- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
ben herzaman cok az tuvalete gidiyordum
ama ovutest yapmak istersem bir saat sonra oyle bi siksma oluyordu ki
zar-zor tutuyordum
kızlar moralim bozuldu bugün yine doktorda geçti bütün günüm bu ay beni takip eden doktorum eğer adet görürsen ilaçlı tedaviye başlıycaz demişti şehir dışına çıkmışbende devlet hastanesine gittim ultrasonda sağ overde 63*53 kist çıktı daha önce eylülde solda 22*22 kist vardı ekimde yokolmuştu. inş. geçer buda hemen...birtek bu değil benim tsh eylülde 14,küsür çıkmıştı trodim yavaş çalışıyordu sorun buydu geçen aya kadar iyiydi hap fayda etmiş 1,14 e düşmüştü bu ay 1 hafta kadar ilacımı içemeddim geçerli sebeplerden ötürü düşünün birden fırlamış şok oldum dr.kızdı ihmal ettiğime ben bu ilacı birömür kullanıcam heralde neyse dr. dedim klomen falan vermiycekmisiniz dedim hayır kistin var verirsem patlayabilir tehlikeli olur dedi... bu ay da bişey yok hiç umudum yok çarşamba günü bi kan testi daha yapıcam dedi ne olduğunu bilmiyorum ne olabilir acaba kan testi dedi:26::26::26: başka bişey demedi ve yaşadığım şehirde yaklaşık 10 eczaneye gittim ovulasyon testi sordum çoğu o ne dedi :44: onuda alamadım getirtirim dedi birtanesi bakıcaz artık ortalama fiyatı nedir ovulasyon testinin bilen varmı??? bu durumda ne öneriyorsunuz bana:26:
kızlar bugün yine doktora gittim kan testi yaptı hormon testiymiş ama değişik bişeydi baktığı sonuç iyi dedi sonuca güzel çıkmış ama bana dönüp sağ overdeki kist için ameliyat düşünebiliriz demesinmi sapıtıp kaldım vajinal ultrason istedi düşünün ilde yok vajinal ultrason cihazı(devlet hast.de yani) beni başka ile gönderecekti. bende özele gidiyordum zaten dedim orada var çektiririm orada ama doktorum 7 şubatta gelecekmiş dedim. ozaman çektir iyice görelim kisti belkide geçer kendiliğinden dedi. bidaha devlete gitmek istemiyorum bu bebek işi için Allahım ne eksik etsin ne muhtaç... özelde herşey süper yaaa para veriyorsun ama değer şu 3 gündür çektiklerimi görünce... siz ne diyorsunuz çokmu büyük kist bilemedimki zaten eğer alınacaksa da zaten özelde aldırırım eşim ilerlemiyor geriliyoruz tedavide diyor gerçektende öyle kadın olmak ne zor ne çok sıkıntımız var yarabbim Alahım dermansız dert vermesin kimseye inş. kafamız allak bullak oldu hiçbir sorun yok ilaçla tedaviye başlıycaz derken yaşadıklarıma bak
kızlar bugün yine doktora gittim kan testi yaptı hormon testiymiş ama değişik bişeydi baktığı sonuç iyi dedi sonuca güzel çıkmış ama bana dönüp sağ overdeki kist için ameliyat düşünebiliriz demesinmi sapıtıp kaldım vajinal ultrason istedi düşünün ilde yok vajinal ultrason cihazı(devlet hast.de yani) beni başka ile gönderecekti. bende özele gidiyordum zaten dedim orada var çektiririm orada ama doktorum 7 şubatta gelecekmiş dedim. ozaman çektir iyice görelim kisti belkide geçer kendiliğinden dedi. bidaha devlete gitmek istemiyorum bu bebek işi için Allahım ne eksik etsin ne muhtaç... özelde herşey süper yaaa para veriyorsun ama değer şu 3 gündür çektiklerimi görünce... siz ne diyorsunuz çokmu büyük kist bilemedimki zaten eğer alınacaksa da zaten özelde aldırırım eşim ilerlemiyor geriliyoruz tedavide diyor gerçektende öyle kadın olmak ne zor ne çok sıkıntımız var yarabbim Alahım dermansız dert vermesin kimseye inş. kafamız allak bullak oldu hiçbir sorun yok ilaçla tedaviye başlıycaz derken yaşadıklarıma bak
