tesekkurler canim Allah seni de en yakin zamanda mutlu etsin insallah
tesekkurler canim Allah seni de en yakin zamanda mutlu etsin insallah
hadi gözün aydın canım ateşinden belliydi zaten maşallahhhh
darısı başımıza inşallahhh
hadi bakalım azcık belirtilerinden bahset bize hangi gün başladı neler farkettin :)
bide eşinde veya sende sorun varmıydı
ekstrakullandığın şeyler oldumu
canım tebrik ederim..19.ayında normal yolla geldi bebeğin sadece ateş mi ölçtüm neler yaptın anlatırmısın
allah tamamına erdirsin cnm
bende 8 ay oldu...:26:
3a693a Ovulation charts on FertilityFriend.com
kizlar az once test yaptim 2.cizgi cok silik ama cikti
ya inanmiyorum aglamaktan kendimi zor tutuyorum
bu cizginin yerini 19 aydir bekliyordum
belki bitek ben goruyom
hamile deyilsem cikmazdi oylemi
su an hissetdiklerimi butun bekleyenlere yasatsin Rabbim
1-2 gun gecsin yine boyle olursa gitcem doktora
peki heray yumurta takibimi yaptırıyodun yoksa progesteron mu baktırıyodun öyleyse progesteron sonuçların nasıldı canımCok sagol canim darisi basiniza insallah
8.ayima kadar adetim cok duzensizdi her ay 10 gun 15 gun gecikiyodu ben de dr.a gittim prolaktin hormonum yuksekmis onun icin yumurtlama olmuyormus adet de gecikiyormus bana 3 aylik 1ilac yazdi sonra gitdiyimde herseyin normal hicbir problemin yok dedi esimin de analizi qayet guzel cikmisdi
o zamandan gecen aya kadar her ay dr yumurtlaman super buay olucak diyordu ama bi turlu sonuc olmuyodu
bu ay dra gitmekten sikildigim icin gitmedim ve boyle iste 2.cizgiyi silik de olsa gordum
belirtilerimse sadece biraz kasigimda agri (ama adet agrisi gibi degil) cok az da gogusumde sizilti var bide yorgun bi halim var
evliliyimden beri ekstra bisey kullanmadi
kizlar Allah her zaman yuzunuzu guldursun
sagol canim Allah tum bekleyenlere nasip eylesin
atesi yalniz bu ay tam olcdum
onceki aylar sadece son 3-4 gunu olcuyordum
baska ozel hicbisey yapmadim canim
tebrikler canım inşallah devamıda gelir ve bebeğini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah.
sagolasin mericecim kisa zamanda senin de hamis haberlerini alalim insallah
amiiinnn canım...tamam canım çok teşekkür ederim uygluycam bu söylediklerini..yarın son adet günüm veeee hemen başlıyorum çalışmalar...inşallah Allah yardımcımız olsun :)
canım zamanını bilemiyorum şimdi ama yine bi haberde okumuştum...limitin 15 milyona düşmesi aslında iyi bişey değil yani erkeklerin artık eskisi kadar spermi olmuyor...yani 15 milyona bile iyi diyolar artık...tamam canım çok saol nezaman 15 mio indi ben 20 mio biliyodum en son inşallah tüp bebek tedavisine gerek kalmaz
çünkü kruger a göre %3 çıktı
enaz %4-14 arası olmalıymış sanırım
canım yeni döngün hayırlı olsun..umarım 9 ay gelmez artık...merhaba kızlar ben bugün adet oldum aynen tahmin ettiğim gibi. luteal fazım ilk yumurtaya göre gerçekleşti. annemler geldiği için giremedim.. benim de ya yola çıkarım ya da yoldan misafirim geldiğinde hastalanırım hep böyle olur.. belki ömrümdeki adetlerimin %60 ı böyle olmuştur düşünün.
şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. serophene nin devamını bu ay içecek miyim. doktoru aramaya da korkuyorum. çünkü sanırım ben artık o hapı kullanmak istemiyorum. hem kabız yapıyor. hem de zaten yumurtlamam düzgün. hiç bişey yapasım gelmiyor düzenli beslenmekten başka. bir de eşimde yoğunlaşmak istiyorum. keçiboynuzu kürümüz bitti ne yapacağımı bilemiyorum..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
3a693a Ovulation charts on FertilityFriend.com
kizlar az once test yaptim 2.cizgi cok silik ama cikti
ya inanmiyorum aglamaktan kendimi zor tutuyorum
bu cizginin yerini 19 aydir bekliyordum
belki bitek ben goruyom
hamile deyilsem cikmazdi oylemi
su an hissetdiklerimi butun bekleyenlere yasatsin Rabbim
1-2 gun gecsin yine boyle olursa gitcem doktora
smear ne canım :26: benim doktorum tüplerime rahimine yumurtalıklarıma baktı okadar :26: yumurtlayıp yumurtlamadıgıma yada iltihap var mı bakmadı bende aşırı tuylenme var acaba bu hamile kalmayı etkiler mi yani hormonların sınır değerlerinden fazla yada düşük olması :26:
peki heray yumurta takibimi yaptırıyodun yoksa progesteron mu baktırıyodun öyleyse progesteron sonuçların nasıldı canım
bide buay ilişki durumun nasıldı hergün mü yaptın yumurt.zamanı günaşırımı
sadece yumurta takibi yapiyordu dr progesteron falan demiyordu deseydi baktirirdim
buayki iliskimi yumurtlamadan onceki 2 gunu ve sonraki 1 gunu degerlendirdik onceki aylar gunasiri yapiyoduk
nispr every sermavi hepinize tesekkurler umarim sizin de guzel haberlerinizi duyariz burdan
kan testi falan yaptirayim tamam netlessin koycam tablomu hamislerin ates tablolari listesine insallah
kizlar sizlerden de mutlu haberler alana kadar bu sitedeyim
sagolasin mericecim kisa zamanda senin de hamis haberlerini alalim insallah
yumurtlama gunu var miydi?
benim yumurtlama gunu bos gecti de ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?