Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tesekkurler canim Allah seni de en yakin zamanda mutlu etsin insallah

canım tebrik ederim..19.ayında normal yolla geldi bebeğin sadece ateş mi ölçtüm neler yaptın anlatırmısın

allah tamamına erdirsin cnm

bende 8 ay oldu...:26:

Cok sagol canim darisi basiniza insallah
8.ayima kadar adetim cok duzensizdi her ay 10 gun 15 gun gecikiyodu ben de dr.a gittim prolaktin hormonum yuksekmis onun icin yumurtlama olmuyormus adet de gecikiyormus bana 3 aylik 1ilac yazdi sonra gitdiyimde herseyin normal hicbir problemin yok dedi esimin de analizi qayet guzel cikmisdi
o zamandan gecen aya kadar her ay dr yumurtlaman super buay olucak diyordu ama bi turlu sonuc olmuyodu
bu ay dra gitmekten sikildigim icin gitmedim ve boyle iste 2.cizgiyi silik de olsa gordum
belirtilerimse sadece biraz kasigimda agri (ama adet agrisi gibi degil) cok az da gogusumde sizilti var bide yorgun bi halim var
evliliyimden beri ekstra bisey kullanmadi
kizlar Allah her zaman yuzunuzu guldursun

canım tebrik ederim..19.ayında normal yolla geldi bebeğin sadece ateş mi ölçtüm neler yaptın anlatırmısın

allah tamamına erdirsin cnm

bende 8 ay oldu...:26:

sagol canim Allah tum bekleyenlere nasip eylesin
atesi yalniz bu ay tam olcdum
onceki aylar sadece son 3-4 gunu olcuyordum
baska ozel hicbisey yapmadim canim

tebrikler canım inşallah devamıda gelir ve bebeğini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah.

peki heray yumurta takibimi yaptırıyodun yoksa progesteron mu baktırıyodun öyleyse progesteron sonuçların nasıldı canım

bide buay ilişki durumun nasıldı hergün mü yaptın yumurt.zamanı günaşırımı

Son düzenleme:
sagol canim Allah tum bekleyenlere nasip eylesin
atesi yalniz bu ay tam olcdum
onceki aylar sadece son 3-4 gunu olcuyordum
baska ozel hicbisey yapmadim canim

kutsev tebrik ederim seni.inşallah kan testiylede onaylanır gebeliğin ve allah devamını getirsin inşallah.
tablon çok güzeldi zaten belliydi bebiş olduğu.
tablonu hamilelerin ateş tabloları adlı topikte görmek isteriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/228518-hamilelerin-ate351-tablolar305.html

Son düzenleme:
arkadaslar benim SAT: 9 OCAK 2012 ben 29 günde bir 7 gün adet oluorum.Hep cok düzenlidir fakat son 4 aydır bebek istiorum ve bu 4 aydır hep düzensiz oldu.bu ay durumum böle akıntı oldugu zaman ilişki yapamadık maalesef.normalde 15. gün yumurtlamam oluodu ama 4 aydır sanki hiç oldugunu hissetmedim bu ay da ilk defa böle yumurta akı kıvamkındaki akıntıyı gördüm.durum nasıl gidio bana bi akıl verin nolur.

1.GÜN: -
2.GÜN: 36.4
3.GÜN: 36.5
4.GÜN 36.8
5.GÜN 36.5
6.GÜN 36.8
7.GÜN 36.6
8.GÜN --
9.GÜN 36.4 (ilişki oldu)
10.GÜN 36.4 (ilişki oldu)
11.GÜN 36.4
12.GÜN 36.4(akıntım tam yumurta akı kıvamında geldi)
13.GÜN 36.6(aynı devam etti)
14.GÜN 36.4(azaldı) (ilişki oldu)
15.GÜN 36.6(bugun görmedim)

tamam canım çok teşekkür ederim uygluycam bu söylediklerini..yarın son adet günüm veeee hemen başlıyorum çalışmalar...inşallah Allah yardımcımız olsun :)
amiiinnn canım...

tamam canım çok saol nezaman 15 mio indi ben 20 mio biliyodum en son inşallah tüp bebek tedavisine gerek kalmaz
çünkü kruger a göre %3 çıktı
enaz %4-14 arası olmalıymış sanırım
canım zamanını bilemiyorum şimdi ama yine bi haberde okumuştum...limitin 15 milyona düşmesi aslında iyi bişey değil yani erkeklerin artık eskisi kadar spermi olmuyor...yani 15 milyona bile iyi diyolar artık...

canım yeni döngün hayırlı olsun..umarım 9 ay gelmez artık...

ohhhh ohhhh.......hayırlı olsun canım...umarım sıkı sıkıya tutunur annesine..bizi habersiz bırakma olur mu?...

hormonal degerlerini bilmiyoruz ki yorum yapmak yanlis olur
ama icinde kalmasin baktir kolay zaten
adetin 21.gunu progesteron hormonuna bakiliyor yumurtan catliyor mu catlamiyor mu gormek icin
ve de yine prolaktin hormonu var istedigin zaman baktirabilirsin buna
birkac tane daha var zamanlarini doktor soyler herhalde onlari bilmiyorum net

sadece yumurta takibi yapiyordu dr progesteron falan demiyordu deseydi baktirirdim
buayki iliskimi yumurtlamadan onceki 2 gunu ve sonraki 1 gunu degerlendirdik onceki aylar gunasiri yapiyoduk

canım hayırlı uğurlu olsun herşeyden önce. bende bişey sorabilirmiyim ben yumurtlama gününü 19. gün zannediyordum bugün testte daha koyu çıkınca bugün olduğunu anladım ve bugünde dahil son 4 gündür çalışma yapıyoruz yumurtalama bugün olduğu için 3 gün daha çalışma var tutturma şansım var mı sence offf offf düşünmek istemiyorum yine düşünüyorum

nispr every sermavi hepinize tesekkurler umarim sizin de guzel haberlerinizi duyariz burdan
kan testi falan yaptirayim tamam netlessin koycam tablomu hamislerin ates tablolari listesine insallah
kizlar sizlerden de mutlu haberler alana kadar bu sitedeyim

evettttttttt bizi birakma tecrubelerini paylas hep bizlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…