kızlar hatırlarsanız hamiş olduğumu söylemiştim. maalesef kanama yaşadım ve bebeğimi kaybettim. moralim hala düzelmedi. yavrum niye bana tutunamadıki. Allah böyle şeyler yaşayanlara sabır versin. doktorum kürtaj önermedi. çünkü çok küçük olduğu için sökülürsün dedi. bir dahaki adetinde gel rahimin ne durumda bakalım dedi. 2 ay hamilelik yasağı koydu. tabii ben toparlanmak için hemen istemiyorum. ama nasıl sabredicem bilemiyorum.şu an kanamam azaldı ama hala lekelenmelerim oluyor. Allah kimseye böyle bir acı vermesin.
kızlar bu ff çizgisini nasıl cekıyoruz
çizgi çekmedi yeni tabloya geçti anlamadım(((
yumurtan çatlamamış o yüzden çizgi çekmemiş.adet olduğun için yeni tabloya geçmiş.
pko musun:26:
kızlar hatırlarsanız hamiş olduğumu söylemiştim. maalesef kanama yaşadım ve bebeğimi kaybettim. moralim hala düzelmedi. yavrum niye bana tutunamadıki. Allah böyle şeyler yaşayanlara sabır versin. doktorum kürtaj önermedi. çünkü çok küçük olduğu için sökülürsün dedi. bir dahaki adetinde gel rahimin ne durumda bakalım dedi. 2 ay hamilelik yasağı koydu. tabii ben toparlanmak için hemen istemiyorum. ama nasıl sabredicem bilemiyorum.şu an kanamam azaldı ama hala lekelenmelerim oluyor. Allah kimseye böyle bir acı vermesin.
merhaba aysun,merhaba kızlaqr ben geldim...
ankaradan döndük tatil bitti...
kısaca özetleyeyim..
spermiyogramımız fena çıkmadı ürolog normal yolla bebeğiniz olur dedi ama hızımız düşük çıktı onun içinde keçiboynuzuna devam edeceğim..
birde eşimde testesteron hormonu düşüklüğü vrdı oda sperm sayı hız yapı vs etkilermiş...dr onun içinde bu hormonu dzenlemek için iğne tedavisine başlayacak 3 hafta sonra eşime...herşey iyi olacak inşallah..eşimin problemini en sonunda anlayan psikolojik deyip bizi bşından savmayan bi dr rastladık en sonunda...sorunu buldu vede çözüm yollarını da söylediiçim umut doldu....
sonuçlarını yazayım...
sayı:30 milyon
ileri hız:%10 az ama düzelicek iğneyle inş...
morfoloji:% 14
benim içinse....adetim dün geldi....bittiğindebende dr gidicem birde bana bakılsın bakalım neler çıkıcak.....
benden haberler böyle umarım sizde iyisinizdir...
saolun kızlarr rabbim sizlere yaşatmasın insaallah benimde son olur dün gebeligime son verildi çok acılıydı lokal anasteziyle oldum ve çok acıdı hissettim herşeyii gözyaşları içinde mübarek mevlit kandili hürmetine dua ettim rabbim böyle bir gebelik verecekse bir daha vermesinn yaşatmasınn insaallahh saglıklı hayırlı salih amelli bir evlatla sevindirsin hepimizi insaallah
İnşallah değilsindir. zaten olsan doktorun muayenede söylerdi. pko hastaları da adet olur. ama ya çok erken ya da çok geç olurlar.Allah korusun canımm değilimm doktora gittim kist filan yok dedii elhamdulillah:26:
395965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar benim anlamadığım bişey var yumurta akı gibi akıntım gelmeye başladığında yumurtam çatlamış oluyor değil mi? eğer öyleyse bana göre 12. gün yumurtam çatlamış oluyor ama ff çizgiyi 14. güne çekti siz ne düşünüyorsunuz?
İnşallah değilsindir. zaten olsan doktorun muayenede söylerdi. pko hastaları da adet olur. ama ya çok erken ya da çok geç olurlar.
kadınların senede 1 kere filan yumurtlamadığı ya da çatlamadığı ay olurmuş. belki de senin bu ay öyle oldu.
benim o akıntaıdan 4-5 gün sonra çatlar. bünyeden bünyeye değişir.
inşAllah düzelir canım eskiden adetim 5-6 gün sürerdi şimdi ise 8 gün sürüyor korunmayı bıraktıktan sonra ilk iki gün kahverengi lekelenme 5 gün kanama oluyor böyle olan var mı acaba ya :26:
aaa..:26:.canım ben de hep sol tarafım hissederim hem de şiddetli bir şekilde..hatta yumurtalar çatladıktan sonra bile devam eder..benim çatlayalı 2 gün oldu hala ağrıyo mesela....gerçekten yaa...geçen ay gittiğimde sağdaki oluşmuş hatta çatlamıştı bile...ama benim yine sol tarafımdaki ağrı fazlaydı sağ tarafa göre...ilginç....merhaba aysun,
geçenlerde konuşmuştuk hep sol tarafta ağrı hissediyorum diye. dün doktora gittim. ben de hep solda ağrı hissediyordum acaba sağdan hiç yumurtlamıyorum mu diye sordum. ultrasonda sağda kocaman bir yumurtam vardı. doktor dedi ki sıkıntı yok. bu ay sağdan yumurtlamışsın dedi. solda boşaltım sisteminin deposu olurmuş. genelde gaz sancısı filan o tarafta daha çok olurmuş.
kızlar yardım ağda sonrası yüzde oluşan tahriş için ne önerirsiniz feci tahriş amaaa :18::18::18:
canım adet öncesi kahve akıntı gelmesi normal bi durum korkulacak bişey yok
aaa..:26:.canım ben de hep sol tarafım hissederim hem de şiddetli bir şekilde..hatta yumurtalar çatladıktan sonra bile devam eder..benim çatlayalı 2 gün oldu hala ağrıyo mesela....gerçekten yaa...geçen ay gittiğimde sağdaki oluşmuş hatta çatlamıştı bile...ama benim yine sol tarafımdaki ağrı fazlaydı sağ tarafa göre...ilginç....
göçmenkuşu ve bebeğim01 çok geçmiş olsun kızlar..gerçekten çok üzüldüm..Rabbim, sabır ve sağlıklı gebelikler nasip etsin...
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim ateşim hiç bu kadar düşük olmamıştı.kesin nur topu gibi bir kistim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?