Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
test yaptınmı canım çok ilginç yaaa

bence de ilginç bu ne anlamadım valla.. :) test yapmadım daha 6 gün var tahminimce daha çok var yani düşebilir birden...

sabit gitmesi cok iyi canim
hatta hamilelerin tablolarinda vardi bu tarz sanirim folikasit nickli arkadasimizinki boyleydi
umarim hep yuksk gider sanirim ilk defa olcuyorsun bu ay
bir de avatarin superrrrrr

ağzınızdan bal damlıyo valla kızlar... :)) ben pek sanmıyorum daha da çok var ama ahhhh keşkeee diyorumm...
avatar bence de harika ya bende nette görünce bayıldım allah hepimize nasip etsin böyle tatlı minikler...

merhaba kızlaqr ben geldim...

ankaradan döndük tatil bitti...

kısaca özetleyeyim..
spermiyogramımız fena çıkmadı ürolog normal yolla bebeğiniz olur dedi ama hızımız düşük çıktı onun içinde keçiboynuzuna devam edeceğim..
birde eşimde testesteron hormonu düşüklüğü vrdı oda sperm sayı hız yapı vs etkilermiş...dr onun içinde bu hormonu dzenlemek için iğne tedavisine başlayacak 3 hafta sonra eşime...herşey iyi olacak inşallah..eşimin problemini en sonunda anlayan psikolojik deyip bizi bşından savmayan bi dr rastladık en sonunda...sorunu buldu vede çözüm yollarını da söylediiçim umut doldu....

sonuçlarını yazayım...
sayı:30 milyon
ileri hız:%10 az ama düzelicek iğneyle inş...
morfoloji:% 14

benim içinse....adetim dün geldi....bittiğindebende dr gidicem birde bana bakılsın bakalım neler çıkıcak.....

benden haberler böyle umarım sizde iyisinizdir...

varikosel için muayne oldumu eşin??? ileri hızlı sınırı %25 diye biliyorum ama geenlerde bi arakdaş %5 ile hamile kalmıştı ...rabbim ol dedikten sonra...

varikosel için muayne oldumu eşin??? ileri hızlı sınırı %25 diye biliyorum ama geenlerde bi arakdaş %5 ile hamile kalmıştı ...rabbim ol dedikten sonra...

evet canım muayene oldu hem ultrasondanda bakıldı...çok az varikosel çıktı ama dr cerrahi müdahele için erken yaza kadar bekleyelim dedi...

testesteron düşüklüğü için iğne kullancak 6 ay..inşallah ta düzelicek dr çok umutlu konuştu...

hızınız düşük dedi oda...ama düşük olmasını testesteon hormonunun düşük olması tetiklermiş..o hormonun düşüklüğüne rağmen iyi dedi hız için ve daha da iyi olucak hormon düzeldikçe dedi..

çok ayrıntılı inceleme yaptılar hem ürolog hem endokrin uzmanları..testis ultrasonu-hipofiz bezi emarı-kandan bi çok tahlil bakıldı.3 hafta sonra kandan yine bakılcak ve iğneye başlıcaz...çok mutlu oldum inan ki....iyi dr bulmak çok zor ve şimdiye kadar dr lar bize hep hap verip göneriyorlardı test ultrason emar falan nerdeeeeeeee

Son düzenleme:

söyeyecek bişey bulamadım.
Rabbim en iyi bilendir. hikmetinden sual olunmaz...

sonucta sen kanama yasamadin daha di mi
kanaman basladiysa da diyelim ki 8 subat, o tarihi acip orayi doldurmaya basliyorsun adetin ilk gunu diye

tsh ne baktırdınmı yüksek olabilirmi benim öylede dr. bebek gelşmez değerin düşmezse dedi:26: çok çok çok geçmiş olsun

saolun kızlarr rabbim sizlere yaşatmasın insaallah benimde son olur dün gebeligime son verildi çok acılıydı lokal anasteziyle oldum ve çok acıdı hissettim herşeyii gözyaşları içinde mübarek mevlit kandili hürmetine dua ettim rabbim böyle bir gebelik verecekse bir daha vermesinn yaşatmasınn insaallahh saglıklı hayırlı salih amelli bir evlatla sevindirsin hepimizi insaallah

Ay canımm çok üzüldüm geçmiş olsunnn Allahım şifa versinn neden sonlandırıldı

Amin tatlım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminn kıyamam yaa inşAllah tez zamanda güzel haberler alırız ve kucagımıza alırız bebeklerimizi

