- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
benimde kasıklarım ağrıyo yaaa pc başındayım diyemi acaba buda
kızlar size bi soru bu gece ilişki olmalı mı? bi ihtimal yumurtanın biri çatlamış olabilir mi bende alışkanlık oldu da ateşi düşük görünce habire çatladım zannediyorum
ama ya ikinci yumurta yeni çatlamışsa.. yazık olmasın yumoşuma.. bi ihtimal yerleşme düşüşü olur mu:26: değilse yap nolcak
evet doğru diyorsun
ama ben koltuktayımm hatta çoğu zaman yatarak yazıyorum
benım belim hep ağrırı bulaşık yıkarken
azıcık yürüsem,ayakta dursam hep ağrıır
laptobu kucağınıza koymuyorsunuz değil mi?benimde kasıklarım ağrıyo yaaa pc başındayım diyemi acaba buda
kuzum yap ne kaybedersin .
yap yap.
canım doğru söylüyosun yenisin ama ben fikir olsun dedim en azından....gelbebeğim canım daha aşılama falan çok erken 10.ayım bu ev daha 1.5 yıllık evliyim
karanfil buğlem ismini ben de duyuyorum bu ara ben de beğenmedim ne yalan söyleyım:26:
geçmiş olsun ameliyat olmuşsa düzelir inşallah.. aslında bizim değerler iyi mi kötü mü bilemiyoruz. ama en son üroloji doktoru iiyi dedi. E vitamini kullan dedi. sen de baksana bi
sayı 120 ml toplamda 180 milyon
toplam hız %48
ileri hareket %3
morfoloji değişik çıktı bi kaç tanesinde %3 birinde birinde de 0 çıkmıştı.
varikosel de yok.:26:
canım doğru söylüyosun yenisin ama ben fikir olsun dedim en azından....
inşallah doğal belir bebişin inşallahhhhhhh :)
inşallah cnm 1 yılı dolunca olur diolar bakalım göricizzz..
canım sayı süperrrrr maşallahh...toplam hızda iyi ..ileri hız biraz düşük gibi bunun için keçiboynuzunu denemelisin bence...
morfoloji %2 bile olsa iyidir sayı güzel çünkü...
aynen aynennnn hani çarşı çarşı gezen kızlar vardır ya hep kıyafet bakarlar hiç onlardan olamadım. başlar belim ağrımaya.. hoop ilk görüdğümü alırım artık. geçen 5 aylık hamile arkadaşım geldi. burası merkez ya ilçede yok hamile kıyafeti akşama kadar onla kıyafet baktık. mahvoldum o hala geziyor. benim her gittiğim yerde mağaza sahipleri oturacak sandalye uzatıyor. bütün bunlara rağmen eşini de çağırmadı bizi arabayla alsın ne kadar yol yürüdükonda tık yok ama
ayyy ben koyuyorum canım nolur ki:26:laptobu kucağınıza koymuyorsunuz değil mi?
demesi kolay biz sizin gibi değiliz hele ben içim geçmiş
tabi ki canım fikir sağolcanım doğru söylüyosun yenisin ama ben fikir olsun dedim en azından....
inşallah doğal belir bebişin inşallahhhhhhh :)
inşallah cnm 1 yılı dolunca olur diolar bakalım göricizzz..
canım sayı süperrrrr maşallahh...toplam hızda iyi ..ileri hız biraz düşük gibi bunun için keçiboynuzunu denemelisin bence...
morfoloji %2 bile olsa iyidir sayı güzel çünkü...
3 ay kullandık keçiboynuzunu kürden sonra ölçtürmedik ama inşallah düzelmiştir.. ama saırım keçi boynuzu en çok sayıya fayda sağlıyor
laptobu kucağınıza koymuyorsunuz değil mi?
demesi kolay biz sizin gibi değiliz hele ben içim geçmiş
evet bilgisayarın yan etkilerinden biri de buymuş
kasık ağrısı
ayyy ben koyuyorum canım nolur ki:26:
ayırca ilişki konusunda ben de tembelim bakma sen
benım hep erkeden uykum gelir
eşim de geç yatar
uyandırır benı
tabi ki canım fikir sağol
harekete faydası olur die biliyorum ben canım...
canım bende eşime yaptım 3 ay keçiboynuzu kürü hareketlide sıkıntı var 21 den 29 a çıktı ama sayı ve morfoloji az bizde
heheh benimkini deeişte o beni uyandıramıyor..eğer ki 7 de yatayım sabaha kadar uyurum hayatta uyanmam. ama onu uyandırması kolay
kuzum sizin sayı kaçtı ki?canım bende eşime yaptım 3 ay keçiboynuzu kürü hareketlide sıkıntı var 21 den 29 a çıktı ama sayı ve morfoloji az bizde
inşallah
kızlar sakın kucağınıza almayın... ben hiç almam... eşim de almaz. çok zorda kalırsam kucağıma yastık alır onun üstüne koyarım. radyasyon bir çok zararı var kısırlık da bunlardan birisii
inşallah
kızlar sakın kucağınıza almayın... ben hiç almam... eşim de almaz. çok zorda kalırsam kucağıma yastık alır onun üstüne koyarım. radyasyon bir çok zararı var kısırlık da bunlardan birisii
işte ben de herkesde bunu görüyorum. hızı az olanın sayısı fazla. sayı azsa hız yüksek oluyor:44:
yüzdelerini hesap edince hemen hemen her erkeğin aynı sayıda hızlı ve kaliteli spermi kalıyor...
heheh benimkini dee
kuzum sizin sayı kaçtı ki?
aboo
almaayım bari
benım eşim de asla almaz
ama o bilgisayara üstündeki elbiseden toz kaçmasın diye almaz
heheh benimkini dee
kuzum sizin sayı kaçtı ki?
aboo
almaayım bari
benım eşim de asla almaz
ama o bilgisayara üstündeki elbiseden toz kaçmasın diye almaz
konu elektronık olunca üstümüze yokamann ne özenliymiş eşinde biz ikimiz bulmuşuz iki pasaklı birbirimizi. bazen laptobu okula götürüyorum. ıyyy tozlu tozlu çocuklara rezil oluyorum
canım bizde bi ara kullandık ama 1-2 haftadır düzenli kullanmaya başladım bakalım...canım bende eşime yaptım 3 ay keçiboynuzu kürü hareketlide sıkıntı var 21 den 29 a çıktı ama sayı ve morfoloji az bizde
ayyyyyyyy az önce kucağımdaydıinşallah
işte ben de herkesde bunu görüyorum. hızı az olanın sayısı fazla. sayı azsa hız yüksek oluyor:44:
yüzdelerini hesap edince hemen hemen her erkeğin aynı sayıda hızlı ve kaliteli spermi kalıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?