canim bende prolaktin 30 cikmisdi doktor dediki biraz yuksek genelde 25den asagi olmasi lazim sende 16.7 yani prolaktinin iyi cikmis ama digerlerini bilemem
ne kadar ayıp
çok şükür çevremde henüz öyle tipler yok. boşver takma öylelerini hatta eşim der kardeşine oğlum benden 3 yaş küçüksün benim 6-7 yıl önüme geçtin. hem beraber evlendik hem de senin ikizlerin varespri yapar yani..
tamam kızlar o zaman ben yine aynı şekilde devam ediyorum tabloma :)
birde kızlar benim ovulasyon günlerimi bi söylerseniz bana çok memnun olucam rica ediyorum lütfen
24 ekim
22 kasım
19 aralık
17 ocak son adet tarihlerim ve adetim 7 yada 8 günü sürüyo
evet canım saol yorumun için..diğeri zaten canımı sıktı 10da düşük olduğu için
öyle diye duymuştum ben canım...
benimde her ay yumurtlama iyi olur diye biliyorum ateşim iyi yükselir falan..benim adet 4-5 gün kala göğüs sancım başlar aşırı derecede..işte prolaktinden şüphelendim ama 16 iyi gibi..şimdide göğüslerim ağrımaya başladı yanii umutlar sona erdi benim için kısmet-nasip başka ne denirki
arkadaşlar benm bugün ovu. testinde çift çizgi çıktı. bakalım yarın ateşim ne alem olacak
canım göğüs ağrısı adet belirtisi değil sadece yumurtanın çatlayıp progesteronun salgılandığının belirtisi. adete yaklaşırken giderek arttığı için biz adet belirtisi zannediyoruz. benim dün de fena acıyordu bugün de..
bu arada prolaktinin gayet güzel. bizim okulda bi hoca var. onun 40 çıkmış doktor ilaç vermiş ve bir iki ay soonra hamile kalmış hatta bunlar çocuk için uzun süre uğraşan tipler değil. 3 ay mı ne denedik demişti.
eşim tedavi için biraz daha bekleyelim diyor
ama benım yumurtam gelişmiyor
çok çıkmaza girdim
biraz daha kendimiz deneyeceğiz ama biliyorum ki boşa kürek çekeceğim
Neden böyle yapıyor bu adam?
Rabbim nolursun mucizene ihtiyacım var
çok çıkmaza girdim
benim hemen çatlar çatlamaz olmuyor biraz sonra başlıyor acı. özellikle adete 1 hafta kala filan. adete 2 gün kala ateşim düşünce o ağrı da kesilmeye başlıyor..karanfilce cok guzel yazmissin canim sevindim
benim de 2 gun once kasik agrim vardi ve bugunden itibaren gogus ucum agrimaya baslamis. benim de her ay gogus ucum hemen ovulasyondan sonra baslar agrimaya. o zaman ben de catlamisim diye dusundum snein yorumdan sonra. belki atesimi baska sey etkiledi ama yersiz stres yaptim kendime diye dusunuyorum. yoksa gogus agrim baslamazdi herhalde:44: ustelik yumurtlama sonrasi yumurta aki gelir ya hani sulu akintidan sonra, o da vardi. neysee ben yarindan itibaren ates olcmeyi birakip takip ederim sizleri
çok çıkmaza girdim
doğru adı üzerinde mucizeeoyle mucizeler oluyor ki canim anlatamam
senede iki kere adet goren insan bir evlenmeyle denk geliyor hemen hamile kaliyor
kimisine doktor hamile kalamazsin tup bebek gerekiyor diyor, o ay umitleri bitiyir ciftlerin ve o ay hamile kaliyor
bu isler hic belli olmuyor
canım adet olmuşsun ne diyelim hayırlısı olsun.
artık teselli sözlerinden nefret eder oldum.
aslında ne duymak ne de söylemek istiyorum.
tedavi işine gelince eşini dinleme
seninkine kalırsa bu iş zaten senelerce beklersin.
sen git ve tedavini ol küçük bir dokunuş sana yetecek.bunu biliyorsun.
hakkında hayırlısı olsun.
benim hemen çatlar çatlamaz olmuyor biraz sonra başlıyor acı. özellikle adete 1 hafta kala filan. adete 2 gün kala ateşim düşünce o ağrı da kesilmeye başlıyor..
zaten ff in aşağıda hamilelik belirtileri var spesifik durumuma değerler giriyorum geçen ay %70 i buldu erken hamilelik belirtileri. bu da demek oluyor ki onların hepsi progesteronun etkileri.. o niye artıyor yumurta çatladı diye.. o zaman o belitiler ne kadar hamilelik belirtisi gibi görünse de yumurta çatlamasının belirtileri..
işte benim biraz daha bekleyin dememin nedeni de bu.. eşinin daha tedaviyi istememesi..
sen de birazcık ağırdan al.. bakalım 2-3 ay sonra bir iğneli tedavi ardından gelsin bebişlerinşallah..
biz şu an ikimiz de çok istiyoruz. o da ben de elimizden geleni yapıyoruz.
ama ben çok stres yapmıyorum. seni de anlamıyor değilim. ben çatladığını görünce ateşi bile unutuyorum ölçmeyi.sendeki stresin nedeni yumurta olmaması ya da çatlamaması. bizim bile çatlama gecikince başlıyor stres...