çok geçmiş olsun canım şaşırdım hemde üzüldüm allah bir daha yaşatmasın.
inşallah tekrar kalırsın ve sağlıcakla kucağına alırsın.

kızlar adet oluyorumm yavaştan başladı gibi cuma günü olmayı bekliyorum 6 gün öncesinden geldi yine şaşıyor adet tarihimm oy Allahımm şifa versin hepimizee tez zamanda kucaklarımız dolsun hayırlısıyla

Ateş tablom

3a9153 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar adetin ilk gününden itibaren ölçmeye başlıcam ama adet oldugumda yeni tabloyu nasıl oluşturucam ve bu ff çizgisini nasıl çizecek bana yardımcı olurmusunuz canlarım :44:

olmuyor???? Halen ilk tabloda düzeltme yapıyor onu kapatıp yeni tablo nasıl oluşturuluyor kızlar
canım sen kürtaj olduğun güne göre mi tablo yapacaksın.yoksa normal adet döngüne göre mi?

yeni tablo oluşturmak için adet olduğun güne menses sprotting olan yerde kanama miktarını seçmelisin canım ozaman zaten kendiliğinden yeni tablon oluşur.
ayrıca senin ateşin neden bu kadar değişken olmuş her gün aynı saatte(6-8arası) yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorsun değilmi?
belkide yerleşme kanamasıdır cnm öle 6gün önceden gelmesi enteresan.

Son düzenleme:

inşAllah öyledir tatlım ama hiç umutlanmak istemiorum tablom çok fena anlayamadım zaten

korunmayı bıraktıgımızdan beri adetlerim şaştı son 3 aydır düzelmişti ki bugun kahverengi lekelenme basladı önceden yani korunurken dgrudan kanama baslardı korunmayı bıraktktan beri önce 2 gün leke sonra kanama baslıyor çözemedim :2:

evet canım sabah işe gitmek için kalkıyorum bugün ve 19. gün hariç hep 06.45 de ölçtüm:26:

bugün de 07.00 de ölçtüm canım

Son düzenleme:

bi kaç gün bekle canım eğer gelmezse süper.gelirse de yeni ay için çalışmalara başlarsın.
hakkında hayırlısı olsunn..

çok geçmiş olsun canım şaşırdım hemde üzüldüm allah bir daha yaşatmasın.
Inşallah tekrar kalırsın ve sağlıcakla kucağına alırsın.

saolun kızlar kalp atışı yoktu bebegimin kısmet böyleymiş rabbim bir daha nasip ederse insaallah saglıklısından hayırlısından hepimize de banada ansip etsin insaallah

Saol canımm ama gelicek biliyorumm

O kadar cok dua ettim ki sizlere kendime inşAllah dualarımız kabul olur

gelirse gelsin tatlım ya boşver önümüzde bir sürü ay var bu ay olmazsa diğer ay olur.
yeterki sağlığımız yerinde olsun.adet olmak bile çok güzel birşey sonuçta olamamakta var.
allah hepimizin duasını kabul etsin canımm saolasın.

saolun kızlar kalp atışı yoktu bebegimin kısmet böyleymiş rabbim bir daha nasip ederse insaallah saglıklısından hayırlısından hepimize de banada ansip etsin insaallah

amin canım dinlen yorma kendini bu bebek olayında kafanın rahat olması şart hep stres hep stres yapıyorum yapıoruz herseyin nedeni stres

Haklısın canım hamd olsn

doktor adetin 2.günü gel dedi pazartesi gitmem lazım şimdi işyerindeki müdürüm de konusuyor ha bire doktora gidiyormusum off bir dahaki aya kaldı hormon tahlilleri napimm

Haklısın canım hamd olsn

doktor adetin 2.günü gel dedi pazartesi gitmem lazım şimdi işyerindeki müdürüm de konusuyor ha bire doktora gidiyormusum off bir dahaki aya kaldı hormon tahlilleri napimm

canım adetin 2 3 4.günü de yapılıyor hormon tahlili.yani diğer ayı beklemene gerek yok.hem tam yoğun geldiği günü ilk gün sayacaksın.

canım benim haklısın sağlıklı hayırlı bir evlat duamız Allah bir daha yaşatmasın güzelim...şimdi nasılsın peki ağrın varmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…