Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hergün ekle inşallah olacak en kısa zamanda :)
Regl başlangıcıyla beraber ateşini tabloya akıntılarınla beraber girersen çatlama olduğunda çizgini çekecektir. Senin tablo yarımdı o yüzden çekmemiş çizgini Ama dikkatli ol akıntıyı işaretlerken Regl kısmında işaretleme yaparsan yeni bir tablo başlatır :)

merhaba kızlar ben bugün adet oldum aynen tahmin ettiğim gibi. luteal fazım ilk yumurtaya göre gerçekleşti. annemler geldiği için giremedim.. benim de ya yola çıkarım ya da yoldan misafirim geldiğinde hastalanırım hep böyle olur.. belki ömrümdeki adetlerimin %60 ı böyle olmuştur düşünün.

şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. serophene nin devamını bu ay içecek miyim. doktoru aramaya da korkuyorum. çünkü sanırım ben artık o hapı kullanmak istemiyorum. hem kabız yapıyor. hem de zaten yumurtlamam düzgün. hiç bişey yapasım gelmiyor düzenli beslenmekten başka. bir de eşimde yoğunlaşmak istiyorum. keçiboynuzu kürümüz bitti ne yapacağımı bilemiyorum..
http://www.fertilityfriend.com/home/3628ff

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ediyorum çok sağol valla bugün çok aydınlandım :)

Yeni döngün hayırlı olsun Karanfil :)
Serephoneyi bana da gerek olmadığı halde kullanmıştı doktorum Ama şimdiki kesinlikle istemiyor. Eğer 3 kere kullandıysan daha fazla kullanma bence çünkü içeriğinde de yazdığı gibi 3 kullanımdan sonra zararının olmadığı kanıtlanamamış :S Ronya demişti keçiboynuzu tozunu birde onu dene Sanırsam süte falan karıştırıp içirmişti Bende başlıyorum hayırlısıyla kürlere Soğanla başlayacağız ve keçiboynuzu tozuyla devam edeceğiz :)
Birde adaçayı ve civanperçemi çayınında hormonlar üzerindeki dengeleme özelliğini de unutmamak gerekir

keçiboynuzu yapıyorum canım
sabah&akşam
ama arada kaçırdığımız oluyor.

birkaç gündür proxeed içmeye başladı.
kuruyemiş+kuru meyve karışımına keçiboynuzu pekmezi+dut pekmezi+bal karıştırıp macun yapıyoruz gün aşırı
onu yiyor

kısmet artık

Şifa olsun inşallah
Gerçi bilirsin ama sıcak suyla da duş aldırma Hareketi etkilermiş Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın Tez zamanda herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

sen icini rahat tut sonucta doktora gidince netlesecek ve snucta yumurtlaman oldu
iki yumurta catlayinca nasil oluyor hic bilmiyorum ama dedigin gibi hormon degerine gore anlasilacaktir
canım inanmayacaksın ama ovulasyon testim bugün de pozitif 3 gündür pozitifi görüyorum

çok teşekkür ederim canım inşallah dediğimiz gibidir.bu ay o yüzden biraz daha fazla ümitlendim.inşallah güzel haberlerle gelirim.

ne biliyim canım hormon değerlerim de çok güzeldi. doktor en sonki kontrolde rahim boyunu rezerve filan da baktı herşeyi o kadar beğendi ki ne yapacağımı şaşırdım. benim tek problem iltihap sanırsam tüplerimin biri de o yüzden kapanmış ki filmle birlikte açıldı. ama son zamanlarda iltihap da yok. civan perçemi kürü mü uygulasam acaba. sen o dediğin çayları arada mı içiyorsun yoksa kürünü mü kullanıyorsun canım
Şifa olsun inşallah
Gerçi bilirsin ama sıcak suyla da duş aldırma Hareketi etkilermiş Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın Tez zamanda herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

benim eşim çok ılık suyla banyo olur ama ben çok sıcağı severim bi zararı oluyor mudur acaba:26:

kızlar merhaba

hamileliğe karar verdiğinizde doktora gittiniz mi eşiniz ve siz ? eğer gittiyseniz ne gibi tahliller analizler filmler yapıldı ?:44:

3a693a Ovulation charts on FertilityFriend.com
kizlar az once test yaptim 2.cizgi cok silik ama cikti
ya inanmiyorum aglamaktan kendimi zor tutuyorum
bu cizginin yerini 19 aydir bekliyordum
belki bitek ben goruyom
hamile deyilsem cikmazdi oylemi
su an hissetdiklerimi butun bekleyenlere yasatsin Rabbim
1-2 gun gecsin yine boyle olursa gitcem doktora

kızlar merhaba

hamileliğe karar verdiğinizde doktora gittiniz mi eşiniz ve siz ? eğer gittiyseniz ne gibi tahliller analizler filmler yapıldı ?:44:

ben doktora ilk gittigimde ve bebek dusunuyoruz artik dedigimde esimden deger istenmedi
benim gecirmis oldugum hastaliklara bakilan analizlerim yapildi toksaplazma, kizamik, hepatit... vs..
daha sonra da smear alindi
sanirim ilk etapta bunlar yeterli
hormonlara hemen bakilmiyor diye biliyorum yani benim icin oyle olmustu ama ben rusyada gittigimde istemistim ayrica bunlari
eger istiyorsan en basta doktoruna soylersin hormonlarima da baktirmak istiyorum diye, iltihap var mi falan diye bakilir o kadar.
esin icin de yine istiyorsaniz baktirirsiniz doktorlar hemen istemiyor bunu

hadi gözün aydın canım inşallah seni yanıltmaz testin bende çok mutlu oldum senin adına

smear ne canım :26: benim doktorum tüplerime rahimine yumurtalıklarıma baktı okadar :26: yumurtlayıp yumurtlamadıgıma yada iltihap var mı bakmadı bende aşırı tuylenme var acaba bu hamile kalmayı etkiler mi yani hormonların sınır değerlerinden fazla yada düşük olması :26:

hadi gözün aydın canım ateşinden belliydi zaten maşallahhhh
darısı başımıza inşallahhh
hadi bakalım azcık belirtilerinden bahset bize hangi gün başladı neler farkettin :)
bide eşinde veya sende sorun varmıydı
ekstrakullandığın şeyler oldumu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…