353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ateşim böyle bi tık düştü ama hala ortalamanın üstünde kasıklarımda ağrılar batmalar var gögüslerim şiş mzellikle üst tarafları çok acıyo bide kocaman oldular gögüs uçlarımın etrafıda kahverengileşmiş umutlanmak istemiorum ama ateşimde güzel gidiyo ne dersin bak bakalım bi
canim atesin super
cok umitlendirmek istemiyorum ama hamile gibisin
ben hamile kaldigim ay butun ay boyunca goguslerde hicbir degisiklik yasamayip, bat gunu gogus ucum agrimaya baslamisti.. normalde bat yaklasinca gogus ucu agrisi gidiyor ve tam tersi olmustu.. senin de birkac gun var daha iyi birsey bu ama herkeste farkli o yuzden kesin birsey soylenmiyorumarim hamilesindir
güzel belirtiler var sende353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ateşim böyle bi tık düştü ama hala ortalamanın üstünde kasıklarımda ağrılar batmalar var gögüslerim şiş mzellikle üst tarafları çok acıyo bide kocaman oldular gögüs uçlarımın etrafıda kahverengileşmiş umutlanmak istemiorum ama ateşimde güzel gidiyo ne dersin bak bakalım bi
Günaydın kızlarrrrrrrrr
Nazlımcım tablon süperrr vee son 1 gün hadi inşşş güzel haber vereceksin bize
ben senin yerinde olsam bugün bile dayanamayıp test yapardım belkide :)))
buda benim şaheser
ateşim bugün de 36,8 çıktı...baştaki değerlerim eksik diye sanırım çizgiyi hala çekmeyince şöyle bişey yaptım,
boş olan 9. günüme de aynı değeri yani 36,4 ü girdim denemek için,
öyle olunca 12. güne çekti çizgimi? Ne dersiniz kalsın mı böyle 12. gün mü dürü bu yumurtlama acaba....
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Eki Görüntüle 337988
canım hıc yerını degıstırme bencede 12. gunde olmus :) hadı sonu güzel gelsin inşallah
Canim bukadar tevafuk olur heralde:)) onceki batlarimiz seninle ayni tarihmis 9 Aralikve benimde Ablam yeni dogum yapti:)
Ovulasyon testi kullanmissin doktorada gitmissin sanirim yumurtladigina eminsin..eger soyledigin gibi 25 ocakta yumurtladigini dusunuyosan bugun yumurtlamadan sonra 7.gunun oluyor..atesin yukselerek devam etmesi guzel bence..eger dollenme olmussa da yukselerek devam eder ve sonuna kadar yuksek kalirbu konuda pek bir bilgim yok ama Pcoda olsa sanirim yumurtlama tespit edilmisse yumurtladan 12-16 gun sonra hamilelik varsa cikar veya yoksada adetin gelir heralde cnm..ilk secenek olur umarim
BAT:[/B]
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4
5 ocak : 7.gün 36.3
6 ocak : 8.gün 36.2
7 ocak : 9.gün 36.5
8 ocak : 10.gün 36.6
9 ocak : 11.gün 36.4
10 ocak : 12.gün 36.5
11 ocak : 13.gün 36.3
*12 ocak : 14.gün 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 15.gün 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 16.gün 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 17.gün 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 18.gün 36.3
17 ocak : 19.gün 36.0
*18 ocak : 20.gün 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 21.gün 36.2
*20 ocak : 22.gün 35.9
21 ocak : 23.gün 35.9
*22 ocak : 24.gün 36.2
23 ocak : 25.gün 36.2(gece kasık ağrısı ve lekelenme)
24 ocak : 26.gün 36.4
25 ocak : 27.gün 36.4
26 ocak : 28.gün 36.4(lekelenme)
27 ocak : 29.gün 36.6
28 ocak : 30.gün 36.6
29 ocak : 31.gün 36.6
30 ocak : 32.gün 36.7
31 ocak : 33.gün 36.8
1 ocak : 34.gün 36.8
2 ocak : 35.gün 36.8
son beş güngür iğne ucu gibi lekelenmelerim oluyor hep adet geliyor diyorum ama gelen yok...göğüs ağrısıda hafiften başladı dün akşam...
