test yaptınmı canım çok ilginç yaaa
sabit gitmesi cok iyi canim
hatta hamilelerin tablolarinda vardi bu tarz sanirim folikasit nickli arkadasimizinki boyleydi
umarim hep yuksk gider sanirim ilk defa olcuyorsun bu ay
bir de avatarin superrrrrr
merhaba kızlaqr ben geldim...
ankaradan döndük tatil bitti...
kısaca özetleyeyim..
spermiyogramımız fena çıkmadı ürolog normal yolla bebeğiniz olur dedi ama hızımız düşük çıktı onun içinde keçiboynuzuna devam edeceğim..
birde eşimde testesteron hormonu düşüklüğü vrdı oda sperm sayı hız yapı vs etkilermiş...dr onun içinde bu hormonu dzenlemek için iğne tedavisine başlayacak 3 hafta sonra eşime...herşey iyi olacak inşallah..eşimin problemini en sonunda anlayan psikolojik deyip bizi bşından savmayan bi dr rastladık en sonunda...sorunu buldu vede çözüm yollarını da söylediiçim umut doldu....
sonuçlarını yazayım...
sayı:30 milyon
ileri hız:%10 az ama düzelicek iğneyle inş...
morfoloji:% 14
benim içinse....adetim dün geldi....bittiğindebende dr gidicem birde bana bakılsın bakalım neler çıkıcak.....
benden haberler böyle umarım sizde iyisinizdir...
varikosel için muayne oldumu eşin??? ileri hızlı sınırı %25 diye biliyorum ama geenlerde bi arakdaş %5 ile hamile kalmıştı ...rabbim ol dedikten sonra...
söyeyecek bişey bulamadım.
Rabbim en iyi bilendir. hikmetinden sual olunmaz...
sonucta sen kanama yasamadin daha di mi
kanaman basladiysa da diyelim ki 8 subat, o tarihi acip orayi doldurmaya basliyorsun adetin ilk gunu diye
inşallah cnm ..evet mevlit kandili bu cuma ....o günü dualarla geçirelimmm ben hepiniz için dua edicem ALLAH izin verirse....
geçmiş olsun ...umarım bundan sonraki gebeliğin sağlıklı bir evlatla sonuçlanır .....
tsh ne baktırdınmı yüksek olabilirmi benim öylede dr. bebek gelşmez değerin düşmezse dedi:26: çok çok çok geçmiş olsun
saolun kızlarr rabbim sizlere yaşatmasın insaallah benimde son olur dün gebeligime son verildi çok acılıydı lokal anasteziyle oldum ve çok acıdı hissettim herşeyii gözyaşları içinde mübarek mevlit kandili hürmetine dua ettim rabbim böyle bir gebelik verecekse bir daha vermesinn yaşatmasınn insaallahh saglıklı hayırlı salih amelli bir evlatla sevindirsin hepimizi insaallahkayıt oldumcnm ama bir türlü tabloyu yapamadım nedense...
sağolasın cnmson gün normalde dündü ama yumurtlamaya göre daha var gibi hayat acilin dediği gibi 12 veya 16 gün geçmesi gerekiyor yumurtlamadan 4 gün daha beklim inşllah gelmez...
inşllah cnm...
sonu güzel olsunda razıyım beklemeye...
çok geçmiş olsun canım hayırlısını nasip etsin rabbim...
