- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
beni bu pko tuketicek sonunda dr bile 45 gun ovulasyon olunca sasirdi gec oluyorsun biliyorumda buda cook gec dedi:)) o bile benden umudu kesmis durumda
amin cnm inşallah...
3 yılı geçti cnm tam bi tarih veremiycem bazen korunup bazen korunmadığımız aylarda oldu ama ortalamada 3 yılı geçkin diyebilirim....
..
ben ilk kez gçen ay kullandım 5 gün boyunca günde iki tane ..başka hç kullanmadım...
canım benim ilk hamileliğimde ultrasonda hep kist çıkıyordu
ama basit bir kist gibi görünüyordu
doktorum sezeryanda o kistide aldı
ve biz öğrendikki o kist sadece ameliyat alınan bir kistmiş
yani kesinlikle ilaçla tedavi edilemiyormuş
yani demek istediğim ultrason kistin içeriğiyle ilgili çok net bilgi veremez
sende moralini bozma ayrıca kistlede hamile kalınıabiliyor
ben en yakın örneğim hem benimki yumurtalıktaydı ve bayada büyüktü
canım benim yaa her morali bozulana örnek oluyorsun bizleri rahatlatıyorsun. Allah seni başımızdan eksik etmesin.
hormon değerlerin nasıl canım
arkadalar merhaba uzun zamandir sitee giremedim ablam dogum yapti biz yurtdisinda yasadigimiz icin bir sure ablamda kaldim onu tek birakmamak icin:))
yigenim sayesinde bu surecte yalanci annelik yasadim Rabbim bu duyguyu hayirlisi ile isteyen herkese nasip etsin hicbir kadini bu uygudan mahrum birakmasin
size birsey sormak istiyorum ben en son 9 aralikda regly oldum ben de pko lu olanlardanim geelde 35 gunde olurum ama uzadigi da cook olmustur bu ayda bunlardan biri
busurecte ates olcmeye arada verdim duzenim bozuldu diye ve ala regly olmadim en son iki hafta once test yaptim negatif ama 2 hafta once benim cok sistedli akinti basladi yumurtala dan okadar umut kesmistim ki ciddiyebile almadim ama gecen hafta 25 aralikda ovulasyon testi yapayim dedim oylesine bu akintilardan suphe ederek ve hayatimda ilk defa gulen yuzu gorduk ertesi gunde cikti ve biz calistik:)))
28 aralikt adr gittim sol tarafda yumurtan catlamis bekliycez dedi bende son birkac gundur gene ates olcuyorum
benim regly oldugumda ki atesim 35.9- civariydi bu seurecte hep 35.6 ve 35.9 olarakda devam ben birakana kadar olcmeyi
ama son olculerim sunlar
29 ocak 36.1
30 ocak 36.3
31 ocak 36.4
1 subat 36.6
ayrica normalinde gun icinde yada gece yatmadan olcugumdede 36.1 civari olurdu dun gece 36.8 bu sabah normal saatin disinda 36.7 idi:))
belirti olarakda hep karnimda agri var ,midem de kotu,ama bunlar regly ve psikolojik de oldugundan belirtileri cok baz alamiyorum
aklim cook karisik ne olur cevap kizlar
canım benim yaa her morali bozulana örnek oluyorsun bizleri rahatlatıyorsun. Allah seni başımızdan eksik etmesin.
kesinlikle kayılıyorum sana karanfilce
hoşgeldin bu arada
ilginc sekilde hormon degerlerimin hepside normal:)))
daha once de hamile kaldim oda gec yumurtlaydi ozaman bu kadar bilincli degildim hatta reglym gecti orali degildim alisigim ya nede olsa, ustelik tatildeydik ogrendigimde kan verdigim yer aradi sonuclari almadiniz diye bende tatildeyim unuttum dedim hayirli olsun hamilesiniz dedi, ama nasip olmadi(((
senin hormonlar nasil??
sağolunn kızlarrr
ben burada yazmazsam vicdanm hep huzursuz oluyor
yani sizin ne kadar emek verdiğinizi görüyorum mücadele ediyorsunuz
buna ortak olmak beni mutlu ediyor
inşallah hepinizin güzel haberlerini alırızz
nasıl sevinicemm anlatamam
Allahım bir daha nesip etsin sana bebel inşallah
benım hormonlar da fena değil
en son kasım ayında yaptırdım bu ay da yaptırmayı düşünüyorum
benim değerler / Normal değerler
Lh: 6.24 / 1.9 -12.6
Fsh :5.3 / 2.5-10.2
Prolaktın: 10.06 / 2.8-29.2
Tsh: 1.6 / 0.35 - 5.50
Estradiol: 165.72 / 18.9- 246.7
estradiol biraz yüksek ama doktorum normal dedi anlamadım
yanı aralıkta dedi:44:
yok degerlerin iyi:)) dr dedigi gibi asiri yukseklik yok onemli olan LH,TSH,FSH onlar normal degerinde ,seninde sorunun pko sorunu yumurtlama yakalayamiyorsun,bende oyle:))))
canım lh nin fsh den yüksek olmaması lazımmış
benım daha önceki testlerim daha kötüydü hayıt suyu içtim 2 ay
esrtadiol korkuttu benı ısrarla sordum doktora ama rreferans aralğınd akorkma dedi
doktoruma güveniyorum ama bir an kuşku oldu içimde sence de normal mi ki?