oleyyyyyyyyyyyy
atesinde dusus yok diyebiliriz super hala
batma olmasi ve gogus ucu kahverengilesmesi zaten en guzel belirtilerden
umarim oyledir nazlim
Günaydın kızlarrrrrrrrr
Nazlımcım tablon süperrr vee son 1 gün hadi inşşş güzel haber vereceksin bize
ben senin yerinde olsam bugün bile dayanamayıp test yapardım belkide :)))
buda benim şaheser
ateşim bugün de 36,8 çıktı...baştaki değerlerim eksik diye sanırım çizgiyi hala çekmeyince şöyle bişey yaptım,
boş olan 9. günüme de aynı değeri yani 36,4 ü girdim denemek için,
öyle olunca 12. güne çekti çizgimi? Ne dersiniz kalsın mı böyle 12. gün mü dürü bu yumurtlama acaba....
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Eki Görüntüle 337988
kızlar saolun güzel yorumlarınız için bu akşam yapıcam zaten test varsa çıkar elf seninle aynı gün adet olmuşuz hakkımızda hayırlısı seni hep takip ettim bu ay:)evet cnm kesin birşey söylenemiyor dediğin gibi herkeste farklı ama genede paylaşmak hamile giibisin sözünü duymakda insanı sevindiriyor moral oluyor canım
güzel belirtiler var sendekaç gün daha bekleyip test yapmayı düşünüyorsunn cnm...
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlarrr kasılmalarım başladı adetim geliyor bu ay da olmadı moralim çooookkk bozuk
hayırlısı canım ne yapalım başka zaman olur inş.üzülme canım yaaa hayırlısı olsun...:ssz:
hayırlısı canım ne yapalım başka zaman olur inş.
beni asıl üzen şu oldu 2 aydır düzenim bozuldu 30 günde adet olurdum geçen ay 38 bu ay 35 olacak bıktım valla doktora gittim bir problem de yok stres diyor ama bilmiyoruminş cnm üzme kendini diyorum ama biliyorum elde olmuyor hele ilk gün hiç olmuyor
ama yeni bir dönem başlıyor düzenli adet olabilmek bile büyük nimetmiş
burda görüğüm okuduğum sorunlardan sonra onu anladım ben,
hayırlısıyla önümüzdeki ay gelir inş meleğin...
beni asıl üzen şu oldu 2 aydır düzenim bozuldu 30 günde adet olurdum geçen ay 38 bu ay 35 olacak bıktım valla doktora gittim bir problem de yok stres diyor ama bilmiyorum
beni asıl üzen şu oldu 2 aydır düzenim bozuldu 30 günde adet olurdum geçen ay 38 bu ay 35 olacak bıktım valla doktora gittim bir problem de yok stres diyor ama bilmiyorum
canım stres çok etkili oluyomuş onu bende duymuştum sakin olun stres yapmayın diyolar hep ama stres yapmamakta elde değil
her ay bu ay ateş ölçmeyeceğim diyorum ölçüyorum hep düşünmeyeceğim diyorum düşünüyorum. başka sorunlar da var kafam onlara gittikçe moralim alt üst oluyor. offff ne yapacağımı da bilemez oldumevt canım hep strese bağlıyorlar belli bi sorun yoksa
ama doğruda olabilir
benimde adetim bu yaşıma kdr ne gün ne saat şaşmazdı ama son 4-5 aydır korrunmayı bıraktığımızdan beri
ileri geri oynuyor maaşallah
doktorlar diyor korunma bırakılınca 5 öne 5 geri kayma olabilirmiş bu normalmiş,
o yüzden sıkma canını, stresi nasıl kovacağız bilmiyorum ama bi yolunu bulmamız gerek..
annemler gitti.. içimi bi yalnızlık kapladı..ne güzeldi yaaa....
karanfilce ahhh ahhh cok iyi bilirim onu
ben her ayrildigimda cok kotu oluyorum
zor....umarim bebis bu ay tutunur annesine de onu bu yalnizliktan kurtarir
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?