Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım çok üzüldüm geçmiş olsunn amiinn Allahım birdaha yasatmasınn

kızlar merhaba benim dün kahverengi lekelenmem olmustu bugün arttı iyice adete dönmeye başladı

şimdi adetin iyice başladıgı gün mü 1.gün oluccak yoksa lekelenme basladıgında mı 1.gün ??

bide bu tablomu nasıl bitircemm yeni tabloya geçicem anlayamadımm

kızlar bu ff çizgisini nasıl cekıyoruz

çizgi çekmedi yeni tabloya geçti anlamadım (((

Son düzenleme:
kızlar yardım ağda sonrası yüzde oluşan tahriş için ne önerirsiniz feci tahriş amaaa :18::18::18:

geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın. sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

kızlar pko hastaları adet olmaz bildiğim kadarıyla ve alttan muayenede cıkar mı pko olup olmadığı Allah korusun canım ya

3a9153 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tablom buu ay çok üşüttüm son 5 gün hastaydımm anlayamadım o mu etkiledii

merhaba aysun,
geçenlerde konuşmuştuk hep sol tarafta ağrı hissediyorum diye. dün doktora gittim. ben de hep solda ağrı hissediyordum acaba sağdan hiç yumurtlamıyorum mu diye sordum. ultrasonda sağda kocaman bir yumurtam vardı. doktor dedi ki sıkıntı yok. bu ay sağdan yumurtlamışsın dedi. solda boşaltım sisteminin deposu olurmuş. genelde gaz sancısı filan o tarafta daha çok olurmuş.

bebeğim çok üzüldüm. Allah bebeğini çok bekletmeden göndersin inşallah.

Allah korusun canımm değilimm doktora gittim kist filan yok dedii elhamdulillah :26:
İnşallah değilsindir. zaten olsan doktorun muayenede söylerdi. pko hastaları da adet olur. ama ya çok erken ya da çok geç olurlar.
kadınların senede 1 kere filan yumurtlamadığı ya da çatlamadığı ay olurmuş. belki de senin bu ay öyle oldu.

benim o akıntaıdan 4-5 gün sonra çatlar. bünyeden bünyeye değişir.

inşAllah düzelir canım eskiden adetim 5-6 gün sürerdi şimdi ise 8 gün sürüyor korunmayı bıraktıktan sonra ilk iki gün kahverengi lekelenme 5 gün kanama oluyor böyle olan var mı acaba ya :26:

inşAllah düzelir canım eskiden adetim 5-6 gün sürerdi şimdi ise 8 gün sürüyor korunmayı bıraktıktan sonra ilk iki gün kahverengi lekelenme 5 gün kanama oluyor böyle olan var mı acaba ya :26:

canım adet öncesi kahve akıntı gelmesi normal bi durum korkulacak bişey yok

aaa..:26:.canım ben de hep sol tarafım hissederim hem de şiddetli bir şekilde..hatta yumurtalar çatladıktan sonra bile devam eder..benim çatlayalı 2 gün oldu hala ağrıyo mesela....gerçekten yaa...geçen ay gittiğimde sağdaki oluşmuş hatta çatlamıştı bile...ama benim yine sol tarafımdaki ağrı fazlaydı sağ tarafa göre...ilginç....
kızlar yardım ağda sonrası yüzde oluşan tahriş için ne önerirsiniz feci tahriş amaaa :18::18::18:

canım en iyi çözüm buzla kompres yapman...kızarıklığı da giderir..şimdi başka bişey sürersen üzerine krem filan dahada kötü olabilir.

olimbre ve şaşkınanne yeni döngüleriniz hayırlı olsun...yeni ay yeni umut...

göçmenkuşu ve bebeğim01 çok geçmiş olsun kızlar..gerçekten çok üzüldüm..Rabbim, sabır ve sağlıklı gebelikler nasip etsin...

Son düzenleme:
canım adet öncesi kahve akıntı gelmesi normal bi durum korkulacak bişey yok

canım dgrudur da bende hiç kahverengi akıntı olmazdı kırmızılar hemen akmaya baslardı o yüzden şaşırdım yumurta kalitesiyle ilgisi yok değil mi bir yerde okumustum kahverengi akıntı gelmesi yumurtanın kalitesiz oldugunu gösterirmiş ne kadar dgru bilemiyorumm

evet canım, ilginç gerçekten. ben de bi terslik olduğunu düşünüp stres yapıyodum.
gereksiz kendimizi dinliyoruz bu bebeler hastalık hastası etti bizi.

göçmenkuşu sana da geçmiş olsun. kolay şeyler yaşamıyoruz.Allah sabrını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…