su gibi olandan sarımtrak bi akıntı gerçekten düşmesi normalmi hep yükselmesi yada sabitlenmesi gerekmezmi
dunden bugune yukselis var yarin da sonraki gun de yuksek olursa dun catlamis demek oluyor bana gore birde kizlar bu yumurtlama isini kafamiza cok takiyoruz o da naz yapiyo bende de her ay 12. ve ya 13.gun mutlaka yumurtlama oluyordu bu ay 16.gun oldu
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar benım adet erkenci olacak
kasık ağrım var çok ve leke gelmişş
bebeişiolsunn umarım enin ateşin yükselmiştir
ama bana 3 günlük sevinç bile fazla geldi
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar benım adet erkenci olacak
kasık ağrım var çok ve leke gelmişş
bebeişiolsunn umarım enin ateşin yükselmiştir
ama bana 3 günlük sevinç bile fazla geldi
Selam kızlar moralim şuan çok bozuk ateşim bugün biraz düştü benimde çok canım sıkıldı
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
bir bakın tabloma ya Allah aşkına
böyle bi düşüş neden olabilir adet geliyo dimi
bebeğimolsun ve hepberaber.. bu ne acele daha çok var adete kızıcam sizebenim de iyi düştü ben hiç korktum mu hayır.. hele hepberaber senin o leke devam etmesse yerleşme deriz. inşallah..
ama yokh ve romaroma büyük ihtimal adetler geliyor.. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. emin olun burda sizi en iyi anlayan bizleriz. ama herkes gibi bizim de olacak inşallah.. İsyan yok sabır ve dua var..
bebeğimolsun ve hepberaber.. bu ne acele daha çok var adete kızıcam sizebenim de iyi düştü ben hiç korktum mu hayır.. hele hepberaber senin o leke devam etmesse yerleşme deriz. inşallah..
ama yokh ve romaroma büyük ihtimal adetler geliyor.. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. emin olun burda sizi en iyi anlayan bizleriz. ama herkes gibi bizim de olacak inşallah.. İsyan yok sabır ve dua var..
canım ben genelde dpo 13te olurum yada 12 de biraz daha zaman var yani..ben bugün progesteron ve prolaktin tahlili verdim sonucu 2 de alcam...bide benim lekeler hala devam ediyor korkmaya başladım doktora sordum muayene olmadan bişey diyemem dedi ama okula geç kalıyorum diye muayene olamadım
leken tekrar mı başladı.. Inşallah kötü bişey değildir de bebişin inşaat çalışmalarıdır
bebişim ateşin gayet güzel halaüfff aynen canım yaa bikaçgün sevinelim dedik ama hayırlısı ne diyelim
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
[font=c[font=comic sans ms]kızlar ben adet oldum
çok kötüyümourier new][/font][/font]
neee adetmi oldun eminmisin canım iyice başladımı kanaman yoksa lekemi geldi
bebişim ateşin gayet güzel hala
testini vermişsin inşallah güzel çıkacak
ama sana gebesin diye umut vermicem artık bak bana bugün güm diye adet oldum
demek ki yumurta çatlamamış ve progestan nedenıyle yıne 25. günde oldum
offf Allahım nerelere gideyım ,nerelere vurayım başımı
evet canım bizdeki hata erkenden umutlanıyoruz olmayınca hüsran başlıyor ya ne dicemi bilemedim kuzumhayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?