Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
su gibi olandan sarımtrak bi akıntı gerçekten düşmesi normalmi hep yükselmesi yada sabitlenmesi gerekmezmi

su an dusme sayilmaz ki bu bir tik dusmus
zaten onemli olan son 2 gun diyebiliriz, o zamanlarda olan dususten korkulabilir adet gelior diyebiliriz ama su an senin atesin gayet iyi gidiyor

ben de anlamadim normalde kafayi takmam hatta ben ates olcmezdim, 13,gun bakardim bir de 14.gun sirf yumurtam catlamis mi diye sonra devam ederdim adete kadar.
ama benim aralik ayinda dusuk var o yuzden acaba duzenim bozulur mu diye kafayi takmaktan dolayi bu kadar ustune dusuyorum yumurtlamamin, ama dogrusu bir sorun cikar mi duzenim bozulur mu diye diye sanirim bozucam haklisin :44:

Kızlar selam,
kader arkadaşlarım...benim tabloda bugün dipi gördü yarına en geç gelir kırmızılar
of nefret ediyorum ya

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bebeğimolsun ve hepberaber.. bu ne acele daha çok var adete kızıcam size benim de iyi düştü ben hiç korktum mu hayır.. hele hepberaber senin o leke devam etmesse yerleşme deriz. inşallah..

ama yokh ve romaroma büyük ihtimal adetler geliyor.. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. emin olun burda sizi en iyi anlayan bizleriz. ama herkes gibi bizim de olacak inşallah.. İsyan yok sabır ve dua var..

Öyle canım bizi bizden iyi anlayan olmaz,
rabbim daha fazla bekletmesin kimseyi inş, zor olsada pozitif olmaya olumlu düşünmeye çalışıyorum,
daha yolun başındayım elbet bir vakti vardır diyorum ama hayırlısı tabi böyle istemek lazım...
sizler güzel haberler verin bari bu ay bize...
bizim umutlar şubata kaldı

canım ben genelde dpo 13te olurum yada 12 de biraz daha zaman var yani..ben bugün progesteron ve prolaktin tahlili verdim sonucu 2 de alcam...bide benim lekeler hala devam ediyor korkmaya başladım doktora sordum muayene olmadan bişey diyemem dedi ama okula geç kalıyorum diye muayene olamadım

leken tekrar mı başladı.. inşallah kötü bişey değildir de bebişin inşaat çalışmalarıdır

[FONT=C[FONT=Comic Sans MS]kızlar ben adet oldum
çok kötüyüm
ourier New][/FONT][/FONT]

evet benimde akıntımın içinde azda olsa kan geldi kızlar bu ayda hamile değilim yani moralim çok bozuk Allah yardımcımız olsun

üfff aynen canım yaa bikaçgün sevinelim dedik ama hayırlısı ne diyelim
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebişim ateşin gayet güzel hala
testini vermişsin inşallah güzel çıkacak
ama sana gebesin diye umut vermicem artık bak bana bugün güm diye adet oldum
demek ki yumurta çatlamamış ve progestan nedenıyle yıne 25. günde oldum
offf Allahım nerelere gideyım ,nerelere vurayım başımı

evet canım bizdeki hata erkenden umutlanıyoruz olmayınca hüsran başlıyor ya ne dicemi bilemedim kuzum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…