Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba ben geldim sonunda bugün dogruca ölçebildim dil altından bugun adetimin 8. gunu 36,1 derece normal mi sizce :44:

bide ben o tabloyu çizerken adetımın ilk gununden nasıl çizicem ilk veriler elimde yok yardımcı olabilir misiniz

kuzum saol bugün doktora gittim iyikide gitmişim içim rahatladı...alttan ultrasonla baktı enfeksiyon kist falan hiçbişey yok korkma dedi...artık bakalım adetin gelmezse gel bi test yapalım dedi...ama adetim gelecek gibi hissediyorum da zaten...neyse kötü bişey çıkmadıya içim rahatladı canım

denemis biri olarak soyliyim anlamak cok zor yorumlamak cok zor. ben yorumlayamiyorum gercekten. cunku adete yakin sert diyorlar ama oyle hissetmedim ben yine yumusakti ama asagidaydi.. evet ben de bunu ilk duydugumda ronyanin yorumu okuyunca hemen denemistim
dedigin dogru:34, adete yakin iliski biraz daha zor oluyor ama hamilelikte o yumusakligi hissediyor insan ve esim de hissetmisti
bilmem istersen dene ama yorumlamak cok zor gibi geliyor bana, ben anlayamiyorum acikcasi

hiç denemem demiyim ama o da zahmetli bi iş..
belki hamile kalmayı kolaylıştıran bişey olsaydı herşeye rağmen deneybilirdim ama zaten ateşimden anlıyorum 3 gün önce adet olcağımı o da yeter bana sanırım.(laf aramızda gözüm korktu)

dogru diyorsan zaten ateste uzmansin ne gerek var oyle seylere

ayyy o ne ya bende yapamam tek korkak sen deilsin canım

dogru diyorsan zaten ateste uzmansin ne gerek var oyle seylere

yok estağfirullah.. içim kaldırmıyor işte:18: değilse bi o mu kalmış onu da denerdik
iyi geceler
benim de felaket uykum geldi ve ateşim 36,9 larda dün de öyleydi. adet geliyorum demezse yarın da böyle çıkar.

o zaman heyecanli gun yarin
umarim yine oyle yuksek cikar, topicce havalar ucariz

ben de bu arada aksam yesil cayimi ictim ates basti baya
ev asiri sicak zaten
bunalinca bir atesime bakayim hastalaniyor muyum yoksa dedim
37.4 (sok icindeyim benim gibi dusuk atesli biri olunca)
sonra anladim, yesil cayin uzerine olculur mu dil zaten sicak

ayy hadi inşallah canım maşallah iyi gidiyor ateşin sonu güzel olsun inşallah...doktor bugün bana dediki sanırım birkaç günden adetin gelir dedi nerden anladıysa

o zaman heyecanli gun yarin
umarim yine oyle yuksek cikar, topicce havalar ucariz
aslında değil heycanlı gün yarın değil. adetim 2. yumurtaya gelicekmiş nisbhr ın geçen ay öyle olmuş. ve nerden baksanız en aşağı 5 gün var ateşimin düşmesine.
inşallah son günlerde düşmez. tek duam o ve hamile olurum
ama hayrlısı Rabbim herşeyin güzelini bilir.

evet sıcak bişey içince yüksek çıkıyor. mesela abdest aldıktan sonra da çok düşük çıkıyor onlar etkiliyor.

ayy hadi inşallah canım maşallah iyi gidiyor ateşin sonu güzel olsun inşallah...doktor bugün bana dediki sanırım birkaç günden adetin gelir dedi nerden anladıysa

rahim kalinlasiyor eger hamilelik olusursa az cok tahmin ediyorlar
bana da turkiyede gittigimde endemetrum kalinlasmaya baslamis demisti ama baska yorum yapmadi
annem saglikci oldgundan o bana demisti hamile olabilirsin diye
tabi ne zaman doktora gittgine de bagli gec dollenme olabilir yanilma zaten cok olabilir

kızlar merhaba ben geldim sonunda bugün dogruca ölçebildim dil altından bugun adetimin 8. gunu 36,1 derece normal mi sizce :44:

bide ben o tabloyu çizerken adetımın ilk gununden nasıl çizicem ilk veriler elimde yok yardımcı olabilir misiniz

hımm rahim kalışması olayından anladı ozaman geç döllenme olacağını sanmam canım..çünkü ben 13 te yumurtladım ve 14 ten sonra lekeden dolayı hiç ilşki olmadı...baksana ne olsunda geç döllensin yani
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com

rahim her ay ovulasyodan sonra kalınlaşmaya başlar. her ay hamilelik varmış gibi(lisedeki biyoloji öğretmenimizin deyimiyle) bebek için güzel bi yatak oluşturulur. taa ki adet yaklaşana kadar. gebelik varsa bebek bu yatakta gelişmeye başlar. yoksa bu yatak parçalanır ve adet kanıyla atılır

canım her güne değeri girceksin o kendi çizer tabloyu sen çizmiyceksin.
bir de adetin ilk gününe adet kanamanı gir heavy olarak o anlar ki adetin 1. günü

bu arada anlımdaki kocaman sivilcenin varlığından sizi haberdar etmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…