Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım yarında yükselmeye devam ederse sanki 15. gün çatlamış gibi
hadi hayırlısı bugünleri boş geçme

ani yukselis artis 13 te daha cok oldugundan bana 13.gun catlamis gibi geldi
bugun inceledigim tablolara gore ff genelde dusus ve aniden yukselme olursa o gunu kabul ediyor
bekleyisin hayirli olsun

teşekkür ederim kızlarr değerli yorumlarınız için.
tablo bu şekilde ama bu ay bende ne akıntı ne kasık ağrısı olmadı.yani çatladığımdan hiç umudum yok.
hakkımızda hayırlısı olsun.en çok bu ay çalıştım ilk defa.her ay sallardım.ama artık çalışmak zamanı 1.5sene oldu bekleyeli.

ani yukselis artis 13 te daha cok oldugundan bana 13.gun catlamis gibi geldi
bugun inceledigim tablolara gore ff genelde dusus ve aniden yukselme olursa o gunu kabul ediyor
bekleyisin hayirli olsun

evet öyle yapıyor cnm,
ben denemek için bikaç gün değeri girdim,yükselerek devam ettiğinden çekmiyor çizgi fln,
ancak düşürüp yükselmeyi denedim o zamn çizgi çekti,
ateşte çatlama tanımı bu çünkü heryerde böyle geçiyo ama ne bileyim herkeste de o ani düşüş yada çıkış olmuyorki,
ama bakıyosun o ay hamile...
iyice karıştı kafalar

dogru diyorsun herkesin bunyesi farkli ya
oyle tablolar var ki nasil yani hamile mi bu kisi diyoruz
ama kadin hamile
ay benim de bir an once gelse yumurtlama donemin daha yolun basindayim cooook var

çalış canım çalışşş zaten bilmeden çalışmak daha makbul bence.
yumurta çatlamışmı patlamışmı akıntıymış şuymuş buymuş didikledikçe
daha beter stres oluyo,
her zmn ağrı yada akıntı olmaz kimi insanda hiç olmuyomuş, öyle düşünme
bu ay bende de pek bişey olmadı senin gibi tereddütlüyüm aslında ama...
artık rabbime bıraktık bundan sonrası biz elimizden geleni yapıyoruz...

dogru diyorsun herkesin bunyesi farkli ya
oyle tablolar var ki nasil yani hamile mi bu kisi diyoruz
ama kadin hamile
ay benim de bir an once gelse yumurtlama donemin daha yolun basindayim cooook var

aynen öyle, ateş hele uykusuzluktan stresten herşeyden etkilenen bi veri bence
ani düşüşler tamam belli oluyor ama günü gününe her değerin sağlıklı olduğunu zaten sanmıyorum,
az çok vücudumuzu takip ediyoruz işte, en güzel yanı adet gelecekmi onu bilip kendini hazırlıyosun
boş boş umutlanmaktansa bu daha iyi...
geçer geçer zaman merak etme geçen hafta bende senin gibiydim çok sıkıcı oluyo reglken o gnleri beklemek

regl geliyor bitsin diye bekliyorum
ovulasyon basliyor aman degerlendireyim iyi degerlendireyim diye bir panik
dpolar basliyor oldu oldu mu derdi
bat yaklasiyor hamile miyim hamile degil miyim ikilemleri
oyyy oyyyy bebisssss gel artikkkkk yeter nazlandigin

evet cok haklisin ates olcmiycem bu ay dedim ama o zaman da yersiz yere sevinirim bat gecti diye oysaki bazen gec catlayabiliyor bu ay gordum

kızlar selam...bişi danışcam sizlere...uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntı 2 gün önce gelmişti.o gün akşamı ov testi yaptım...ikinci çizgi tam koyu çıkmadı.dün de testi tekrarlamadım.önceki aylarda ateş ölçüyordum.bu ay bıraktım.ama az çok kendi vucudumu tanımış oldum..düşük bir ateşim var..36,6 oldu mu yüksek sayılıyor benim.bugün ölçtüm 36,1 çıktı. bu arada bugün adetimin 18. günü..31 günde adet oluyorum.31. gün yeni adetim başlamış oluyor.sizce benim yumurta çatlamışmıdır?uzayan akıntıdan ne kadar süre sonra çatlama oluyor?bat 15 şubat bu arada...

benim gecen ay 16.gun catladi
akintim 10 ve 11.gun geldi watery olan
yani onceden geldi
genelde 2, 3 gun onceden geliyor benim akintim
o uzayan yogun akinti yakin zamanda yumurtlamanin olacagini ya da yumurtlamanin kisa zaman once gerceklestigini gosterir diye okumustum ben internette
degisiyor ama bu durumda sanirim canim

canım senin adetlerin kaç günde bir oluyor?ben bugün çatlamış olabilirmiyim?yarın ateşimi tekrar ölçeyim o zaman.bakalm kaç çkcak?

bende bu ay ölçmeyecektim güya ovulasyon zmnı geldi dayanamadım göreyim dedim ne zmn çatlıcak
şimdide takıldım bırakamıyorum işte, hastalık bu hastalık bunları keşfetmeden önce nasıl yaşıyodum acaba
çok merak ediyorum

canım duyduğum bildiğim ve brzda tecrübe ettiğim kadarıyla
uzayan akıntıdan sonraki 36 saat içinde yumurta çatlarmış,
akıntıyı gördüğün gün ve sonraki 2-3 gün o nedenle önemli günler diyebiliriz...
ateşin bugün baya düşmüş bence değerlendir yarın aniden fırlarsa kaçırmamış olursun

canım duyduğum bildiğim ve brzda tecrübe ettiğim kadarıyla
uzayan akıntıdan sonraki 36 saat içinde yumurta çatlarmış,
akıntıyı gördüğün gün ve sonraki 2-3 gün o nedenle önemli günler diyebiliriz...
ateşin bugün baya düşmüş bence değerlendir yarın aniden fırlarsa kaçırmamış olursun
[/QUOTE]

canım çok saol.dün çalışma oldu gece..bugün yine yaparız. bir de yarın sabah yaparsak herhalde yeterli olur...biraz üst üste olacak ama napalım..en iyisi bu demi?

canım çok saol.dün çalışma oldu gece..bugün yine yaparız. bir de yarın sabah yaparsak herhalde yeterli olur...biraz üst üste olacak ama napalım..en iyisi bu demi?[/QUOTE]

evt bugün ve yarını değerlendir derim..
sonrada gün aşırıya dönersin istersen hepten de boşlamayın diyorlar :)
hadi hayırlısı artık

Kızlar müjdeee kan sonucumu öğrendim
3096.53 çıkmış çok şükür meleğim benimle

Kızlar müjdeee kan sonucumu öğrendim
3096.53 çıkmış çok şükür meleğim benimle

canım tebrikler değerin süper çıkmış
maşallah allah nazarlardan saklasın inşşş
kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

kızlar ben napıcam tam ovulasyon haftam ve benim canım hiç malum işi yapmak istemiyo eşimin testi kötü çıktığından beri napıcam ben yaaa

Son düzenleme:
kızlar ben napıcam tam ovulasyon haftam ve benim canım hiç malum işi yapmak istemiyo eşimin testi kötü çıktığından beri napıcam ben yaaa

böyle görev gibi olunca insanın hiç içinden gelmiyo zaten bende çok sıkılyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…