- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
kızlar birde bana yorum yaparmısınız lütfen teste göre daha ovulasyon olmadı ama ateşe göre oldu kafam karılştı
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
cnm çok geçmiş olsunn
bende 2 aydır kistten kurtulamıyorum soğan suyu işe yarıyormu ?
ve ilk defa kistim oluştu adette olamıyorum bu yüzden dr şimdi doğım kontrol hapı verdi
vücuttan atıpta tekrar oluşur diye çok korkuyorum ilk defa başıma geldi bu ne kötü bişeymiş bu
meraba çiğdem..geçmiş olsun canım....Rabbim tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin...
günaydın kızlar bu ay lekelenmeden dolayı çok sevinmiştim ama yine olmadı
bugün ateşim düştü ve lekelenmem başladı
ama hayret demek alışmışım artık üzülmüyorum önümüzdeki ayın hesaplarını yapmaya başladım bile :)
hayatta başımıza gelen veya gelmeyen hiçbişey boşuna değildir Rabbim herşeyin zamanını bizden daha ii bilir o yüzden üzülmek çok anlamsız
çok şükür üzülme dönemlerimi atlattım artık alıştım vaktini bekliycez
öylemii????? 16. gün olmamışmı?canmım ateş tablona gore de daha olmadı ama yakında olur gıbıme gelıyo bu bırkac gunu ıyı degerlendır bence
canım bu ay 2 adet yumurtam oldu birinci yumurtam çatladığında ortalamam 36,41 di o yüzden ona çektim. inşallah Rabbim daha fazla bekletmez bizleri de sevindirir. ama her nedense son gün gelmeden ümitli olamıyorum çünkü hep yüksek gidip sonradan düşüyor.
Özledik seni canım. İnşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar bize de nasip eder.
öylemii????? 16. gün olmamışmı?
anladım canım ben bunu bilmiyordum. testler zaten hep silik çıkıyorda son 3 gündür hem silik hem baya kalın 2. çizgi. geçen ay da 36.1 de ovulasyon olmuştu o zaman bugün yarın olacak gibi değilmiatesın ortalamanın ustune cıkmamıs yarın yukselmeye devam ederse ancak ozaman catladı dıyebılırız buarada yaptıgın ov. testı sılık mı cıktı yoksa hıc mı cızgı cıkmadı ? gercı ben hıc ovul. testı kullanmamıstım.
38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın..hamileyim arkadaşlar.testim çok koyu çıkmadı.endişem var.ama resmen pozitif.inşallah sağlıklı bi gebeliktir....
bu arada yumurtlamadan sonraki 4 ve 5.günlerdeki ani düşüşün bi gebelik habercisi olduğuna dikkat çekmek isterim.sanırım yerleşme esansında ateş düşermiş.aslında biraz şüpelenmiştim...ertesi gün çokçok açık bi akıntım olmuştu ama tam pembe değildi.asıl pembe akıntı 29.gün yani regl günüm oldu...hatta regl oldum sandım.daha sonra sarı akıntı devam etti...
ilk belirtilerim yumurtlamadan sonraki hafta başladı...ilk defa şiddetli karın gurultusu gaz ve kasık seğirmesi çekti.bu benim ilk gebeliğim değil.ama ilk defa bu oldu.regl belirtilerini aynen yaşadım ama tek fark gaza ve gurultuya rağmen şişmeyen karnım.normalde reglim olana kadar 4 aylık hamiş gibi karnım şişerdi...ama bunda o kadar gaza rağmen şişmedi.pembe lekeden sonraki iki gün şiddetli karın ağrısı ve ishal oldum.üşütmüşte olabilirim belirtide olabilir...ve göğüslerde aynen regl gibi şişti.tek fark daha sertti....ve değişik bi acısı var.bastırınca değilde ara ara bıçak saplanır gibi sancı şeklinde acı...
geçen sene kürtaj olmuştum ben.bir sene olacak ve ben yeni gebe kalabildim.yanlızca iki ay korundum.bütün hormonlarım alt üsttü.inşallah bebeğim beni bırakmaz...
gebe kalmadan önce yaptıklarıma gelince. adaçayı içtim....iki üç aydır polen yiyorum.iki ay önce idrar yolu enfeksiyonu olmuştum.iki aydır aşırı fazla su tükettim.4 aydır folik asit kullanıyorum..ve beslenmeme dikkat ettim.özellikle kurubaklagil et ve bulguru çok yedim.
eşimde keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu iki aydır ve polen...umarım arkadaşlar sizlerde en kısa zamanda bebiş haberi alırsınız.kendi çapımda yardımcı olmak istedim.dualarınızı bekliyorum.bebeğim inşallah beni bırakmaz......
