Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öyle deme belki dün ufak bi enfeksiyon geçirdin ve bugün çatlıyacak yumurtan. bugünü boş geçme derim...

bu arada kızlar progesteron sonucum 21 çıkmış iki yumurta olunca bunu 2 ye mi bölcem??

canım güzel çıkmış maşallah..20 ve üzeri olunca gebelikten şüpheleniyor doktorlar..ama senin 2 yumurtan var nasıl olacak bilemedim

canım güzel çıkmış maşallah..20 ve üzeri olunca gebelikten şüpheleniyor doktorlar..ama senin 2 yumurtan var nasıl olacak bilemedim

eğer sayısalcı mantığımla düşüncek olursam;

dpo8+dpo4=12
21,4/12x8= 14,26 çıkyor 1. yumurta için

benim adetim de tam seninki gibi
29 ekim
26 kasim
24 aralik
doktora sordum normal dedi 28-29 gunde 1 adet goruyoruz ondanmis

normal olması güzelmiş canım...

benim döngüm bugün itibariyle 29.günde 2-3 gün daha bekleyip test yapıcam inşallah pozitif çıkar

normal olması güzelmiş canım...

benim döngüm bugün itibariyle 29.günde 2-3 gün daha bekleyip test yapıcam inşallah pozitif çıkar

beklemek kolay olmasa da elimizden ne gelir ki insallah bebeyin tutunmusdur sana

beklemek kolay olmasa da elimizden ne gelir ki insallah bebeyin tutunmusdur sana

amin canım inşallah :)

Rabbim bekleyen isteyen gönülden dileyen herkese tez zamanda nasip etsin...

Allah kucağımızı boş koymasın inşallah

kizlar ovulyasyon testinde pozitif gorup yumurtlamayan varmi ben bu ay ilk kez denedim 3 gun pozitif gordum her kesde bu pozitif cikarmi

öyle deme belki dün ufak bi enfeksiyon geçirdin ve bugün çatlıyacak yumurtan. bugünü boş geçme derim...

bu arada kızlar progesteron sonucum 21 çıkmış iki yumurta olunca bunu 2 ye mi bölcem??

ikiye bölsen bile değerin güzel canım inşallah sonuda güzel olur

38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar birde benim tabloma bakarmısınız lütfennn
canım senin yumoş daha çatlamamış

38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar birde benim tabloma bakarmısınız lütfennn

canım henüz yumurtlama olmamış ama yakın gibi çalışmalara devam edin...

ya bi yorum kızlar lütfen ronya karanfilce nerdesiniz bilen anlayan yarınkinemi bağlı ne dersiniz.az bişi griptim sonki acabaondanmı yüksek çıktı.ama ateşim yoktu...
38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım dpo 13tesin ve ateşin maşallah süper gidiyor inşallah yarında yüksek çıkar ve güzel haberini alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…