günaydın kızlarr..
bugün ateşimde 0.2lik bir düşüş yaşadım ve tablom çizgiyi bir sonraki güne attı böylece bu ay hamile olma olasılıgım %1e filan düştü
zaten pek umudum yok artık ümitlenmiyorum..
tablomu ekliyorum sizler ne dersiniz acaba ?
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kizlar gunaydin
hamile kalmayi kolaylastiran bir yontemden bahsetmisti karanfilceydi sanirim
iliskiden yarim saat once mi karbonatli suyla yikaniyordu galiba
ayrintiyi bana verir misin, miktari, ne zaman uygulanmali falan?
bu ara iltihap varmis gibi hissediyorum da
kızlar günaydın,
tablomda düşüş var bugün ve dün akşamdan beri kasıklarım da batmalar oluyo ara ara adet mi geliyo kızlar
bugün şöyle bişey oldu normal ölçme saatimden yarım saat önce uyandım kocam yüzünden uyanmışken de ölçtüm mecburen
öylelikle 36,6 çıktı, yarım saat farkeder mi, yoksa adet mi geliyor daha dpo 9 ken üstelik
sonra yarım saat sonra asıl saatinde ölçtüm 36,7 çıktı ama ilkini aldım doğru dimi....offf...
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım hiçç üzme tatlı canına lütfen bugun düşer yarın yükselir inşallah hem daha dpo 9 dasın erken olmazmı hasta olman daha onunde gun var canım hadı sonu guzel gelsin inşallah
395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar 1 haftadır belim çok ağrıyor korkuma ilaçta alamıyorum dedım eve giderken bi test alayım ona göre ilaç içeyim bu erken gebelik testımıymıs neymıs ondan aldım yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce yanılıyo olabilirmi testler ben cok umutlanmakta istemıyorum daha regl 2 gun var
kızlar 1 haftadır belim çok ağrıyor korkuma ilaçta alamıyorum dedım eve giderken bi test alayım ona göre ilaç içeyim bu erken gebelik testımıymıs neymıs ondan aldım yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce yanılıyo olabilirmi testler ben cok umutlanmakta istemıyorum daha regl 2 gun var
seni umutlandırmak istemiyorum ama genelde yanlıs cıkmıyor testler adet gunun gecınce tekrarla hamıle olma olasılıgın yuksek ates tablonda ıyı gdiyor hadı guzel haberler gelır ınsallah
inşallah bende umutlanıp umutlanmamak arasında kaldım zaten dun aksam testı yaptım bu sabah atesımı bıle korka korka ölçtüm acaba düşecekmi aynımı çıkacak diye
belirtilerin oldu mu canım?
benim göğüslerimde ağrı var ama ben bunu adet belirtisi olarak adlandırıyorum ?
olabilir tabı neden olmasın belirtiler herkeste farklı ve regl ile aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?