Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
17.gun de catlamis olabilirdin ama onceki olcumlerin yok herhalde 36.1 ile degil de ffnin cizdigi gun catlamissin
hayirli olsun bekleme surecin

yok tatlım..önceki günler ölçmedim..son yumurtlama dönemini ölçtüm..ov testi 19. gün tam pozitif verdi.ama garip olan 16. gün eggwhite gelmesiydi..bekleme sürecine girdik evt

yok tatlım..önceki günler ölçmedim..son yumurtlama dönemini ölçtüm..ov testi 19. gün tam pozitif verdi.ama garip olan 16. gün eggwhite gelmesiydi..bekleme sürecine girdik evt

Benim de gecen ay 14.gun eggwhite geldi
ama ff 17.gun dedi
ve gercekten de gecen ay normal zamana gore gec catladim ve adet de ffnin belirttigi zaman geldi
Onceden olcsen daha net olurdu ama tablon aklimizi karistirmiyor bence dogru
Calisman da olduysa takilma bence

çalışma günlerim gözüküor olması lazım...ya peki ateşim düşük degil mi*bu ateşle hamile kalınır mı???

çalışma günlerim gözüküor olması lazım...ya peki ateşim düşük degil mi*bu ateşle hamile kalınır mı???

olmus iste
hem ovulasyon testinde pozitif o gun
rahat ol iste
ben 36.5 ile hamile kaldim
hamileyken olcutugumde bu ateste sabitlemisti
benim atesim 36.4 seklinde gitse bile bana gore iyi oluyor biz cok dusuk ateste catliyoruz bence normal
serfik nickli kiz var yine 36.5 ile hamile kaldi
ben hamile oldugum ay ates sadece ovulasyona kadar olcmustum ve sonra iki gun daha olcmusum 36.2 cikmis, dusun ne kadar dusuk, sonraki zamanlrda olcmedim ve ogrendigimde ocltum o da 36.5 dedigim gibi

hadi yaa gerçekten mi?valla umutlandım biraz canım saol..teşekkür ederim.bu arada kandil günü hepimiz adına yasin okudum.ama bazı nickleri tek tek saydım.sen de bunlardan biriydin haberin olsun..inşallah bebişlerimize kavuşcaz...o zaman ölçmeye devam desene )))

kızlar bugün benımle neden ilgilenmiyorsunuz ilk hamilelikte göğüs damarlarınızı gördünüzmü yada bu göğüs damarları regl zamnında cıkıyoda ben mı yenı fark ettım

395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar ben ovu.testi 14.15. günler pozitif gösterdi sonraki gün test yapmadım büyük ihtimalle 16.günde çatladım bugün 18.günüm ve hala sol kasığımda bayağ ağrı var hala çatlamama ihtimalim var mı sizce tabloma bakabilirmisiniz

381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım hiç hamile kalmadım kı cevap veriyim... :-( bilmiyorum inan

tablon guzel gidiyor ama daha dpo 10 dasın erken hamılelık yorumu ıcın buarada bahsettıgın belirtiler psikolojıkde olabiliyor o nedenle adet tarıhının gecmesını beklemen en iyisi yada dpo 14 den sonrakı atesıne gore yorum yapmak daha kolay dıyeyım sana

sağol cnm tesekkurler

tesekkur ederim canim
cok sevindim benim de adimi saydigin icin
cok iyisin
sen nasil istersen
rahat rahat olc kendine stres yaratmadan bence
insallah hamilesindir

bugün adetimin ikinci günü doktora gittim...(bayburttayım eşimin görevi gereği) burda yapacak bir şey olmadığını trabzona fakülteye sevk edim istersen dedi orda tahliller her şey baştan yapılcak ona göre karar vercekler dedi bende fakülte olsun istemiyorum kızlar acaba yarı özel hastanelere sevk yapamıyorlarmı? o an üzüntüden sormak aklıma gelmedi...fakültede asistanlar herkes bakıo bi özelin yok rahat olmadan nasıl tutar bebiş...aşılamada olmuyor galiba ne olcak onlar karar verceklermiş bu aydan kaldı bir dahaki ay adetimde gidecem inşllah...ne olcak nasıl olcak bilmiyorum Allahım yardım etsin bizlere...

merrhaba arkadaşlar,nasılsınız?ben biraz halsizlik,mide bulantısı nedeni ile uzak kaldım,dinlenmeye çekildim,yeni hamile haberleri var mı?yarın dokotora gideceğim ben de çok heyecanlıyım..

amin canım ya hayat zor Allah hepimize sabır versin

merrhaba arkadaşlar,nasılsınız?ben biraz halsizlik,mide bulantısı nedeni ile uzak kaldım,dinlenmeye çekildim,yeni hamile haberleri var mı?yarın dokotora gideceğim ben de çok heyecanlıyım..

ne güzel canım Allah bu heyecanı bizede yaşatır inşallah

merhaba gelartık,benim daha regli zamanında falan öyle damar falan yoktu,şu bir haftadır falan damarlar gözüküyor göğüs kısmında,ama belki kişiden kişiye değişiyordur.gerginlik varsa göğüslerde çıkıyor da olabilir normal zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…