Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu arada anlımdaki kocaman sivilcenin varlığından sizi haberdar etmek isterim

üfff çıkmasın yaa..bende de çıkmadı hayret..yarın kocaman bi sivilceyle uyanmazsam tabi

süper anlatmışsın hocam sağol.. ozaman gebelik yok işte bende bal gibi ortada ama dr yanılıyomudur diyom işte umut dünyası napalım

hayır canım rahmin kalınlaşması ne gebelik için bi belirti ne de adet içi her halukarda rahim adete doğru kalınlaşmaya başlar.
ama şöyle bişey görmüşse içerde rahimin yüzeyi parçalanmaya başlamış ya da onun gibi bişey işte o zaman adet geleceğini ordan bilebilir.

hımm olabilir canım aman neyse adam anladı işte adet olacan diyoo napalım

gözün aydın canım kötü bir şey çıkmamış inşllah adette olmazsın...bir şey söylemedimi peki lekelnmelerin sebebi neymiş normalmıymış...

kızlar yumurtlama gününde ilişki olmadıysa sonraki gün olduysa hamile kalınabilir mi??? eşim varikosel ameliyatı oldu 20 gün önce biz bu ay sadece 1 gün birlikte olduk başka olmayacak o da yumurtlamanın ertesi güne denk geldi.zaten ilk 3 ay olmazmış ama yine de merak ettim!!!

evet canım olabilir çünkü yumurta çatladıktan sonra 1 gün yaşıyor.
neden olmasın bir tane sperm yumurtayı döllemeye yetiyor.
umarım olmuştur.

353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlarrr mutlu günler herkese benim ateş tablom bu ay sapıttı iyice moralim bozuldu hala çatlamadı

canim ovulasyon testi yapsaydin keske
bir kere daha ates gore catlamadin demistik ama sonra doktora gitmistin catlamisti bir sorun yoktu
ben de atese gore 17.gun catladim, normalde 13.gn olur bakalim adetim de gec gelmez 28 gunde gelirse ben de inanmiycam bu ayki tabloma

günaydın kızlar bu ay lekelenmeden dolayı çok sevinmiştim ama yine olmadı
bugün ateşim düştü ve lekelenmem başladı
ama hayret demek alışmışım artık üzülmüyorum önümüzdeki ayın hesaplarını yapmaya başladım bile :)
hayatta başımıza gelen veya gelmeyen hiçbişey boşuna değildir Rabbim herşeyin zamanını bizden daha ii bilir o yüzden üzülmek çok anlamsız
çok şükür üzülme dönemlerimi atlattım artık alıştım vaktini bekliycez

38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın..hamileyim arkadaşlar.testim çok koyu çıkmadı.endişem var.ama resmen pozitif.inşallah sağlıklı bi gebeliktir....
bu arada yumurtlamadan sonraki 4 ve 5.günlerdeki ani düşüşün bi gebelik habercisi olduğuna dikkat çekmek isterim.sanırım yerleşme esansında ateş düşermiş.aslında biraz şüpelenmiştim...ertesi gün çokçok açık bi akıntım olmuştu ama tam pembe değildi.asıl pembe akıntı 29.gün yani regl günüm oldu...hatta regl oldum sandım.daha sonra sarı akıntı devam etti...
ilk belirtilerim yumurtlamadan sonraki hafta başladı...ilk defa şiddetli karın gurultusu gaz ve kasık seğirmesi çekti.bu benim ilk gebeliğim değil.ama ilk defa bu oldu.regl belirtilerini aynen yaşadım ama tek fark gaza ve gurultuya rağmen şişmeyen karnım.normalde reglim olana kadar 4 aylık hamiş gibi karnım şişerdi...ama bunda o kadar gaza rağmen şişmedi.pembe lekeden sonraki iki gün şiddetli karın ağrısı ve ishal oldum.üşütmüşte olabilirim belirtide olabilir...ve göğüslerde aynen regl gibi şişti.tek fark daha sertti....ve değişik bi acısı var.bastırınca değilde ara ara bıçak saplanır gibi sancı şeklinde acı...
geçen sene kürtaj olmuştum ben.bir sene olacak ve ben yeni gebe kalabildim.yanlızca iki ay korundum.bütün hormonlarım alt üsttü.inşallah bebeğim beni bırakmaz...
gebe kalmadan önce yaptıklarıma gelince. adaçayı içtim....iki üç aydır polen yiyorum.iki ay önce idrar yolu enfeksiyonu olmuştum.iki aydır aşırı fazla su tükettim.4 aydır folik asit kullanıyorum..ve beslenmeme dikkat ettim.özellikle kurubaklagil et ve bulguru çok yedim.
eşimde keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu iki aydır ve polen...umarım arkadaşlar sizlerde en kısa zamanda bebiş haberi alırsınız.kendi çapımda yardımcı olmak istedim.dualarınızı bekliyorum.bebeğim inşallah beni bırakmaz......

allah tamamına erdirsin canım çok sevindim bebek haberi alınca kendimin olmuş gibi seviniyorum allah bizede nasip etsin

mimozacim ne kadar guzeeeeel bi haber tebrikler insallah kolay saglikli hamilelik gecirirsin allah kucagina almayi nasip etsin insallah

Canım tebrik ederim, allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bu defa,
Gözün aydın, allah nazarlardan korusun inş
Darısı başımıza..

canım tebrikler içini ferah tut degerın yukseldıkce renk te koyulasır degerın sımdılık dusuk oldugu ıcın koyu cıkmamıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…