Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

beni de saydın mı nazzzz

merrhaba arkadaşlar,nasılsınız?ben biraz halsizlik,mide bulantısı nedeni ile uzak kaldım,dinlenmeye çekildim,yeni hamile haberleri var mı?yarın dokotora gideceğim ben de çok heyecanlıyım..

darısı başımıza

canım ben seni hamile sanıyordum..sanırım yanıldım.bir daha ki duamna seni de anacagım sözzzz

canım bundada vardır bir hayır bak hamile sanıyormuşsun ne güzel inşallah bu düşünceni boşa çıkarmam bu ay yarın kontrolüm var 11.günüm vajinal ultrason çakilecek sizce sakıncalı mı??? 63*53 kist belirlenmişti 3,günümde bunun takibi yapılacak dua edin inş. küçülmüştür hatta kaybolmuştur bu kist olmasaydı hapla tedaviye başlıycaktık nasip vardır her şerde bir hayır...

genelde o tarz kistler adetle atılıyor.bende de çııkmıştı.bişey olmaz korkma..inşallah kistin gitmiştir

inşallah canım dediğin gibidir aça aça usandım şeyimi afedersiiz tüylerle uğraşmak zorunda kalıyorum sürekli aslında herzaman uğraşıyorum da kontroller sıklaşınca alınacak kıvama gelmeden bidaha teizlemek gerekiyor ben hep ağda yapıyorum şuan kara kara düşünüyorum yarın kontrol var alınacak gibi değil heralde jilet vurucam uffff( herkes bu kadar titizleniyor mu sizce??:26:

bende senin gibiyim. acaip titizlenirim..orası tüylü giden elbet vardır ama...beklenmeyen doğum olursa vs

karafilce selam nasılsın ? bu topiğe senin gebelik haberini almaya giriyorum desem yalan olmaz:) hsg sonrası çok umutlanıyorum senden:)

bu arada yeni arkadaşlar gelmiş istanbulizmir,roma roma, ve gelartık hoş geldiniz ben seyirciyim şu sıralar:)

hamile haberi yok mu kızlar?????????

Son düzenleme:

Masumiyet hamile

merhaba canım.. iyiyim çok şükür asıl sen nasılsın..
okullar açıldı benim de maraton başladı..
ben de seni merak ediyorum ara ara yazdıklarını kontrol ediyorum. hiç bişey yazmıyorsun..
İnşallah Rabbim hepimizi hayırlısıyla gözümüzün nuru bebeklerimize kavuşturur.
İnşallah biz de Ronyanın dediği gibi bu çektiğimiz sıkıntıları unutur, oysaki hiç bitmeyecek gibi, bebeğimizi beklemeye koyuluruz..

yarın kontrolüm var 11.günüm vajinal ultrason çakilecek sizce sakıncalı mı??? 63*53 kist belirlenmişti 3,günümde bunun takibi yapılacak dua edin inş. küçülmüştür hatta kaybolmuştur bu kist olmasaydı hapla tedaviye başlıycaktık nasip vardır her şerde bir hayır...

kızlar gitmesem olur mu??? hiç istemiyorum gitmeyi stres oldum iyice kaç gündür adetimi beklesem inş. gelmezde bebiş gelir ama adet olursam yine adetli gitsem bi dahaki ay kontrole çok mu önemlidir bu film???

canım ben hiç bilmiyorum ama stres yapma sen rahim filmi çektirmiş birisin. doktorun en iyisini bilir o zararlı demediyse sorun yok

canım ben hiç bilmiyorum ama stres yapma sen rahim filmi çektirmiş birisin. doktorun en iyisini bilir o zararlı demediyse sorun yok

63*53 çok büyük bir kist mi?? ben hiç gitmek istemiyorum ilçede oturuyorum zaten bir köyde öğretmenlik yapıyorum derse girmem gerek öğleden sonraya randevu alabildim uffffffffff

63*53 çok büyük bir kist mi?? ben hiç gitmek istemiyorum ilçede oturuyorum zaten bir köyde öğretmenlik yapıyorum derse girmem gerek öğleden sonraya randevu alabildim uffffffffff

bilmiyorum büyük mü..
bişey olmaz sen git canım bunu hallet bi an evvel..
derse girmesen sorun olur mu da? çalışabilir raporu vermiyor musunuz siz?

bilmiyorum büyük mü..
bişey olmaz sen git canım bunu hallet bi an evvel..
derse girmesen sorun olur mu da? çalışabilir raporu vermiyor musunuz siz?

köyde tek öğretmenim :) birleştirilmiş sınıf müdür de benim :) ben gitmeyince ders yok bişey de demedim yani haber vermiş olsam yarın okul yok diye neyse işte kafam karışık bilmiyorum naparım yarın belli olur ???

ayy sen öyle diyince bi garip oldum okulun herşeyi sensin haa..
bizim okulda 1 müdür 6-7 yardımcı 90 öğretmen...
ve burda başladım göreve.. koskoca bi şehir birsürü hengame.. nasılsa sen de geleceksin buralara ordayken kendi müdürün olmanın keyfini çıkar. eşinde mi öğretmen?

benim eşim polis canım daha doğu görevimiz var

Kizlar gunaydin
hamile kalmayi kolaylastiran bir yontemden bahsetmisti karanfilceydi sanirim
iliskiden yarim saat once mi karbonatli suyla yikaniyordu galiba
ayrintiyi bana verir misin, miktari, ne zaman uygulanmali falan?
bu ara iltihap varmis gibi hissediyorum da

günaydın kızlarr..

bugün ateşimde 0.2lik bir düşüş yaşadım ve tablom çizgiyi bir sonraki güne attı böylece bu ay hamile olma olasılıgım %1e filan düştü

zaten pek umudum yok artık ümitlenmiyorum..

tablomu ekliyorum sizler ne dersiniz acaba ?

3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…