bu arada anlımdaki kocaman sivilcenin varlığından sizi haberdar etmek isterim
rahim her ay ovulasyodan sonra kalınlaşmaya başlar. her ay hamilelik varmış gibi(lisedeki biyoloji öğretmenimizin deyimiyle) bebek için güzel bi yatak oluşturulur. taa ki adet yaklaşana kadar. gebelik varsa bebek bu yatakta gelişmeye başlar. yoksa bu yatak parçalanır ve adet kanıyla atılır
üfff çıkmasın yaa..bende de çıkmadı hayret..yarın kocaman bi sivilceyle uyanmazsam tabi
süper anlatmışsın hocam sağol..ozaman gebelik yok işte bende bal gibi ortada ama dr yanılıyomudur diyom işte umut dünyası napalım
hayır canım rahmin kalınlaşması ne gebelik için bi belirti ne de adet içi her halukarda rahim adete doğru kalınlaşmaya başlar.
ama şöyle bişey görmüşse içerde rahimin yüzeyi parçalanmaya başlamış ya da onun gibi bişey işte o zaman adet geleceğini ordan bilebilir.
kuzum saol bugün doktora gittim iyikide gitmişim içim rahatladı...alttan ultrasonla baktı enfeksiyon kist falan hiçbişey yok korkma dedi...artık bakalım adetin gelmezse gel bi test yapalım dedi...ama adetim gelecek gibi hissediyorum da zaten...neyse kötü bişey çıkmadıya içim rahatladı canım
kızlar yumurtlama gününde ilişki olmadıysa sonraki gün olduysa hamile kalınabilir mi??? eşim varikosel ameliyatı oldu 20 gün önce biz bu ay sadece 1 gün birlikte olduk başka olmayacak o da yumurtlamanın ertesi güne denk geldi.zaten ilk 3 ay olmazmış ama yine de merak ettim!!!
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrr mutlu günler herkese benim ateş tablom bu ay sapıttı iyice moralim bozuldu hala çatlamadı
38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın..hamileyim arkadaşlar.testim çok koyu çıkmadı.endişem var.ama resmen pozitif.inşallah sağlıklı bi gebeliktir....
bu arada yumurtlamadan sonraki 4 ve 5.günlerdeki ani düşüşün bi gebelik habercisi olduğuna dikkat çekmek isterim.sanırım yerleşme esansında ateş düşermiş.aslında biraz şüpelenmiştim...ertesi gün çokçok açık bi akıntım olmuştu ama tam pembe değildi.asıl pembe akıntı 29.gün yani regl günüm oldu...hatta regl oldum sandım.daha sonra sarı akıntı devam etti...
ilk belirtilerim yumurtlamadan sonraki hafta başladı...ilk defa şiddetli karın gurultusu gaz ve kasık seğirmesi çekti.bu benim ilk gebeliğim değil.ama ilk defa bu oldu.regl belirtilerini aynen yaşadım ama tek fark gaza ve gurultuya rağmen şişmeyen karnım.normalde reglim olana kadar 4 aylık hamiş gibi karnım şişerdi...ama bunda o kadar gaza rağmen şişmedi.pembe lekeden sonraki iki gün şiddetli karın ağrısı ve ishal oldum.üşütmüşte olabilirim belirtide olabilir...ve göğüslerde aynen regl gibi şişti.tek fark daha sertti....ve değişik bi acısı var.bastırınca değilde ara ara bıçak saplanır gibi sancı şeklinde acı...
geçen sene kürtaj olmuştum ben.bir sene olacak ve ben yeni gebe kalabildim.yanlızca iki ay korundum.bütün hormonlarım alt üsttü.inşallah bebeğim beni bırakmaz...
gebe kalmadan önce yaptıklarıma gelince. adaçayı içtim....iki üç aydır polen yiyorum.iki ay önce idrar yolu enfeksiyonu olmuştum.iki aydır aşırı fazla su tükettim.4 aydır folik asit kullanıyorum..ve beslenmeme dikkat ettim.özellikle kurubaklagil et ve bulguru çok yedim.
eşimde keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu iki aydır ve polen...umarım arkadaşlar sizlerde en kısa zamanda bebiş haberi alırsınız.kendi çapımda yardımcı olmak istedim.dualarınızı bekliyorum.bebeğim inşallah beni bırakmaz......
günaydın..hamileyim arkadaşlar.testim çok koyu çıkmadı.endişem var.ama resmen pozitif.inşallah sağlıklı bi gebeliktir....
bu arada yumurtlamadan sonraki 4 ve 5.günlerdeki ani düşüşün bi gebelik habercisi olduğuna dikkat çekmek isterim.sanırım yerleşme esansında ateş düşermiş.aslında biraz şüpelenmiştim...ertesi gün çokçok açık bi akıntım olmuştu ama tam pembe değildi.asıl pembe akıntı 29.gün yani regl günüm oldu...hatta regl oldum sandım.daha sonra sarı akıntı devam etti...
ilk belirtilerim yumurtlamadan sonraki hafta başladı...ilk defa şiddetli karın gurultusu gaz ve kasık seğirmesi çekti.bu benim ilk gebeliğim değil.ama ilk defa bu oldu.regl belirtilerini aynen yaşadım ama tek fark gaza ve gurultuya rağmen şişmeyen karnım.normalde reglim olana kadar 4 aylık hamiş gibi karnım şişerdi...ama bunda o kadar gaza rağmen şişmedi.pembe lekeden sonraki iki gün şiddetli karın ağrısı ve ishal oldum.üşütmüşte olabilirim belirtide olabilir...ve göğüslerde aynen regl gibi şişti.tek fark daha sertti....ve değişik bi acısı var.bastırınca değilde ara ara bıçak saplanır gibi sancı şeklinde acı...
geçen sene kürtaj olmuştum ben.bir sene olacak ve ben yeni gebe kalabildim.yanlızca iki ay korundum.bütün hormonlarım alt üsttü.inşallah bebeğim beni bırakmaz...
gebe kalmadan önce yaptıklarıma gelince. adaçayı içtim....iki üç aydır polen yiyorum.iki ay önce idrar yolu enfeksiyonu olmuştum.iki aydır aşırı fazla su tükettim.4 aydır folik asit kullanıyorum..ve beslenmeme dikkat ettim.özellikle kurubaklagil et ve bulguru çok yedim.
eşimde keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu iki aydır ve polen...umarım arkadaşlar sizlerde en kısa zamanda bebiş haberi alırsınız.kendi çapımda yardımcı olmak istedim.dualarınızı bekliyorum.bebeğim inşallah beni bırakmaz......
merhaba kızlar bu da benim tablo. sonu hayrolur inşallah
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?