Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bebeğimm canım çok üzülddüm çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın

saol canım inşallah olur ama hiç bi belirti yok. zaten kocama da cok sinir oldum.bu ay okadar verimliydimki ilk defa yumurta akı akıntımı gördüm ama bizimki yine herzamanki gibi tutukluk yaptı o günlerde :) Allahım hepimiz için hayırlı olanını versin.

erkekler böyle canım en olmadık zamanda isterler bizim önemli günler gelince naza çekerler kendilerini.
boşver zorlada olmuyor.inşallah olmuştur zaten tablon güzel maaşallah.
peki kaç günde bir adet oluyrsun oda önemli.

canım ben genelde 29 günde bir 7 gün adet olurum hiç şaşmaz günü hep düzenlidir. Ama 4 aydır cocuk istiyorum ve son 4 aydır hep geç geldi düzensiz günlerde oldu. Çok düşünüyorum acaba hamile miyim acaba acaba die ondan heralde bilmiorum.

381982 ovulation charts on fertilityfriend.com slm kızlarrr
ronya seni yakaladıkça paylaşıyorum tablomu

slm kızlar bu nasıl bir tabloya insanın ateşi hiçmi değişmez yüksekte değil... Ben anlayamadım valla...

395965 ovulation charts on fertilityfriend.com

kızlar tablolarınız çok güzel sonlarıda güzel olur inşallahhhh

bebeğimmm çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm..
Allahım bi daha yaşatmasın bebeğin sağlıkla gelsin inşallah...

kızlar hatırlarsanız hamiş olduğumu söylemiştim. maalesef kanama yaşadım ve bebeğimi kaybettim. moralim hala düzelmedi. yavrum niye bana tutunamadıki. Allah böyle şeyler yaşayanlara sabır versin. doktorum kürtaj önermedi. çünkü çok küçük olduğu için sökülürsün dedi. bir dahaki adetinde gel rahimin ne durumda bakalım dedi. 2 ay hamilelik yasağı koydu. tabii ben toparlanmak için hemen istemiyorum. ama nasıl sabredicem bilemiyorum.şu an kanamam azaldı ama hala lekelenmelerim oluyor. Allah kimseye böyle bir acı vermesin.

Son düzenleme:

cok gecmis olsun
insallah bu yasadigin ilk ve son olur, bebegin yeniden saglikla gelir bir dahakine canim
seni cok iyi anliyorum ben de cok uzuldum ama sonra dusundum bu dunyada yiyecek ekmegi yokmus ve erken donemde kaybetmis olduguma da sukrettim bir yandan..
yeniden gelecek bebegin inan buna..
lekelenmeler malesef baya suruyor bu donemde kendini cok yorma bol bol dinlen
acikcasi 11 gun sonra bile ev temizliginde kendimi yormustum ve lekelenme yasamistim rahimde gerginlikle birlikte
o yuzden dinlen canim

amin canım dinlen yorma kendini bu bebek olayında kafanın rahat olması şart hep stres hep stres yapıyorum yapıoruz herseyin nedeni stres

canım benim haklısın sağlıklı hayırlı bir evlat duamız Allah bir daha yaşatmasın güzelim...şimdi nasılsın peki ağrın varmı...

bebeğimm canım çok üzülddüm çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın

bebeğimmm çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm..
Allahım bi daha yaşatmasın bebeğin sağlıkla gelsin inşallah...
saolun kızlarrr insaallahh bugünlerde geçecekk bizimde evladımızı kucagımıza alacagımız günler gelecekk
canım çok geçmiş olsun ilk gebeliginmiydi

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 7.gün 36.3
6 ocak : 8.gün 36.2
7 ocak : 9.gün 36.5
8 ocak : 10.gün 36.6
9 ocak : 11.gün 36.4
10 ocak : 12.gün 36.5
11 ocak : 13.gün 36.3
*12 ocak : 14.gün 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 15.gün 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 16.gün 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 17.gün 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 18.gün 36.3
17 ocak : 19.gün 36.0
*18 ocak : 20.gün 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 21.gün 36.2
*20 ocak : 22.gün 35.9
21 ocak : 23.gün 35.9
*22 ocak : 24.gün 36.2
23 ocak : 25.gün 36.2(gece kasık ağrısı ve lekelenme)
24 ocak : 26.gün 36.4
25 ocak : 27.gün 36.4
26 ocak : 28.gün 36.4(lekelenme)
27 ocak : 29.gün 36.6
28 ocak : 30.gün 36.6
29 ocak : 31.gün 36.6
30 ocak : 32.gün 36.7
31 ocak : 33.gün 36.8
1şubat : 34.gün 36.8
2şubat : 35.gün 36.8
3şubat : 36.gün 36.7
4şubat: 37.gün 36.6
5 şubat:38.gün 36.4

dün lekelenmem artı kızlar adete döndü bu ay da acabalarla geçti... doktor adetinin ikinci günü gel demişti benim kaçıncı günüm bilemiyorum çünkü çok lelekenmem oldu son günlerde genede gidecem bakalım ne dicek...

geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, zaman senin için çabuk ve hayırlı geçsin canım...

saskınannehayırlısı olsun canım benim bu ayda nasibimizde yokmuş diyelim bismillah diyip baştan başlayalım...

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm
Allahım sabır versin bir daha yaşatmasın aynı acıyı...
bebeğin tez zamanda sağlıkla gelsin inşallah...:26:

saolun kızlar kalp atışı yoktu bebegimin kısmet böyleymiş rabbim bir daha nasip ederse insaallah saglıklısından hayırlısından hepimize de banada ansip etsin insaallah

canım benim çok üzüldüm ama yüce rabbim sağlıklı bebişler kucağına almayı nasip etsin inşallah.. tez zamanda acını unuttursun sağlıklı bir evlat versin sana rabbim... geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…