bende ateş ölçmede kendimi öyle tanıdım ki...
sadece bata 2 kala falan ölçerim dayanamam sanırım...
36.4-36.5 gibiyse benden umut yok
kar tebrik ederim hamileymişsin allah devamını da getirsin.. ben de progesteron belirtileri azalıp adet belirtileri artmaya başladı. böyle giderse 2 güne adetim. ancak benimki nisbhr ınkinden farklı oldu. sanrım benim luteal faz ilk yumurtaya göre tamamlancak.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bata ne kadar kaldi canim ?
bu ay da oyle mi yapican
canım ben ateş ölçmedim ovulasyon testide kullanmadım ama...akıntıma göre 17 sinde yumurtladım...
ocak sonu batım yani..9-10 gün var...
evt bu ay son 2-3 gün ölçerim dayanamam sanırım...
gelsin bebişler inşallah canım bnm...bat ayni zamanda oyleyse
benim de ocak sonu
hayirlisi olsun
cok ilginc birsye diycem yasayn var mi bilmiyorum ama aklima takiliyor. doktora gitsem ifade edemem o yuzden gitmiyorum.
ben araligin 3unde dusuk yaptim ya, bat geceli 13.gundu bu hamileligimin ve o gun kanamadan once rahmin oldugu yerde gerilme baglarin kopmasi yirtilma gibi gariplikler hissetmistim..sanki iceriden sIkIliyormusum gibi, garip birsey.. ayni seyi gecen ay da yasadim bata yakin ve korundugum halde ben tutturdum hamileyim diye cunku ayni seyelr oldu rahimde gerilmeler, yirtilma gibi birseyler. adetim de 1 gun gecikmeli geldi.. simdi de bata daha zaman var ama ayni his basladi gun boyu suruyor rahatsiz edici baya. diyorum acaba hamilelik olmadi da rahim asagi inerken hissediyorum da o tarz birsey mi diyorum:44: cunku ayni hissi dusuk yapmadan once hissettim ve kanama geldi sonra da. 3.adet donemi olacak neden hala ayni sey anlamiyorum
canım aynı şeleri hissetmen ilginç gerçektende..en hamile olduğun zamanda aynı şeyleri hissettin düşük yaşadığın zamanda öyle mi??
inşalalh gebelik oluşuyordur da onu hissediyosundur everycim...az kaldı anlamamıza
hatırlıyorum canım geçen ayda söylüyordun sancım var diye...neden anlatamayasın ki doktora bak ne güzel bize anlatmışsın cnm doktota git c için rahat etsin aynen böyle anlat zaten alttan bakınca da bir sorun varsa anlar inşllah bi sorun yoktur cnm...cok ilginc birsye diycem yasayn var mi bilmiyorum ama aklima takiliyor. doktora gitsem ifade edemem o yuzden gitmiyorum.
ben araligin 3unde dusuk yaptim ya, bat geceli 13.gundu bu hamileligimin ve o gun kanamadan once rahmin oldugu yerde gerilme baglarin kopmasi yirtilma gibi gariplikler hissetmistim..sanki iceriden sIkIliyormusum gibi, garip birsey.. ayni seyi gecen ay da yasadim bata yakin ve korundugum halde ben tutturdum hamileyim diye cunku ayni seyelr oldu rahimde gerilmeler, yirtilma gibi birseyler. adetim de 1 gun gecikmeli geldi.. simdi de bata daha zaman var ama ayni his basladi gun boyu suruyor rahatsiz edici baya. diyorum acaba hamilelik olmadi da rahim asagi inerken hissediyorum da o tarz birsey mi diyorum:44: cunku ayni hissi dusuk yapmadan once hissettim ve kanama geldi sonra da. 3.adet donemi olacak neden hala ayni sey anlamiyorum
bunu sendne duydum bak
nasil ayirt ediyorsun progestorenla adet belirtilerini ?
mrb kızlar dün test yapacam demiştim ya sonra vazgeçmiştim dayanamadım yaptım.pozitif çıktı ama nasıl sevineceğimi bile bilemedim şaşırdım kaldım testte anında ikinci çizgi çıktı inşallah sonu gelir pazartesi kan testine gidecem birde çok hafif değil çok belirgin çıktı.şuan ne hissettiğimi bile bilmiyorum.Eki Görüntüle 330922
canım bence 10. gün yumurtlaman olmuş
bu arada progesteron hormonuna baktırdınmı hiç
ateşin yeterince yükselmemiş
inşallah bu ay olur ama eğer olmazsa
önümüzdeki aylarda yumurtlamadan sonra progestan al
hatırlıyorum canım geçen ayda söylüyordun sancım var diye...neden anlatamayasın ki doktora bak ne güzel bize anlatmışsın cnm doktota git c için rahat etsin aynen böyle anlat zaten alttan bakınca da bir sorun varsa anlar inşllah bi sorun yoktur cnm...
ne güzel hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
ronyacım beniimde ateşim güzel yükselmiyo yumurtlamdan sonra ama bu ay progesteron baktırdım 13 çıktı
bu arada eşimin test sonucu ronyacım yorum yaparmısınız
süre:5 gün
miktar:4 cc
renk:sarımtrak
PH :8,0
1 cc deki sperm 16 000 000
total sperm 64 000 000
MOTOLİTE
ileri hareketli %25
yavaş hareketli %29
hareketsiz %46
MORFOLOJİ
KRUGER değerlendirilen sperm 100 adet
normal yapı:% 3
anormal yapı:%97
baş defekti :%56
boyun defekti :%31
kuyruk defekti :%10
ateşimin tavan yaptığı zamanlar göğüslerim çook fena acıyor.(ki ateşi ovulasyon sonrası yükselten sadece ve sadece yumurtanın çatlayıp progesteron salgılaması mesela pkolarda düzgün bi yükselme olmaz.) hele bu ay öncekilerden erken acımaya başladı ve daha çok acıdı. çünkü 2 yumurtam vardı. progesteronum ise 21,4 çıktı.
ben aylardır şunu farkediyorum. ateşim düşmeye başlıyor göğüs acım da azalıyor.adet günü hiç kalmıyor. ama sarı koyu parlak bi akıntı var bu konuda tam fikrim olmasa da bunun progesteronla bi ilgisi olmadığını düşünüyor hatta hafiften adet habercisi olduğunu düşünüyorum..
bir de sabah ateş ölçmek için kalktığımdaki terleme var adet yaklaştıkça soğuk terleme artıyor ateş ise zıttına düşüyor. bugün soğuk terleyerek uyandım.. ateşim de görüldüğü üzre çok yüksek değildi.
ha bir de koca bi sivilce vardı anlımdabu da adet belirtisi ya da progesteron olma arasında kaldı. ama progesteron olsaydı göğüs acımasıyla birlikte çıkması gerekirdi
baya bi uzun oldu ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?