Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yok ya iğne vermiyor doktorum. çok seviyorum doktorumu ama benim istediklerimi hiç gale almıyor kendi bildiğini yapıyor. bugün ameliyat günü olduğu için erken gittim 8 de muayene oldum. tam bi tonton dede
ben çatlama gününü ateşle tespit ettim iğne olmadım. çünkü vermedi. hoş verse de doktorum bu ay için sadece 4 gün ilişki önerdi tek günler..ama bu ay da olmazsa ben de aşılama isterim belki.
bugün 11. günümdü benim de 18-25 mm arasında 3 yumurta +1 de gelişmekte olan yumurta varmış.. doktor görünce Aman tanrım! dedi
belki sen de kullansan senin de fazla olacaktı hatta onu bırak bence ilacın etkisi devam ediyo. belki senin de 2 tane filan olmuştur bu ay geçen ay..
Allahım bebişlerimiz gelse de biz de kadın doğumda uzman olmaya başlamasak

evetb ende her adetliyken kontrole gittiğimde 10-12 tane görürdü.bir hafta sonra bir iki tanesi büyürdü..bundan dolayıymış.byüyen foliül diğerlerini baskılarmış....gerçekten daha neler öğrencez kimbilir..eriyip gitmesindense kullanmak mantıklı gerçekten...

elimiz mahkum maalesef...dediğin gibi umut işte..umarım hiç gerek kalmaz bunlara...

ay çok güldüm yaaa...:90:..ilahi...erkeklere düz mantık deriz ama bizim mantığıma göre düşünecek olursa çok doğru bi mantık yürütmüş....ben de ikinci tüp denemesinde öğrendim bunu...ay ne takmıştım kafama...
bi e bişey daha öğrendim geçenlerde..doğum kontrol hapı rahim kanserine karşı korurken göğüs kanserini tetikleyebiliyomuş..:26:.arkadaşım 5 sene kullanmıştı..bunu onun doktoru söylemiş göğsünde kitleler oluşunca..

ömrümde sadece 2 ay mı ne kullandım düğünden önce adet düzenim bozulmuştu. hem de ilk aylar onu kullanırım demiştim. ama baktım ki ben vajinusmustan bişey yapamıyorum zaten doğal olarak korunduk gibi oldu..

sadece doğum kontrol hapı mı herşey kansere etken

bu arada canım.. Rabbim bebeğini en yakın zamanda göndersin inşallah.. özel olarak dua ediyorum senin için...

canııııımmm..çok teşekkür ederim......çok sevindim şimdi yaa....inşallah birlikte canım...

kızlar merhaba nasılsınız

kafam karıştı yaa FSH hormonu bu kadınlarda erkeklerde tüylenmeye neden olan hormon mu benim çenemde yüzümde baya tüy var :26: fsh hormonum normalden biraz üstündeydi sanki yıllar önce yaptırmıstım çok adet görüyorum diyeee

zaten en güzeli kendiliğinden çatlaması ama benim korkum ya büyüyyüpte kist olursa diye.
evet 1 kutu klomenin bir kaç ay etkisi devam edermş.

tatlım benimde fazla kilolarım var doktorum biraz kilo verirsen daha rahat hamile kalırsın hemde hamileliğinde rahat edersin dedi ne güzel hamile kalacağıma inandırıyor beni sağolsun bazen bu düşünceden bile uzaklaşıyorum hiç anne olamayacağımı düşünüp bitiriyorum kendimi bende korkuyorum ters bişey yaparım bebek varsa zarar görür diye dedim güldü saçmalama dedi ben barfiks çek demiyorum dedi ama bebek böyle sebeplerle düşmez zarar görmez spor her daim olsun hayatında bir zararı olmaz dedi benim annem tabak almak için dolaba uzandığımda bile bana kızıp uyardığı için öyle alışmışım napıyımmm...

günaydın kızlarr herkesin kandili ve cuması mubarek olsun rabbim sesimizi duysun bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallahhh
ben dün test yaptım negatif malesef ateşim hala düşmedi sanırım grip olucam bu yüzden ateşim yüksek çıkıo aklıma başka bişi gelmio
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım erken yapmıssın testı en azından 3 gundaha bekle idrar testi için bence hamile olma ihtimalin yuksek dpo 14 de ates cıkmıs

kızlar bu sabah itibariyle tüm umutlarım yıkıldı diyebilirim tablom çizgiyi 14. günden 15. güne çekti ve o gün bizim çalışmamız yok 13. ve 17. günşer çalışmamız var sabah sabah baya ağladım yani malesef

işte tablom kızlar yorum yaparsanız sevinirim

3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com

saol canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
canım bazı tablolarda 13.gün test negatif 18 gün pozitif çıkmış bekleyelim bakalım 2-3 gün daha belli olur
inşallah bebeğin seninledir canım

Son düzenleme:
tabloda 14. gün gözüküyor ama cizgi spermler 3 gün yaşar o nedenle fazla üzülme eger zamanı gelmisse bebek için yine de olur

canım tablomda geri dönüş yaptım birşeye baktım sende tam o ara bakmışsın heralde.. şimdi düzelttim tablomu.. 15.güne çekti.. çok üzüldüm sabah sabah

ben spermler 2 gün yaşıyor diye biliyordum 3 günmü yaşıyormuş ?

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrr...
hepinizin mübarek kandil günü kutlu olsun,
bu güzel günde rabbim dualarımızı kabul etsin inş, meleklerimizi göndersin....

Nazlımcım süper gidiyo yaaa bence hemen canını sıkma
bikaç gün daha bekleyip denersin testi gelmezseler eğer,
inş gelmezzzzzzz

canım yumurtlamanın 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası da önemli günler
olucak olduktan sonra o ilişkiler de yeter boşuna üzme kendini bence..

Son düzenleme:

zaten 2 gün öncesinde ve 2 gün öncesinde var

ama yumurtlama günü yok ortada sperm filan ay ben gerçekten kötüyüm ya anlatamam yani şuan...

ama elimizde değildiki eşim hastaydı nasip kısmetden başka bişey gelmiyo elimden

günaydııııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar
herkese hayırlı kandiller gönünüzden geçen tüm dilekleriniz hayırlı kılınarak kabul olsun inşallah

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar ve mübarek kandiliniz kutlu olsun rabbim bugün bütün dualarınızı kabul etsin rabbim evlat hasreti ile yanan bizlere hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

yanlıs bilmiyosam 3 güne kadar yasayabılırler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…