
sen de alemsin canım yaa iyi batmadı orana burana termometre:9::9:
rabbım bizi de ödüllendirecek inanalım buna:50:

canım değerlerin düzeliyor ona şükret. bu ay olmazsa sonraki aylar olur inşallah.. olumsuz sonuçlanırsa u ay yine de üzmek yok kendimizi.. Rabbim bize de verecektir ama zamanını biz bilmiyoruz işte..

işte zamanı gelmedi de o yüzden.. Allahım dermansız dert vermesin de..
ben batıma kaç gün var bilemiyorum. iki yumurta olunca bat hangisine göre hesap ediliyor bilemiyorum:26:
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım değerlerin düzeliyor ona şükret. bu ay olmazsa sonraki aylar olur inşallah.. olumsuz sonuçlanırsa u ay yine de üzmek yok kendimizi.. Rabbim bize de verecektir ama zamanını biz bilmiyoruz işte..
canım nasıl geçti günün??
geçmiş olsunn
bu arada çizgiyi sen mi değiştirdin?

karanfil naptın canım misafirleri atlattınmı nasıl geçti? sen ne diyosun tabloma şimdi:1:
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com

evet atlattım. misafir geleceğinde kendimi çok kasıyorum.. fena halde bacaklarım ağrıyor..
canım ben genelde bu durumdaki tablolara çok yorum yapmıyorum. çünkü luteal fazın ortalarında ateş herşey yapabiliyor. birşey demek yanlış olur. sadece çatlamadan sonra ateşin güzelce yükselmiş bu önemli. çatladığını gösteriyor.bundan sonra yükselirse de güzel diyebiliriz. ama önemli olan son günler.. bu yerleşme düşüşü de olabilir olmayadabilir.. Dileğimiz öyle olması yönünde..

Back
X