melek gibi kalbın var canım
Allah senden razı olsun
nolur dularından eksik etme bizi ismim DErya
hoşbulduk canım.. sen bu ay benden erkencisinkesinlikle kayılıyorum sana karanfilce
hoşgeldin bu arada
sağolunn kızlarrr
ben burada yazmazsam vicdanm hep huzursuz oluyor
yani sizin ne kadar emek verdiğinizi görüyorum mücadele ediyorsunuz
buna ortak olmak beni mutlu ediyor
inşallah hepinizin güzel haberlerini alırızz
nasıl sevinicemm anlatamam
bahoooo
kafayı boş bırakmak mümkün değilhayit suyu ne????
zaten sende sonuctan anlarsin degerin aralikta cok bir fark yok,eski aylarda yaptigin testlere gore nasil?
zaten bir sorun olsa dr da bunu soylerde icini ferah tut ,herseyden bir anlam cikartiyoruz su kafamizi rahat birakamiyoruz ya asil sorun orda basliyor ama buda cook zor
ins bir gun burda hepimiz guzel haberler paylascaz canim,
canım Allah razı olsun
bundan sonra isminle dua edicem
Rabbim kabul eder inşalah
biri benı çağırmış hepberaberhoşbulduk canım.. sen bu ay benden erkencisin
İnşallah canım.. hep beraaber halay çekeriz artık
canımmmm nabersinnnn?
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ronyaaaammm bana yorum yapmamışsınnn sence çatlamışmıyım canımbenim
ve çatladıysam sence ne zamannn
kafayı boş bırakmak mümkün değil
en azından benim için öyle
umarım tez zamanda biz de mutlu oluruz
onu basardigimiz gun bu is olucak zaten,bunun formulunu bulan varsa banada versin:)))
kafayı boş bırakmak mümkün değil
en azından benim için öyle
umarım tez zamanda biz de mutlu oluruz
onu basardigimiz gun bu is olucak zaten,bunun formulunu bulan varsa banada versin:)))
aslında ben çok katılmıyorum buna
yani hamileliği isteyen insan mutlaka ama mutlaka takar kafaya
ne bileyim ben biraz da böyle düşünüyorum
arkadalar merhaba uzun zamandir sitee giremedim ablam dogum yapti biz yurtdisinda yasadigimiz icin bir sure ablamda kaldim onu tek birakmamak icin:))
yigenim sayesinde bu surecte yalanci annelik yasadim Rabbim bu duyguyu hayirlisi ile isteyen herkese nasip etsin hicbir kadini bu uygudan mahrum birakmasin
size birsey sormak istiyorum ben en son 9 aralikda regly oldum ben de pko lu olanlardanim geelde 35 gunde olurum ama uzadigi da cook olmustur bu ayda bunlardan biri
busurecte ates olcmeye arada verdim duzenim bozuldu diye ve ala regly olmadim en son iki hafta once test yaptim negatif ama 2 hafta once benim cok sistedli akinti basladi yumurtala dan okadar umut kesmistim ki ciddiyebile almadim ama gecen hafta 25 aralikda ovulasyon testi yapayim dedim oylesine bu akintilardan suphe ederek ve hayatimda ilk defa gulen yuzu gorduk ertesi gunde cikti ve biz calistik:)))
28 aralikt adr gittim sol tarafda yumurtan catlamis bekliycez dedi bende son birkac gundur gene ates olcuyorum
benim regly oldugumda ki atesim 35.9- civariydi bu seurecte hep 35.6 ve 35.9 olarakda devam ben birakana kadar olcmeyi
ama son olculerim sunlar
29 ocak 36.1
30 ocak 36.3
31 ocak 36.4
1 subat 36.6
ayrica normalinde gun icinde yada gece yatmadan olcugumdede 36.1 civari olurdu dun gece 36.8 bu sabah normal saatin disinda 36.7 idi:))
belirti olarakda hep karnimda agri var ,midem de kotu,ama bunlar regly ve psikolojik de oldugundan belirtileri cok baz alamiyorum
aklim cook karisik ne olur cevap kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?