Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarrrrrrrrr

Nazlımcım tablon süperrr vee son 1 gün hadi inşşş güzel haber vereceksin bize
ben senin yerinde olsam bugün bile dayanamayıp test yapardım belkide :)))

buda benim şaheser
ateşim bugün de 36,8 çıktı...baştaki değerlerim eksik diye sanırım çizgiyi hala çekmeyince şöyle bişey yaptım,
boş olan 9. günüme de aynı değeri yani 36,4 ü girdim denemek için,
öyle olunca 12. güne çekti çizgimi? Ne dersiniz kalsın mı böyle 12. gün mü dürü bu yumurtlama acaba....

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

evet cnm kesin birşey söylenemiyor dediğin gibi herkeste farklı ama genede paylaşmak hamile giibisin sözünü duymakda insanı sevindiriyor moral oluyor canım

güzel belirtiler var sendekaç gün daha bekleyip test yapmayı düşünüyorsunn cnm...

canım hıc yerını degıstırme bencede 12. gunde olmus :) hadı sonu güzel gelsin inşallah

merhaba kızlar.. şu an bir anlam ifade etmeyen tablomu ekliyim.
bismillahirrahmanirrahim
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
sabah 8 de doktor kontrolüne gittim. 3-4 tane yumurtacıklarım oluşmuş
bu ay da kullandım ya serophene..
doktor bugünden başlayın çalışmalara dedi..
Rabbim den dileğim en az birinin tutması..

:))) vallahi cok tesaduf olmus canim
bakalim suan icin ates iyi gidiyor ins da boyle gider bu ay olmazsa asilama yapilcak oyle karar aldik aslinda daha onceden karar verildi ama ben dogal istiyordum bakalim kismet hic degilse gecde olsa yumurtluyorum bunu gordum onada sukur:)))

mas atesin cok iyi gidiyor ins guzel haberini aliriz:)))

oleyyyyyyyyyyyy
atesinde dusus yok diyebiliriz super hala
batma olmasi ve gogus ucu kahverengilesmesi zaten en guzel belirtilerden
umarim oyledir nazlim

oy kuzum saol hayırlısı olsun rabbimden tek dileğim bu bütün adet belirtilerini yaşarken hamile kalırsam çok şaşırırım hiç umudum yok inana

kızlar saolun güzel yorumlarınız için bu akşam yapıcam zaten test varsa çıkar elf seninle aynı gün adet olmuşuz hakkımızda hayırlısı seni hep takip ettim bu ay:)

hayırlısı canım ne yapalım başka zaman olur inş.

inş cnm üzme kendini diyorum ama biliyorum elde olmuyor hele ilk gün hiç olmuyor
ama yeni bir dönem başlıyor düzenli adet olabilmek bile büyük nimetmiş
burda görüğüm okuduğum sorunlardan sonra onu anladım ben,
hayırlısıyla önümüzdeki ay gelir inş meleğin...

beni asıl üzen şu oldu 2 aydır düzenim bozuldu 30 günde adet olurdum geçen ay 38 bu ay 35 olacak bıktım valla doktora gittim bir problem de yok stres diyor ama bilmiyorum

beni asıl üzen şu oldu 2 aydır düzenim bozuldu 30 günde adet olurdum geçen ay 38 bu ay 35 olacak bıktım valla doktora gittim bir problem de yok stres diyor ama bilmiyorum

canım stres çok etkili oluyomuş onu bende duymuştum sakin olun stres yapmayın diyolar hep ama stres yapmamakta elde değil

evt canım hep strese bağlıyorlar belli bi sorun yoksa
ama doğruda olabilir
benimde adetim bu yaşıma kdr ne gün ne saat şaşmazdı ama son 4-5 aydır korrunmayı bıraktığımızdan beri
ileri geri oynuyor maaşallah
doktorlar diyor korunma bırakılınca 5 öne 5 geri kayma olabilirmiş bu normalmiş,
o yüzden sıkma canını, stresi nasıl kovacağız bilmiyorum ama bi yolunu bulmamız gerek..

canım stres çok etkili oluyomuş onu bende duymuştum sakin olun stres yapmayın diyolar hep ama stres yapmamakta elde değil

her ay bu ay ateş ölçmeyeceğim diyorum ölçüyorum hep düşünmeyeceğim diyorum düşünüyorum. başka sorunlar da var kafam onlara gittikçe moralim alt üst oluyor. offff ne yapacağımı da bilemez oldum

annemler gitti.. içimi bi yalnızlık kapladı.. ne güzeldi yaaa....

annemler gitti.. içimi bi yalnızlık kapladı.. ne güzeldi yaaa....

karanfilce ahhh ahhh cok iyi bilirim onu
ben her ayrildigimda cok kotu oluyorum
zor....umarim bebis bu ay tutunur annesine de onu bu yalnizliktan kurtarir

saskinanne, dur daha adet olmadin uzme kendini, olursan da hayirlisi olsun..bosuna stres yapma da bak dedigin gibi yumoslarin etkilenmesin

elf umarim mujdeli haber vereceksin az kaldi nazlim sen de oyle, guzel haberlerle costurun bizi

ben de bu ay hesabi kitabi biraksam mi diyorum kendi kendime
daha 1.ay oldu calismalara yeniden basliyali yine ya soyle ya boylelere basladim.. dinlensem mi bu ay olcmeyip diyorum bir yandan, gunasiri iliski olur kacirmam nasilsa diyorum
bir yandan uff sonra pisman olursam diyorum..

karanfilce ahhh ahhh cok iyi bilirim onu
ben her ayrildigimda cok kotu oluyorum
zor....umarim bebis bu ay tutunur annesine de onu bu yalnizliktan kurtarir

..

amin inşallah... hayırlısıyla..
evet öyle birlikteliklerin ve geçen güzel günlerin ardından gidince arkalarından bakakalıyorsun...
çocukken de köye kuzenlerimin yanına gitmenin en kötü yanı gelince karşılaştığımız bomboş duvarlardı...

kızlar bugün ne oldu biliyor musunuz.. hemşireyle konuşuyordum eşimin 2 yıl önceki testi çok iyiymiş şimdiki çok kötü 2 yıldır radyasyonlu makine kullanıyor sanırım hız o yüzden düştü dedim. doktor da dedi ki radyasyon belli bi miktara kadar spermleri olumlu etkiler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…