Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şu an 3-2 de takılmış durumda çatlama yakın olabilir..

umarım çatlar canım...

pisikolojik belirtiler başladı sık lavaboya gitme şişkinlik umarım tablo aşagı doğru uçuşa geçmez:18::18::18::18:

ateş tablosundan çok anlamıyorum bende burdaki arkadaşlardan yorum alıyorum ama canım tablon güzel geldi banada...

Cnm bugunu degerlendirin derim bugun yumurtlama olabilir gibihem eggwhite akinti isaretlemissin yumurtlama gunu veya yumurtlamadan cok once yumurtaaki kivamli akinti olur diye biliyorum..

Fatos kizma ama bende aynen karanfilce gibi dusunuyorum:26::26: valla basim dondu sizin bu ayki fikifikilerinizden daha oncede yazmistim ates olcme yontemini deneyen kisiler az cok yumurtlama gunlerini kestirebilirler diye dusunuyorum sende ates olcuyosun be cnm kendinizi bukadar yormadan asil olmasi gunleri degerlendirseniz:26: beni yanlis anlama lutfen hani olmamsi gunlerde iliski yasayip olmasi gereken gunu kacirmak yerine yada fazla efor sarfedip yorulmak yerine maulum gunlerde veya yakin gunlerde ilsiki olmasi taraftariyim ben..ovulasyon testi alsan atesle beraber cok super olur derim

Tabi bunlari yapmak bebk garantisi degil ama yinede mantiklisi diye dusunuyorumBen bu dediklerimi aylardir yapiyorum henuz bos ama ne diyelim vakti zamani var demek ki..hayirlisi ile hayirli zamanda olsun..
ins bu ayki emeklerinin karsiligini alirsin...

qaliba becerdim 1 saatdir ugrasiyorum ya sag ol canim 3a693a Ovulation charts on FertilityFriend.com

Tablon guzel ilerliyor cnm.ins sonuda guzel olur..

canım onu ben akşam öylesine yapmıştım.olmasını istediğim değeri girdim.
benimkiler geliyor kaçışım yok bu ateşle.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Hadi yaa
Hayirlisi olsun cnm,yeni dongun hayirla bebisini getirsin ins

kızlar günaydın,nasılsınız?yeni avatarım güzel mi?ay ben bugün yine çok heyecanlıyım yine hcg kontrol bayılacağım artık yüreğim kaldırmıyor

Cok cok guzel cnm ins guzel haberlerle gelirsin

Tesekkurler canim yorumun icin
evet tabi degerlendiricez bugunu de, ama iste 14.gun yukselirdi atesim bu ay biraz degisiklik oldu neyse bat da buna gore degisecek oyleyse

iyi aksamlar kizlar

kız karanfill oohh bugün yatış yaptın
ne güzel tatildi size okullar
Konya tatil deyince aklıma ilk sen geldin
evet canım tatildi ama benim işletme günümdü. çarşıya çıkıp 7 tane işletmeyi gezip eve gelcektim. o da bana 10 saat olarak gelcekti diye düşünmüştüm. ta ki hastaneye gidene kadar o kadar soğuktu ki dışarısı ben dolmuştan in bin yaptım nasıl üşüdüm. bir de işletmeleri gezsem donardım. sonra dedim iyi ki tatilmiş.
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar tablom bu
31. güne kadar tahmini yüksek değerler girdim acaba çizginin yeri değişir mi dıye
ama çizgi hep aynı yerde
demek ki doğru yerde çizgim

benim hiç bi ayımda çizgimin yeri değişmezdi ilk defa bu ay değişti durdu.. eee tabi algılayamadı çift yumurtayı ne de olsa yazılım işte insan mantığına yetişemeikleri gibi kadın mantığına hayatta yetişemezler

hayat_ acil maşallah canım sana yaa hiç üşenmemişsin alıntılarda.. yorumların için çok sağol

Son düzenleme:
Canim kizlarin da dedigi gibi sen gun asiri devam et bence de Sonucta bedenen ve zihnen o kadar emek veriyorsun, beklemedigin zamanda da gelse donemin kacirmamis ol ki icin rahat olsun sanirim kucuk bir yerde yasiyorsun belki ovulasyon testi alman zor olur ama kizlarin bir cogu gibi internetten toplu olarak alabilirsin ben daha denemedim o testleri benim akintim ve agrim farkettiriyor genelde ama sonucta garanti yontemdir o.

oyy kıyamam .Boşver 10 saat dediğin nedir ki elinin kiri peehhh
Ins canim 10.Ayinda yuzun guler

amin canım amin.
Rabbim hepimizn yüzünü güldürsün

canım çatlar merak etme
benim eşimin değerleri iyi ama ben de pko görüntüsü var
ama bunu üç aydır kullandığım hayıt suyuyla dengeliyorum galiba

canlarım doğru söylüyorsunuz da ben yine 14, günden başladım 25,gün düşünün çoğu ikinci döngüye başlar bu tarihte 23 aralık sat gün aşırı tutmadı 1 senedir diye buay hsg den sonrada şans yüksek diye hergün ilişki denedik ama benim ateş bu ay böyle oldu bende anlamadım şimdiye kadar çatlamalıydı en uzun döngüm 38 gündü 1-2 kere oda doktorumda 7-12 arası dedi bende yüklendim de yüklendim sadece dün yoktu ilişki bugece yine olur hayırlısı gerçekten 35 yaşındaki komşum yemin ediyor bir kere denedik tutarsa diye diyor çünkü onun farklı inançları var batıl demiyim ama belli bigün haftada sadece 1gün yani o gece olan ilişki sonrası doğan bebeğin daha zeki akıllı efendi vs. olacağına inanıyor o geceden tuttu bebk 5 aylık hmile neredeyse bu işler nasip ben ona inandım ama banada suç bulmayın 13 ay oldu sabır ya sabır ya sabır

tablona bi yorum yapamadım henüz. ama ateş ölçmen iyi olmuş yumurtanın ne zaman çatladığını öğrenmiş olursun.
benim tüplerimden biri tıkanıktı filmle birlikte açıldı.
eşimde hız sorunu var ama burda doktorların iyi dedikleriyle de var o değerlere. bizim doktor daiyi dedi ama işte.. hatta bizde sperm baya fazla yüzdeye vurunca diğerleriyle aynı oluyor. ama olmasını bekliyoru işte zamanını. ben 13 aydır korunmuyorum ilk 3 ay ovulasyon zamanı hiç ilişki olmamıştı(ora bura yatılı gezmeye gitmiştik, ne güzeldi o günler hiç sallamıyordum.) ama 10 aydır uğraşıyoruz gelen giden yok. bir kere kimyasal pozitif çıktı o kadar..

tatlım bana söz düşmez belki ama
seni kimse suçlu bulmuyor
sen kendini yıpratıyor ve yoruyorsun diye söyledi kızlar
her gün olunca uzun süre kalite de düşebilir hem
sen bundan sonra gün aşırı git

karanfil benım de sağ tüpüm yapışıkmış filmle açıldı
ağrı oldu mu sende filmde?
benım feci bir ağrı oldu doktor yapışıklıktan dedi

ayyy çok istiyorum hamile kalayım da
benım de altta bir sticker mi ne ondan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…