Anammmm o nasıl laf helal olsun tabi :)
Eğer normalde spermlerde bir problem yoksa hiç bişeycik olmaz Sadece ilişkiye girmeden 1 saat önce Türk kahvesi içir eşine bir de sıcak duş almasını engelle
İlişkiden sonra wc falan gitme Mümkünse ilişkiyi uykunun geldiği saate denk getir ki öylece yatması zor oluyo :) İlişkiden sonra 15 dk kadar veya dayanabildiğin kadar belinin altına yastık koyabilirsin ya da ayaklarını yükseğe kaldırıp öylece durabilirsin
Günahına gelince Cenab-ı Allah sebebini biliyor bunun günahı olacağı kanısında değilim Sabahleyin alırsın duşunu Biraz zahmetli bir süreç ama alacağın hediyeyi düşün :)
merhaba kızlar herkese iyi günler.tablom.son 5e girdim.
37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
sen hamile olmayasin
yerlesme dususu dedik ve ertesi gun de yukselmis
umarim boyle devam eder su an hamile tablosu gibi
ayy canım inşallah dediğin gibidir.bu ay arka arkaya hamiş haberlerini vermeyi nasip etsin Allah inşallah.senin tablonda çok düzenli bir artışı var.sonuda güzel olsuninşallah bu ay son tablolarımız olur.
Canımmmm merhaba
Uzun zaman oldu görüşmeyeli :)
Senin siklusunda benimki gibi hep uzun sürüyo zaten ama geç oluşan yumurta kaliteli olurmuş deyip kendi tesellimi de kondurayım hemen :)
Yarın fırlayabilir Çünkü sabit giderken ya da ufak düşüşlerden sonra çatlama olmuş hep Bugünleri boş geçme sakın Zaten akıntında kendini göstermeye başlamış Bugün yarın olacak bu iş :)
günaydın kızlar
bir türlü çatlamadım gitti
[url=http://www.fertilityfriend.com/home/39d6b0/]39d6b0 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım akıntın yeni yeni belli etmye başlamış..sakı bırakma bak yumurta akını bugün görmüşsün..devam....artık çalışma yapmaktan da sıkıldım.
ayrıca çok da yoruldum...
hiç keyfim yok yani
siz de durumlar nasıl
canım WHO ya göre artık sınır 15 milyon....merak etme sonuçlar güzel bence de..ayrıcaspermler herşeyden etkienebiliyo canım...bizim de 1 hafta arayla yaptırdıklarımızın arasında çok fark çıkıyodu..endişelenme....saol canım yorum için
bizim bu son sonuçtan sonra bayağ moralimiz bozuldu eşim doktora gitçek üroloğa
bişey yok gitmesin mi diyosun
bu arada bu özel bi labarotuvar iso belgeli falan pahalıydı bayağ hastaneye göre
canım bizim 16 000 000 çıktı tahlilde en az 15 000 000 diyo sınır bide onu anlamadım bende 20 000 000 olması lazım biliyorum en az
bide bundan 3 hafta önce başka bi özel hastanede baktırmıştık hemde 3 ay keçiboynuzu kürü uyguladıktan sonra
volüm :3,7 cc
1 cc de:28 000 000
ileri hareketli:%10
yavaş hareketli %50 gibi bişey çıkmıştı
bu kadar farkedermi 3 haftada acaba
canım sen hala adet döneminde misin..niye kanaman var hala...yoksa yanlış mı işaretliyosun...yani sen hep böyle mi oluyodun...395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar selam bu yumurta benım hepmi çatlıyo ben anlamadım 1 haftadır yumurta akı gibi dolaşıyorum
estagfurullah canım olurmu öyle şey asıl ben seni uğraştırıyorum sen hakkını helal et :)
tamam biz reglin 12.gününden itibaren çalışmalara başlıyoruz ama eşim hergün yapılınca sperm kalitesinin düşeceğine inanıyo malesef
ayrıca ilişkiden sonra kalkmayıp nasıl duruyum hiç tuvalete filandamı gitmiyimve birde abdest işi var o nasıl olucak abdestsizmi yatıcaz ertesi günde işe gelicez ama
canım bak şimdi...beylr biz adetliyken ilişk olmadığından en az 1 hafta perhizde kalıyo..bu yüzden adetin biter bitz gün aşırı ilişkiye başlamalısın..yumurtlama gününü bekleme çünkü ancak hareketleniyor o güne kadar..yumurtlama gününü hissetmeye başlayınca ya da akıntın yumurta akı olunca ilişkiyi sıklaştır..çatlamadan en azından çatlamadan bir gün evvel çatladığı gün ve çatladıktan bir gün sonrası ilişkiolsun..sonrasında da bırakma yine gün aşırı devam et adet günene kadar...hadi kolay gelsin...