Hemmm 2 taneyse tamam o zaman Değerlendirmeyi de yaptıysanız hayırlısıyla bekleyeceğiz :) Ama bu dönemde ağır işlerden kaçın, bol bol dinlen ve su iç :) Progestan başlamış mıydın sen?
Bende çok özledim valla :)
kızlar birde bana yorum yaparmısınız lütfen teste göre daha ovulasyon olmadı ama ateşe göre oldu kafam karılştı
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın..hamileyim arkadaşlar.testim çok koyu çıkmadı.endişem var.ama resmen pozitif.inşallah sağlıklı bi gebeliktir....
bu arada yumurtlamadan sonraki 4 ve 5.günlerdeki ani düşüşün bi gebelik habercisi olduğuna dikkat çekmek isterim.sanırım yerleşme esansında ateş düşermiş.aslında biraz şüpelenmiştim...ertesi gün çokçok açık bi akıntım olmuştu ama tam pembe değildi.asıl pembe akıntı 29.gün yani regl günüm oldu...hatta regl oldum sandım.daha sonra sarı akıntı devam etti...
ilk belirtilerim yumurtlamadan sonraki hafta başladı...ilk defa şiddetli karın gurultusu gaz ve kasık seğirmesi çekti.bu benim ilk gebeliğim değil.ama ilk defa bu oldu.regl belirtilerini aynen yaşadım ama tek fark gaza ve gurultuya rağmen şişmeyen karnım.normalde reglim olana kadar 4 aylık hamiş gibi karnım şişerdi...ama bunda o kadar gaza rağmen şişmedi.pembe lekeden sonraki iki gün şiddetli karın ağrısı ve ishal oldum.üşütmüşte olabilirim belirtide olabilir...ve göğüslerde aynen regl gibi şişti.tek fark daha sertti....ve değişik bi acısı var.bastırınca değilde ara ara bıçak saplanır gibi sancı şeklinde acı...
geçen sene kürtaj olmuştum ben.bir sene olacak ve ben yeni gebe kalabildim.yanlızca iki ay korundum.bütün hormonlarım alt üsttü.inşallah bebeğim beni bırakmaz...
gebe kalmadan önce yaptıklarıma gelince. adaçayı içtim....iki üç aydır polen yiyorum.iki ay önce idrar yolu enfeksiyonu olmuştum.iki aydır aşırı fazla su tükettim.4 aydır folik asit kullanıyorum..ve beslenmeme dikkat ettim.özellikle kurubaklagil et ve bulguru çok yedim.
eşimde keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu iki aydır ve polen...umarım arkadaşlar sizlerde en kısa zamanda bebiş haberi alırsınız.kendi çapımda yardımcı olmak istedim.dualarınızı bekliyorum.bebeğim inşallah beni bırakmaz......
canım inşallah sende hamilesindir ateşin çok güzel
hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorumm benim tablom kucuk nedeni anlamadım onu nasıl buyutebılırım Eki Görüntüle 330427
16.gunden sonra tablom dewam etmiyor anlamadım of((
tamam canım teşekkür ederim çok sağolcanım bencede daha olmamış olabilir çünkü geçen ayda 16sında yükselip tekrar düşmüş yine çalışmaya devam et sen bikaç güna kesinleşir hayırlısı olsun canım inş.
MİMOZAAA canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah Allaha emanet olun
merahabaa bugun reglımın 3.gunu ne zaman baslamayalım nsıl yapmalıyım baan bılgı verebılırmısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?