saolun kızlarr rabbim sizlere yaşatmasın insaallah benimde son olur dün gebeligime son verildi çok acılıydı lokal anasteziyle oldum ve çok acıdı hissettim herşeyii gözyaşları içinde mübarek mevlit kandili hürmetine dua ettim rabbim böyle bir gebelik verecekse bir daha vermesinn yaşatmasınn insaallahh saglıklı hayırlı salih amelli bir evlatla sevindirsin hepimizi insaallah
saolun kızlarr rabbim sizlere yaşatmasın insaallah benimde son olur dün gebeligime son verildi çok acılıydı lokal anasteziyle oldum ve çok acıdı hissettim herşeyii gözyaşları içinde mübarek mevlit kandili hürmetine dua ettim rabbim böyle bir gebelik verecekse bir daha vermesinn yaşatmasınn insaallahh saglıklı hayırlı salih amelli bir evlatla sevindirsin hepimizi insaallah
sonucta sen kanama yasamadin daha di mi
kanaman basladiysa da diyelim ki 8 subat, o tarihi acip orayi doldurmaya basliyorsun adetin ilk gunu diye
canım sen kürtaj olduğun güne göre mi tablo yapacaksın.yoksa normal adet döngüne göre mi?olmuyor???? Halen ilk tabloda düzeltme yapıyor onu kapatıp yeni tablo nasıl oluşturuluyor kızlar
kızlar adet oluyorumm yavaştan başladı gibicuma günü olmayı bekliyorum 6 gün öncesinden geldi yine şaşıyor adet tarihimm oy Allahımm şifa versin hepimizee tez zamanda kucaklarımız dolsun hayırlısıyla
Ateş tablom
3a9153 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar adetin ilk gününden itibaren ölçmeye başlıcam ama adet oldugumda yeni tabloyu nasıl oluşturucam ve bu ff çizgisini nasıl çizecek bana yardımcı olurmusunuz canlarım :44:
canım sen kürtaj olduğun güne göre mi tablo yapacaksın.yoksa normal adet döngüne göre mi?
yeni tablo oluşturmak için adet olduğun güne menses sprotting olan yerde kanama miktarını seçmelisin canım ozaman zaten kendiliğinden yeni tablon oluşur.
ayrıca senin ateşin neden bu kadar değişken olmuş her gün aynı saatte(6-8arası) yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorsun değilmi?
belkide yerleşme kanamasıdır cnm öle 6gün önceden gelmesi enteresan.
inşAllah öyledir tatlım ama hiç umutlanmak istemiorum tablom çok fena anlayamadım zaten
korunmayı bıraktıgımızdan beri adetlerim şaştı son 3 aydır düzelmişti ki bugun kahverengi lekelenme basladıönceden yani korunurken dgrudan kanama baslardı korunmayı bıraktktan beri önce 2 gün leke sonra kanama baslıyor çözemedim :2:
evet canım sabah işe gitmek için kalkıyorum bugün ve 19. gün hariç hep 06.45 de ölçtüm:26:
bugün de 07.00 de ölçtüm canım
bi kaç gün bekle canım eğer gelmezse süper.gelirse de yeni ay için çalışmalara başlarsın.
hakkında hayırlısı olsunn..
ay canımm çok üzüldüm geçmiş olsunnn allahım şifa versinnNeden sonlandırıldı
Amin tatlım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminn kıyamam yaa inşallah tez zamanda güzel haberler alırız ve kucagımıza alırız bebeklerimizi
çok geçmiş olsun canım şaşırdım hemde üzüldüm allah bir daha yaşatmasın.
Inşallah tekrar kalırsın ve sağlıcakla kucağına alırsın.
Saol canımm ama gelicek biliyorumm
O kadar cok dua ettim ki sizlere kendime inşAllah dualarımız kabul olur
saolun kızlar kalp atışı yoktu bebegimin kısmet böyleymiş rabbim bir daha nasip ederse insaallah saglıklısından hayırlısından hepimize de banada ansip etsin insaallah
gelirse gelsin tatlım ya boşver önümüzde bir sürü ay var bu ay olmazsa diğer ay olur.
yeterki sağlığımız yerinde olsun.adet olmak bile çok güzel birşey sonuçta olamamakta var.
allah hepimizin duasını kabul etsin canımm saolasın.
Haklısın canım hamd olsn
doktor adetin 2.günü gel dedi pazartesi gitmem lazım şimdi işyerindeki müdürüm de konusuyor ha bire doktora gidiyormusum off bir dahaki aya kaldı hormon tahlilleri napimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?