38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar geçen akşamki pembe damladan sonra ne gelen var ne giden sizce umutlanıyımmı:44:
üstelik reglim sökülsün diye iki aspirinide içiverdim.çok korkuyorum...napcam ben ya
kızlar geçen akşamki pembe damladan sonra ne gelen var ne giden sizce umutlanıyımmı:44:
üstelik reglim sökülsün diye iki aspirinide içiverdim.çok korkuyorum...napcam ben ya
degisiyor herkeste
benim deger dusukmus o yuzden adet 1 gun gecince ogrenmistim silikti
degeri yuksek olan ferdat diye bir kiz vardi hamileligi gayet iyi gidiyoro da adet gunu gecince ogrenmisti hatta oyle hatirliyorum. birkac kez test yapmisti cikmamisti sonra cikmisti. onemli olan atesin. atesini kontrol et bakalim yuksek giderse umut var
sağolun kızlar.inanın herkes benle aynı pisikolojidedir eminim.çünkü test yapmaya korkuyorumhep aynı hüsrana uğruyorum.silikmi varmı yokmu.şaşı oluyorum.en iyisi iki gün daha sabretmek...bu ay şiddetli grip olmuştum.gerçi ilaç kullanmadım.bitki çayı falan kullandım.o gecikme yapmamıştır inşallah.umudum kırılmasın diye iki gün daha bekliycem.inşallah bebişim benledir.
Gunaydin Kizlar
Herkese guzel bir gun dilerim.
Ben bugun doktora gittim dusukten sonra baya bir tahlil yapmislardi bir kismi cikmamisti. Rapor yazmis doktor hersye normalmis, doktoru yeniden gormem gerekmiyormus. cok sevindim. bilmiyorum neler baktilar ama cok ustune dusmedim ben de.
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar bugün dedim ateşim biraz yükselirse test yapıcam dedim,gebelik testi negatif çıktı bu ay yine bişey yok anlaşıldı
nezamandır bu testi yapmıyodum ama buay farklı olarak kasıklarıma iğne batmaları gibi ağrılar oldu ama dün hariç, bugün deniyim dedim ama boş çıktı işte
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4
5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
:26: :26: :26:
günaydın kızlar bugünkü tablom.
37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrrrr bugünkü tablom
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
bnm klomen çatlatma i. tedavimden sonraki ay böyle olmuşt erkenden lekelenmeler başlayıp 22. gün adetim gelmişti..
anladım cnm ilaçlar bu tür etkiler yapabiliyor...ama sen ilaç kullanmıyorsan bi doktora gözük bence..eğer hala devam ediyorsa lekelnmen..herhangi birşey kulanmıyorum canım...bu ay böyle değişik bir durum oldu...
kızlar merhaba naıslsınız
ben 3 gün ateşimi ölçtümde sabah uyanınca 5 dk içinde ölçüyorum 3 gün 34,6 derece filan cıktı sizin tablolara göre benim ki çok düşük anlamadm derece mi bozuk yoksa bu vücut sıcaklıgı normal mi
şeker leblebi nerelerdesin??
uzun zamandır yoktun. sen ve bebiş iyisinizdir umarımm
dil altindan olcmen gerek
koltuk altindan mi olcuyorsun sen?
slm cnm
uzun zamandır girmiyorum siteye
girsemde bakıp çıkıyorum yazmıyorum
bebek iyi çok şükür
2 hafta kadar önce biraz kokuttu bizi
kanamam oldu, hastanede kaldık bir gece
şimdi de evde dinleniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?