Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dpo 6 dasın henüz yorum yapamayız umatım atsin yukselir ve sonunda güzel haberler alırsın

canım 1 saat önce yapıyorsun. 1 çay bardağına 1 çay kaşığı karbonatı ekleyip eritiyorsun. doktor kaynamış ılımış su dedi ama ben hazır su olduğu için sadece biraz ılıtmıştım. ve hazneyi yıkıyorsun. ben bu ay yapmadım üşendim yaa

bu arada tahmin edin bakalım ben hangi gün çatladım. bu ay hiç akıntım olmadı nerdeyse:44:

http://www.fertilityfriend.com/home/3628ff

Son düzenleme:
kızlar günaydın,
tablomda düşüş var bugün ve dün akşamdan beri kasıklarım da batmalar oluyo ara ara adet mi geliyo kızlar
bugün şöyle bişey oldu normal ölçme saatimden yarım saat önce uyandım kocam yüzünden uyanmışken de ölçtüm mecburen
öylelikle 36,6 çıktı, yarım saat farkeder mi, yoksa adet mi geliyor daha dpo 9 ken üstelik
sonra yarım saat sonra asıl saatinde ölçtüm 36,7 çıktı ama ilkini aldım doğru dimi....offf...

http://www.fertilityfriend.com/home/383775

Son düzenleme:
ahh aahh kızlar jinekolojik olarak hiç bir engelim yok hamile kalmaya ne güzel derken kadın doğumdaki doktorum beni dahileyeye yönlerdirdi boğaz röntgeni için sende troid değerleri yüksek bir görün diye, bugün sabah kanımı verdim kan sonucum daha çıkmadı ama boğaz röntgenin sonucu çıktı : çok sayıda psödonodul varmış o neyse... ve bu çocuk olumuna engel olabiliyormuş. öğleden sonra 2 de kan sonucumda çıkacak ikisini alıp doktoruma görünecem bakalım neymiş.. dua edin kızlar bana..

canım hiçç üzme tatlı canına lütfen bugun düşer yarın yükselir inşallah hem daha dpo 9 dasın erken olmazmı hasta olman daha onunde gun var canım hadı sonu guzel gelsin inşallah

canım hiçç üzme tatlı canına lütfen bugun düşer yarın yükselir inşallah hem daha dpo 9 dasın erken olmazmı hasta olman daha onunde gun var canım hadı sonu guzel gelsin inşallah

ne bileyim canım erken daha evet ama kasıklarımda batınca böyle korktum birden
inşş yükselir yine stres oldum ya bakalım bekleyip görücez

395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar 1 haftadır belim çok ağrıyor korkuma ilaçta alamıyorum dedım eve giderken bi test alayım ona göre ilaç içeyim bu erken gebelik testımıymıs neymıs ondan aldım yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce yanılıyo olabilirmi testler ben cok umutlanmakta istemıyorum daha regl 2 gun var

canım bence hamilesin, gözün aydın

seni umutlandırmak istemiyorum ama genelde yanlıs cıkmıyor testler adet gunun gecınce tekrarla hamıle olma olasılıgın yuksek ates tablonda ıyı gdiyor hadı guzel haberler gelır ınsallah

canım ateşin çok güzel,umutlandırmak istemem ama silik çizgi genelde yanılmıyor bazen yanılabiliyor ama,ateş de durumu teyit ediyorsa hamile olabilirsin gibi geldi bana,inşallah öyledir,ben dpo 11 de silik çizgiyle öğrendim hamile olduğumu

seni umutlandırmak istemiyorum ama genelde yanlıs cıkmıyor testler adet gunun gecınce tekrarla hamıle olma olasılıgın yuksek ates tablonda ıyı gdiyor hadı guzel haberler gelır ınsallah

inşallah bende umutlanıp umutlanmamak arasında kaldım zaten dun aksam testı yaptım bu sabah atesımı bıle korka korka ölçtüm acaba düşecekmi aynımı çıkacak diye

benim göğüslerimde ağrı var ama ben bunu adet belirtisi olarak adlandırıyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…