canım beni unuttun bugün bana şöyle güzel bir yorum yapsan ne sevinirim:=))))))
işin şakası test negatif diye üzülüyordum ama bu seferde ateşim yükselmiyor:44:
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
ne güzel bir tablo böyle...kademe kademeyükselmiş..daha da yükselmeye devam etsin inşallah..
canım akıntın yeni yeni belli etmye başlamış..sakı bırakma bak yumurta akını bugün görmüşsün..devam....
canım WHO ya göre artık sınır 15 milyon....merak etme sonuçlar güzel bence de..ayrıcaspermler herşeyden etkienebiliyo canım...bizim de 1 hafta arayla yaptırdıklarımızın arasında çok fark çıkıyodu..endişelenme....
canım sen hala adet döneminde misin..niye kanaman var hala...yoksa yanlış mı işaretliyosun...yani sen hep böyle mi oluyodun...
canım bak şimdi...beylr biz adetliyken ilişk olmadığından en az 1 hafta perhizde kalıyo..bu yüzden adetin biter bitz gün aşırı ilişkiye başlamalısın..yumurtlama gününü bekleme çünkü ancak hareketleniyor o güne kadar..yumurtlama gününü hissetmeye başlayınca ya da akıntın yumurta akı olunca ilişkiyi sıklaştır..çatlamadan en azından çatlamadan bir gün evvel çatladığı gün ve çatladıktan bir gün sonrası ilişkiolsun..sonrasında da bırakma yine gün aşırı devam et adet günene kadar...hadi kolay gelsin...
canım 2 tane yumurta olmuş olabilirmi diye düşünüyorum yarın progestrona baktırcam ancak öyle öğrenicem sanırımunutmadim ama ne yorum yapsam yaniltirim belki diye yazmadim
sonucta 16.gun catlamis dedik barizbelliydi, atesin de yukseldi diger gunler
simdi neden dustu yine anlamadim canim ya:44:
sağol canım çok teşekkür ediyorum yorumların için :)
şimdi benim yumurta 12- 15 arası çatlıcak ben onu bekliyorum ve yakalıyorum öylemi ?
birde ben çatladıgını ateşim düşüncemi anlıcacm canım ?
canım 2 tane yumurta olmuş olabilirmi diye düşünüyorum yarın progestrona baktırcam ancak öyle öğrenicem sanırım
Rica ederim ne demek :) 12-15 arası çatlamasını bekliyorum ama sen çalışmalarını 17. güne kadar sürdürürsün Zaten ateş tablondan anlarız ne kadar devam edeceğini :)
Çatlama kişiden kişiye değişiyor. Mesela benim sabit giderken birden artardı Seninkini bu ay tablonu tam yapınca anlarız ama her ay değişebiliyo da bu O yüzden akıntına ve eğer oluyorsa ağrına göre hareket etmek daha doğru olur
7. gün ne kadar da güzel bir düşüş olmuş öyle Yerleşme düşüşüne yoralım ve hayırlısıyla güzel haberler vermeni bekleyelim
Tabi bu yerleşme düşüşü herkeste olacak diye bir kaide yok Diğer arkadaşlara duyurulur :)
canım yaaa çok teşekkür ederim tablomu yorumladığın için
valla çalışmaları öyle sıkı tutuyoruz ki
tablomda gördün mü bilmiyorum ama
artık çalışmaktan fenalık geldi
hala yumurtlama çizgimi de çekmedi
hal kalmadı valla bende
bir de dün akşam bir rüya gördüm. yorumu çok güzel çıktı çiğdemcim.
inşallah bu ay nasip olur diyeceğim ama bizim değerlerimiz epey kötü
yine de Allah' tan ümit kesilmez tabi ki
O ol dedikten sonra olmayacak şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?