- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
aminnn inşallah. durumunu bizim o hocaya çok benzettim de ondan dedim canım. o da pkoymuş. genç kızken doktoru demiş ki sen çocuk istediğinde tedavi olman lazım. 3 yıl olmamış çocukları o her okuldan gelince ağlayıp duruyormuş. eşi ise o kadar rahatmış. boşver olmasın ne güzel gezeriz diyormuş. klomen falan filan denemişler. sonra diyor eşim atandı demek ki stresten olmuyordu eşinin işsizlik stresinden sonra oldu diyor. dediğim gibi şimdi de patır patır doğuruyor..
değilse bilmez miyim beklemenin ne can yakıcı olduğunu..
bebeğimolsun ben de merak ediyorum:26:
evet gerçekten bize benziyorlar
eşim rahat ben stres,adet olduğumu duyunca seviniyor
anlamıyor ki ben ilaçlarla adet oluyorum
tabi ki aslında hepimiz aynı durumdayız
bak hamile kalan kenara çekılıyor
kaç kişiyiz şurda birbirimizi eskiden tanıyan
olacak elbet bizim de olacak
yeter ki rabbim daha fazla aratmasın
eşimin kuzeni biizmle evlendi
hemen tedavıye başladılar
o da pkolu
ilk bebek karnınd aöldü şimdi yıne tadeviyle hamile
ve bizi ya karısı hamile kalınca arar,ya da bebeğin cinsiyetı belli oldu diye
bunlar da can yakıyor
bebişş aldın mı kızım sonucunu yazsana
bak zaten sinirliyimmm
ama onlar da kötü yapıyorlar..
benim de hem en yakın arkadaşım hem de sadıcım hamile kaldı mayıs ayında 2. aylarında biri doğum yaptı. hep bana duacılar. ama üzülüp kendini çekme canım. ben üzüldükçe onların halini hatırını daha çok sordum. onlarla birlikte sevindim. öyle olunca insan kendini daha mutlu hissediyor..
bu arada Ronya yı unutmayalım. sağolsun hamile olmasına rağmen hep bizimle ilgileniyor. burda olmadığında yine infertilite topiklerinden birinde... anneler topiğinde hiç görmem onu sağolsun canım benim
hani filiz vardı hatırlar mısın o da öğretmendi. ben onu hiç görmedim ondan sonra geçenlerde baktım kızı olacakmış yazdıklarından okudum. bellki de doğum yapmıştır.
döver bakk
belki geçmişe takılmıştır bizim yazdıklarımızı hiç görmemiş olabilir..
bu arada canım hiç öğrenci var mı okulda ayy bizim hiç.. sınıfın birinde 4 kişi gelmiş..
gerçi sizin okul karma aşk meşk olayları pek olur okulun son günleri onlarirbirlerini görmeye çok gelir ay ne kötü düşünceliyimm
bencede canım yorumun için saol içim rahatladı...canım bence senin daha yumurtan çatlamamış,bugün ateşin düşmüş,bence bugünü de değerlendir..
evet gerçekten bize benziyorlar
eşim rahat ben stres,adet olduğumu duyunca seviniyor
anlamıyor ki ben ilaçlarla adet oluyorum
tabi ki aslında hepimiz aynı durumdayız
bak hamile kalan kenara çekılıyor
kaç kişiyiz şurda birbirimizi eskiden tanıyan
olacak elbet bizim de olacak
yeter ki rabbim daha fazla aratmasın
eşimin kuzeni biizmle evlendi
hemen tedavıye başladılar
o da pkolu
ilk bebek karnınd aöldü şimdi yıne tadeviyle hamile
ve bizi ya karısı hamile kalınca arar,ya da bebeğin cinsiyetı belli oldu diye
bunlar da can yakıyor
bebişş aldın mı kızım sonucunu yazsana
bak zaten sinirliyimmm
günaydın kızlar nasılsınızzzzzzz
3a8941 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlaaaaaaar tablom nasıll?
yeni tablo yaptım..dpo çizgisi çekti bu sefer :)
canım ben bu ay ilaç kullanınca 2 yumurtam oluştu. zannımca 20. gün de 2. si çatladıkaranfilcecim senin yumurtlaman 20.gune gecmis tabloda neden durduk yerde ogle olmus
ne kadar ayıpbencede canım yorumun için saol içim rahatladı...
o konuda bende muzdarıpım canım hakkattende aramazlar aramazlar doktordan çıkar çıkmaz ilk eşimi arar akrabaları sağolsunlar abisi süt kardeşi hiç kimseye sölemeden eşime söylerler oda sevinsemi üzülsemi ne yapsın hatta süt kardeşi skor 1:1 demiş eşimde ne skoru demiş süt kardeşide evlenirken sen beni geçtin şimdi ben seni çocukta geçtim 1:1 dedi, yuh dedim bu kadarda olmaz içinde nasılda biriktirmiş öyle şaşırdım hemde daha bebeğin ne kalp atışını duymuşlar ne doktor tam hamilesin demiş doktorun dedği tek şey hamile olabilirsin bir kaç gün sonra gel değerine bakalım sonra bebişleri düşmüş tutunamamış değer baktırmya gittklerinde anlaşılmış Allah kimseye yaşatmasın...
canım sanırım 6.28 çıkmış.canım aldım yeni eve geldim bana çok iyi gibi gelmedi sizin yorumunuz nedir
sonuç-------referans aralığı
progesteron----------fol 6.28-------(fol.faz=0.15-1.13
ovulasyon=0.48-1.72
lut.f=0.95-21.0)
prolaktin-------------16.7-----------(1.9-25)
işte böyle kızlar çok anlamadım
kızlar hiç yorum yapmamışsınız
kızlar şimdi ben regl oldum ya ateş ölçme işini adet bitiminemi bırakıyorum artık yoksa ölçmeye devam edeyimmi
kızlar hiç yorum yapmamışsınız
sen bilirsin. ben tembelin teki olduğumdan adet sonrası hatta ovulasyona yakın ölçerimkızlar şimdi ben regl oldum ya ateş ölçme işini adet bitiminemi bırakıyorum artık yoksa ölçmeye devam edeyimmi
saol karanfilim inşallah ama çokta umutlanamadım ...10 dan yukarı çıkınca genelde kaliteli deniliyor..bilemiyorum hayırlısı olsun
sen bilirsin. ben tembelin teki olduğumdan adet sonrası hatta ovulasyona yakın ölçerim
ama sen kendini tanıma adına bu ay baştan başla.
Amin inşallah hayırlısı olur. onu bilmiyordum canım. yani öyle olduğunu..
ben bi yorum yapamıyorum. biliyorsun çift yumurta olunca. ama bu ay kaliteli olmuşsa bile yumurtam bence benim her ay kaliteli yumurtam oluyordu. ateşim güzel yükselir. göğüslerim acır. ama nasip varya işte nasip ondan öteye hiç yol yok.
bu ay 3-4 gün önce başladı acımaya önceki aylara göre iki yumurta olunca daha çok salgılandı ya. bence bunlar progesteronun vücuda etkileri. ateşim düşer düşmez hani 2-3 gün önce düşüyo ya benim göğüs acım da bitiyo. sizde de oluyor mu bu olay.
canım aldım yeni eve geldim bana çok iyi gibi gelmedi sizin yorumunuz nedir
sonuç-------referans aralığı
progesteron----------fol 6.28-------(fol.faz=0.15-1.13
ovulasyon=0.48-1.72
lut.f=0.95-21.0)
prolaktin-------------16.7-----------(1.9-25)
işte böyle kızlar çok anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?