İstersen eşinle bi anlaşma yap... ondan tarih iste. o tarihe kadar da ateş ölçme. nasılsa yumurtlamıyorum gibi düşün. ve hayıt suyunu(eğer devam etmen geerekiyorsa) ve diğer bitkisel kürlerine devam et.
çünkü eşin tedavi istemiyor. istemiyorsa o tedaviye tamam diyene kadar herşeyi normal akışına bırak.. nasıl??? bak yine bizim okulda(malum 90 kişilik öğretmen kadrosu ve kız meslek bizde örnek çoookk) kız 4 yıllık evli korunmuyormuş bile pkoyum diye ama çocuk da istemiyor.. 4 yıl sonra sen çocuk ol.. bu kızım ağla ağla neden oldu diye.. hayat Rabbimin mucizeleri ile dolu...
canım prolaktine adetin 3.günü baktırmak gerekmio mu ben öle biliyorum sanki yanlışta olabilir tabi emin değilim
canım göğüs ağrısı adet belirtisi değil sadece yumurtanın çatlayıp progesteronun salgılandığının belirtisi. adete yaklaşırken giderek arttığı için biz adet belirtisi zannediyoruz. benim dün de fena acıyordu bugün de..
bu arada prolaktinin gayet güzel. bizim okulda bi hoca var. onun 40 çıkmış doktor ilaç vermiş ve bir iki ay soonra hamile kalmış hatta bunlar çocuk için uzun süre uğraşan tipler değil. 3 ay mı ne denedik demişti.
bilmiyorumki canım gitmişken yaptırayım dedim
ozaman çatladı benimki kesin çünkü fena göğüs ağrım başladı ve genelde adetten 4-5 gün önce başlar
prolaktin iyi canım evet ama bu 10 olursa genelde kaliteli yumurtlama deniyor malesef benimki kalitesiz ve ben o lekeleri yerleşme diye düşünüyordum şimdi neden düşündüm diye kızıyorum kendime
leke derken nasıl bişey koyu kahve akıntı mı yoksa kana baya yakın mı koyu kahvemsisarımsı bişeyse iltihap da olabilir. ben de adete yakın öyle olur da.. kan gibiyse muhakkak doktoruna sor.
leke derken nasıl bişey koyu kahve akıntı mı yoksa kana baya yakın mı koyu kahvemsisarımsı bişeyse iltihap da olabilir. ben de adete yakın öyle olur da.. kan gibiyse muhakkak doktoruna sor.
canım inşallah amelyattan 1sene sonra normale döneriz :)sizde varikosel varmış da o yüzden inşallah bundan sonra düzelir.. ben bilgisayarcıyım canım.. ama matematiğin alası da vardı bizde.
bizdede varikosel problemi vardı cnm ameliyat olduk 3 ayı geçti yumurtalama zamanım geçince test yaptırcaz bakalım artmış mı....
inşaallah değeriniz artmıştır cnm...
ne 26 sı canım 30 belkide 35 günde olurumcanım şu an çok yorum yapılcak bi durum yok ya o yüzden. çatlamış beklemedesin gibi görünüyor 26 güne bir adet olmuyorsan çalışmalara devam et bence çünkü ilerleyen zamanlarda değişebilir.ben geç oluyorum biraz...
yumurtan çatlamış canım gözün aydın
evet cnm öyle görünüyor..sevindim...
ama ben yeni tablo yaptım kendime ..aynı değerleri girdim ama çizgi çekti ff bu sefer niye ki....
evett bugün benım için dönüm noktası
bebek mevzunu bir süre kapatıyorum
ne ateş ölçeceğim
ne ovulasyon testı yapacağım
kafamı toparlamam lazım
desteğiniz için hepinize teşekkür ederim
merhaba hanımlar
bendende adete 3-4 gün kala sütlükahve renginde akıntı geliyor 1 senedir böyle daha doğrusu bal+tarçın+çörekotu karışımından sonra böyle oldum belki işe yarar diye
nedeni ne imiş yumurtanın çatlamamasımı
canım inşallah amelyattan 1sene sonra normale döneriz :)
bizdede varikosel problemi vardı cnm ameliyat olduk 3 ayı geçti yumurtalama zamanım geçince test yaptırcaz bakalım artmış mı....
inşaallah değeriniz artmıştır cnm...
ne 26 sı canım 30 belkide 35 günde olurumben geç oluyorum biraz...
evet cnm öyle görünüyor..sevindim...
ama ben yeni tablo yaptım kendime ..aynı değerleri girdim ama çizgi çekti ff bu sefer niye ki....
eğer o kadar geç oluyorsan daha çatlamama ihtimali var. ilerleyen zamanlarda yerini değiştirebilir. bugün düşmüş mesela bugün ilişki olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?