Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Son düzenleme:
birde şunu merak ediyorum. hamiş olunca hep aynı derecedemi çıkması gerekiyor. bazen bir derece düşüp bazen çıkıyor bu normalmi sizce.

canım kızmak değil de merak ettim işte...beraber başlamıştık o ay ki tablomuza........sevindim gerçekten keseyi görebildiğinize..bunu merak ediyodum bende..hadi bakalım...değerlerin de güzel gidiyomuş..maaşşşşşşaaalllaaahhh...arada haber ver kendinden...

birde şunu merak ediyorum. hamiş olunca hep aynı derecedemi çıkması gerekiyor. bazen bir derece düşüp bazen çıkıyor bu normalmi sizce.

canım 1 derece düşüşler düşüş değil onları takma kafana....
ateşin hala yüksek bu çok güzsel....
batın ne zamadnı senn??

bugün geldi kırmızılar....hayırlsı olsun diyorum..merak edenler için haber vereyim dedim..yeni tabloma başladım..bu ay hiç bişey kullanmıcam..sadece preseed. bi de pogesteronuma baktırcam belki progestan gerekebilir...hepinizi öptüm canlar...

Son düzenleme:
aysunayycğm bat'ım 21 ocaktı. yani dündü. bakalım İnşallah yumurcağı yakalamışımdır.

bide 3 gündür sanki adet olmuşum hissiyle wc'ye gidiyorum. korka korka çamaşırıma bakıyorum. hamiş olduğumu bilsem korkmayacam. tabii ondada düşük riski var ama ne biliyim. karma karışığım bugünlerde. İnşallah gelmez kırmızılar.

canım nbr?bende daha adet olmDIM.ama testte yapmadım..kafayı yemek üzereyim..sık sık wc.deyim geldimi diye ))

ayy canım yaa seninki bayağı oldu sanırım. belki idrarda bile çıkar. şu wc işi korkulu rüyam oldu. şimdi bile sanki oldum dedim gidip baktım ama gelen giden yok. korkudan ellerim bile titriyor inan. eğer korkudan ölmezsem sonucu öğrenicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…