Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende ateş ölçmede kendimi öyle tanıdım ki...
sadece bata 2 kala falan ölçerim dayanamam sanırım...
36.4-36.5 gibiyse benden umut yok

kar tebrik ederim hamileymişsin allah devamını da getirsin.. ben de progesteron belirtileri azalıp adet belirtileri artmaya başladı. böyle giderse 2 güne adetim. ancak benimki nisbhr ınkinden farklı oldu. sanrım benim luteal faz ilk yumurtaya göre tamamlancak.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

bunu sendne duydum bak
nasil ayirt ediyorsun progestorenla adet belirtilerini ?

cok ilginc birsye diycem yasayn var mi bilmiyorum ama aklima takiliyor. doktora gitsem ifade edemem o yuzden gitmiyorum.
ben araligin 3unde dusuk yaptim ya, bat geceli 13.gundu bu hamileligimin ve o gun kanamadan once rahmin oldugu yerde gerilme baglarin kopmasi yirtilma gibi gariplikler hissetmistim..sanki iceriden sIkIliyormusum gibi, garip birsey.. ayni seyi gecen ay da yasadim bata yakin ve korundugum halde ben tutturdum hamileyim diye cunku ayni seyelr oldu rahimde gerilmeler, yirtilma gibi birseyler. adetim de 1 gun gecikmeli geldi.. simdi de bata daha zaman var ama ayni his basladi gun boyu suruyor rahatsiz edici baya. diyorum acaba hamilelik olmadi da rahim asagi inerken hissediyorum da o tarz birsey mi diyorum:44: cunku ayni hissi dusuk yapmadan once hissettim ve kanama geldi sonra da. 3.adet donemi olacak neden hala ayni sey anlamiyorum

canım aynı şeleri hissetmen ilginç gerçektende..en hamile olduğun zamanda aynı şeyleri hissettin düşük yaşadığın zamanda öyle mi??
inşalalh gebelik oluşuyordur da onu hissediyosundur everycim...az kaldı anlamamıza

gecen ay birsye yoktu ama bata dogru da ayni seyi hissetmistim
neyse cok dinliyorum kendimi sanirim zaten hep dinledigim icin bunlari goruyorum
hamileyim demiyorum buna bagli olarak oyle olsa gecen ay hamile olurdum tekrar.. ufff benim de aklim karisti anlatirken
dogru diyorsun dpolar ilerledikce eski hallerime donuyorum yavas yavas

hatırlıyorum canım geçen ayda söylüyordun sancım var diye...neden anlatamayasın ki doktora bak ne güzel bize anlatmışsın cnm doktota git c için rahat etsin aynen böyle anlat zaten alttan bakınca da bir sorun varsa anlar inşllah bi sorun yoktur cnm...

bunu sendne duydum bak
nasil ayirt ediyorsun progestorenla adet belirtilerini ?

ateşimin tavan yaptığı zamanlar göğüslerim çook fena acıyor.(ki ateşi ovulasyon sonrası yükselten sadece ve sadece yumurtanın çatlayıp progesteron salgılaması mesela pkolarda düzgün bi yükselme olmaz.) hele bu ay öncekilerden erken acımaya başladı ve daha çok acıdı. çünkü 2 yumurtam vardı. progesteronum ise 21,4 çıktı.
ben aylardır şunu farkediyorum. ateşim düşmeye başlıyor göğüs acım da azalıyor.adet günü hiç kalmıyor. ama sarı koyu parlak bi akıntı var bu konuda tam fikrim olmasa da bunun progesteronla bi ilgisi olmadığını düşünüyor hatta hafiften adet habercisi olduğunu düşünüyorum..
bir de sabah ateş ölçmek için kalktığımdaki terleme var adet yaklaştıkça soğuk terleme artıyor ateş ise zıttına düşüyor. bugün soğuk terleyerek uyandım.. ateşim de görüldüğü üzre çok yüksek değildi.
ha bir de koca bi sivilce vardı anlımda bu da adet belirtisi ya da progesteron olma arasında kaldı. ama progesteron olsaydı göğüs acımasıyla birlikte çıkması gerekirdi
baya bi uzun oldu ama:26:

ne güzel hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah

ronyacım beniimde ateşim güzel yükselmiyo yumurtlamdan sonra ama bu ay progesteron baktırdım 13 çıktı

bu arada eşimin test sonucu ronyacım yorum yaparmısınız
süre:5 gün
miktar:4 cc
renk:sarımtrak
PH :8,0
1 cc deki sperm 16 000 000
total sperm 64 000 000
MOTOLİTE
ileri hareketli %25
yavaş hareketli %29
hareketsiz %46

MORFOLOJİ
KRUGER değerlendirilen sperm 100 adet
normal yapı:% 3
anormal yapı:%97

baş defekti :%56
boyun defekti :%31
kuyruk defekti :%10

dusukten sonra zaten ben kac gun hastanede yattim bir sorun yoktu doktor tekrar kontrol etmedi
sanci degil karincalanma gibi garip birsye anlamadim gitti:))
ya ruscada size anlattigim gibi anlatamam ki

canım progesteron değerin yumurtlama olmuş diyor
bence sorun yok
eşinin değerlerine gelince bence gayet güzel
aslında milimde sayı en az 20 milyon olması istenir
eşinin 16 milyon çıkmış ama volumü fazla yani 5 cc olunca toplam sayı gayet iyi
umarım yakın zamanda gelir bebişin

anlattklarinin hepsine kelimesi kelimesine katiliyorum
kesinlikle yasadigim seyler
cok iyi tanimissin kendini bizim hissettiklerimize de tercuman oldun
tesekkurler

selam işlerden dolayı uzun süredir nete giremediğim için takip edemedim. öncelikle hamiş olanlara hayırlı olsun diorum. geçen ay 21 regl başlangıcımdı. 1 yıldır beişim olmadığı için adetim biter bitmez rahim filmi çektirdim. bugün gebelik testinde çift çizgiyi gördüm.hemen hastaneye gidip kanda baktırdım 54 çıktı sizce 54 1 gün gecikme için iyi bir sonuçmu??

15 ocak 36.5
16 ocak 36.5
17 ocak 36.6
18 ocak 36.7
19 ocak 36.8
20 ocak 36.7
21 ocak 36.9

bugün adet günümdü. kırmızılar gelmedi. ateş düşmedi. şimdi umutlanmalımıyım sizce. yoksa birkaç gün dahamı bekleyim. normalde adet ateşim 36.2ydi. bu tablo beni bayağı heyecanlandırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…