iyi akşamlar güzeller nasılsınız
öpüyorum hepinizi kocaman
iyi akşamlar güzeller nasılsınız
öpüyorum hepinizi kocaman
hoşgeldin canım
nasılsın
ben anlamadım yaa bu testleri ikinci çizgi ilkinden biraz daha açık ama hemen bu hali almıyor
biraz vakit geçtikten sonra oluyor
yine hepsini koyuyorum 3 günlük bi bakın Allah aşkına
ne varsa ateş de var vala yaa:44::44:Eki Görüntüle 337784 Eki Görüntüle 337786
günaydın canlar nasılsınız
canım sıkkın ya bu ay neredeyse hiç çalışma yapamadık bu ay yine hüsran Allah büyükk bazen diyorum bir mucize olsa da bir anda haber alsam dün gece rüya gördümm Allahım hayırlara cıkarsın
kızlar benimde moralim çok bozuk çünkü dün yine çalışma yapamadık eşim hastaydı baya belki bugünde yapamayız
gitti yumrtlama dönemim ya
bir tabloma baksanıza kızlar
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kızlar müjdeee kan sonucumu öğrendim
3096.53 çıkmış çok şükür meleğim benimle
kızlar ben napıcam tam ovulasyon haftam ve benim canım hiç malum işi yapmak istemiyo eşimin testi kötü çıktığından beri napıcam ben yaaa
iyiyim canım nasıl olayımiyiyim hayatım sizi sormalı
durumlar nasıl
fatoşcumm canım bence vajianl ultrasonla bakılmadna hiç bir şey denmez
hatta tedavi uygulanmadan asla ameliyat denemez
bence sen sıkma canını ver gerçekten imkanınız varsa özelde gidin derim
ben tedavi aşamasındada hamilelğimin başından beride hep özele gittim
kendimi çok özel hissediyordum gerçekten
ama bu ay özel bir hastaneye gittim
aman Allahım doktorun bebeğe bakması bile 2 dakikayı geçmedi
Allahım hepimizi paragöz olmayan iyi hekimlerle karşılaştırsın
canim bende de dr 3.gun cagirmisdi o gunler hormonlarda daha bariz gozukuyo ne var-ne yok
insallah kotu bir sey cikmaz
30 gunde bir adet oluyorsan 16.gun catlamissin demek
Allah hayirlisiyla getirsin bebegini cok yakin zamanda insallah
merhaba canim
ben iyiyim, yeni dongum basladi 2. gun bitti bugun
hersey normal
biz de snei opuyoruz
hayırlara gitsin cnm rüyan...
ilk başta sağlık canım benim...
maşallah canım Allah sağsağlım kucağına almayı nasip etsin...
cnm sen kötü diyorsan biz ne yapalım beterin beteri var...
kist büyüyormu birde küçülerek kaybolacağına offf daha önce 22*22 olmuşu geçti ertesi aya buda öyle olur inş. 63*53 çokmu büyük demek ben bulamadım kistler hakkında bilgi alabileceğim bir başlık burada??? nasıl alıyorlar bildiğimiz ameliyatmı yaaaaa kkorkuyorum birzarar verirler bana diye
iyiyim canım nasıl olayım
burda herkes uğraşıyoruz işte bi beceremedik şu bebek işini
ovul testi ,ateş yuvarlanıp gidiyoruz
bu konuda kesinlikle katılıyorum
paragöz olmayan iyi hekimler çıksın karşımıza
canım ben bu testlerden o kadar yaptım ama hiç bir şey anlayamadım
en güzeli ateşle takip etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?