kızlar bu fertil frienden den takvimi nasıl eklioruz buraya?? anlayamadım takvim tamam.
sağ üst köşede sharing var canım ordan setup bul sonra your charting home page yazan yerin altında http ile başlayan adresi kopyala buraya yapıştır.
canım cok saol buldum. ama sen sölemesen hayatta bulamazdım teşekkürler.
saol canım inşallah olur ama hiç bi belirti yok. zaten kocama da cok sinir oldum.bu ay okadar verimliydimki ilk defa yumurta akı akıntımı gördüm ama bizimki yine herzamanki gibi tutukluk yaptı o günlerde :) Allahım hepimiz için hayırlı olanını versin.
erkekler böyle canım en olmadık zamanda isterler bizim önemli günler gelince naza çekerler kendilerini.
boşver zorlada olmuyor.inşallah olmuştur zaten tablon güzel maaşallah.
peki kaç günde bir adet oluyrsun oda önemli.
381982 ovulation charts on fertilityfriend.com slm kızlarrr
ronya seni yakaladıkça paylaşıyorum tablomu
slm kızlar bu nasıl bir tabloya insanın ateşi hiçmi değişmez yüksekte değil... Ben anlayamadım valla...
395965 ovulation charts on fertilityfriend.com
3a9a70 ovulation charts on fertilityfriend.com işte benim tablom nasıl sizce ?
kızlar hatırlarsanız hamiş olduğumu söylemiştim. maalesef kanama yaşadım ve bebeğimi kaybettim. moralim hala düzelmedi. yavrum niye bana tutunamadıki. Allah böyle şeyler yaşayanlara sabır versin. doktorum kürtaj önermedi. çünkü çok küçük olduğu için sökülürsün dedi. bir dahaki adetinde gel rahimin ne durumda bakalım dedi. 2 ay hamilelik yasağı koydu. tabii ben toparlanmak için hemen istemiyorum. ama nasıl sabredicem bilemiyorum.şu an kanamam azaldı ama hala lekelenmelerim oluyor. Allah kimseye böyle bir acı vermesin.
amin canım dinlen yorma kendini bu bebek olayında kafanın rahat olması şarthep stres hep stres yapıyorum yapıoruz herseyin nedeni stres
canım benim haklısın sağlıklı hayırlı bir evlat duamız Allah bir daha yaşatmasın güzelim...şimdi nasılsın peki ağrın varmı...
bebeğimm canım çok üzülddüm çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın
saolun kızlarrr insaallahh bugünlerde geçecekk bizimde evladımızı kucagımıza alacagımız günler gelecekkbebeğimmm çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm..
Allahım bi daha yaşatmasın bebeğin sağlıkla gelsin inşallah...
canım çok geçmiş olsun ilk gebeliginmiydikızlar hatırlarsanız hamiş olduğumu söylemiştim. maalesef kanama yaşadım ve bebeğimi kaybettim. moralim hala düzelmedi. yavrum niye bana tutunamadıki. Allah böyle şeyler yaşayanlara sabır versin. doktorum kürtaj önermedi. çünkü çok küçük olduğu için sökülürsün dedi. bir dahaki adetinde gel rahimin ne durumda bakalım dedi. 2 ay hamilelik yasağı koydu. tabii ben toparlanmak için hemen istemiyorum. ama nasıl sabredicem bilemiyorum.şu an kanamam azaldı ama hala lekelenmelerim oluyor. Allah kimseye böyle bir acı vermesin.
kızlar hatırlarsanız hamiş olduğumu söylemiştim. maalesef kanama yaşadım ve bebeğimi kaybettim. moralim hala düzelmedi. yavrum niye bana tutunamadıki. Allah böyle şeyler yaşayanlara sabır versin. doktorum kürtaj önermedi. çünkü çok küçük olduğu için sökülürsün dedi. bir dahaki adetinde gel rahimin ne durumda bakalım dedi. 2 ay hamilelik yasağı koydu. tabii ben toparlanmak için hemen istemiyorum. ama nasıl sabredicem bilemiyorum.şu an kanamam azaldı ama hala lekelenmelerim oluyor. Allah kimseye böyle bir acı vermesin.
kızlar tablolarınız çok güzel sonlarıda güzel olur inşallahhhh
saolun kızlar kalp atışı yoktu bebegimin kısmet böyleymiş rabbim bir daha nasip ederse insaallah saglıklısından hayırlısından hepimize de banada ansip etsin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?